nojo, mě to taky napadlo až doma:( bylo prostě hektické až bědaRichard píše:Jen mně mrzí, že nemám z té cesty naše společné foto: Expedice DG 2006fernetti píše:tak ještě přihazuju pár fotek od romana, který byl s námi taky u toho:

Moderátor: bery
nojo, mě to taky napadlo až doma:( bylo prostě hektické až bědaRichard píše:Jen mně mrzí, že nemám z té cesty naše společné foto: Expedice DG 2006fernetti píše:tak ještě přihazuju pár fotek od romana, který byl s námi taky u toho:
buď rád, že to iso vyšší nebylo, jinak bys to měl zašuměné až běda a fotky by nebyly ke koukání. btw. ta s číslem 45 je dost dobrá!Jádro píše: Akorát koukám, že mi to na automatiku nenastavilo ISO větší než 200 - to nechápu, kdybych to tušil tak ho vytáhnu ručně...
joo to je v kliduJádro píše:Říká se tomu "sborový zpěv" a dělám to už skoro (v září) deset letogi píše:týý jo :!: na co ses to dal :!::
Holt mám širokej záběr, no
Ještě můžu prozradit, že na Bohemii budu v ateliéru "české baroko", kdyby se tam někdo chystal
To je škodaJádro píše: Nebyl jsem o víkendu doma, tak snad už se brzno k těm fotkám dostanu...
S tím Frýdlantem to vypadá asi bledě, což mě mrzí. V nějakém záchvatu (asi zpívací absťák kvůli prázdninám) jsem se přihlásil na Bohemia Cantat (http://www.bohemiacantat.cz), kterej je myslím ve stejným termínu, takže se do Frýdlantu nedostanu asi ani na koncerty (leda možná ve středu)...Kdyžtak se pak ještě ozvu, ale asi mi to časově nevyjde...