Všecko o (Davidových) kytarách sem!

fat old sun

Moderátor: bery

Uživatelský avatar
ogi
piper
Příspěvky: 680
Registrován: 22.10.2005 19:53:36
Bydliště: nikde

Příspěvekod ogi » 26.06.2006 9:27:06

bery:
DIGITECH Whammy pedal http://www.digitech.com/products/whammy.htm

:!: :!: :!: Marooned je bombicka :!: :!: :!:

Uživatelský avatar
ogi
piper
Příspěvky: 680
Registrován: 22.10.2005 19:53:36
Bydliště: nikde

Příspěvekod ogi » 26.06.2006 10:16:23

Jádro :
Tak aby ti to hralo jako DG tak pochystej jeste 20 litru a prezbroj snimace na EMG pak to bude maso

leta po nich pasu


http://www.emginc.com/displayproducts.a ... talogid=81

Uživatelský avatar
bery
piper
Příspěvky: 1897
Registrován: 28.04.2006 14:36:43
Bydliště: Zlín, Velké Karlovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bery » 26.06.2006 10:46:12

ogi píše:bery:
DIGITECH Whammy pedal http://www.digitech.com/products/whammy.htm

:!: :!: :!: Marooned je bombicka :!: :!: :!:


Díky, zajímavá mašinka
...and after all we're only ordinary men Obrázek

Uživatelský avatar
Jádro
piper
Příspěvky: 490
Registrován: 22.08.2005 11:35:14
Bydliště: Liberec

Příspěvekod Jádro » 26.06.2006 11:18:04

ogi píše:Jádro :
Tak aby ti to hralo jako DG tak pochystej jeste 20 litru a prezbroj snimace na EMG pak to bude maso

leta po nich pasu

http://www.emginc.com/displayproducts.a ... talogid=81

na http://www.alexim.cz za ně chtěj 8.400 (jestli to není za jeden :) ) - to není tak hrozný, že bych si je pořídil k Vánocům? :lol:

POZOR! Pokračovámí diskuze o snímačích v novém vláknu - tady: http://pinkfloyd.o106.com/forum/viewtopic.php?t=204

Uživatelský avatar
ogi
piper
Příspěvky: 680
Registrován: 22.10.2005 19:53:36
Bydliště: nikde

Příspěvekod ogi » 26.06.2006 11:30:57

to je bez elektriky :evil:

EMG-SPC Strat Presence Control 1550,-

EMG-EXG Expander 1500,-

11450,-
+ naky picovinky hehe

i tak je to BATOCH kua

Uživatelský avatar
ogi
piper
Příspěvky: 680
Registrován: 22.10.2005 19:53:36
Bydliště: nikde

Příspěvekod ogi » 26.06.2006 11:36:38

ty joo ve statech za 300 us DG-20 set i s tema blbinama no ale tady negde nejlevneji za 10400,-

Uživatelský avatar
ogi
piper
Příspěvky: 680
Registrován: 22.10.2005 19:53:36
Bydliště: nikde

Příspěvekod ogi » 26.06.2006 13:42:58

tak tohle mam v planu do budoucna :twisted: :twisted:


Obrázek

Uživatelský avatar
Jádro
piper
Příspěvky: 490
Registrován: 22.08.2005 11:35:14
Bydliště: Liberec

Příspěvekod Jádro » 26.06.2006 15:00:54

Tohle není možný, to snad musí šumět jako kráva - takovejch krabiček za sebou...
Ten kompresor od Bosse už mám :) (i když trochu jinej)

Uživatelský avatar
ogi
piper
Příspěvky: 680
Registrován: 22.10.2005 19:53:36
Bydliště: nikde

Příspěvekod ogi » 26.06.2006 15:10:02

prave ze to nesumi on je ma paralerne zapojeny a spousti to footpedalem od Cornishe neni to tak ze by mu najednou signal prolejzal 30 efektama ale v matrici zapina jen ten kterej chce princip truebypas

mrkni sem http://www.petecornish.co.uk/fxboards.html

Uživatelský avatar
bery
piper
Příspěvky: 1897
Registrován: 28.04.2006 14:36:43
Bydliště: Zlín, Velké Karlovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bery » 26.06.2006 15:10:35

Opravdu hustý setup, pokud toho má víc tak určitě používá true bypass lištu, chtělo by to nějaké fotky z pódia
...and after all we're only ordinary men Obrázek

Uživatelský avatar
bery
piper
Příspěvky: 1897
Registrován: 28.04.2006 14:36:43
Bydliště: Zlín, Velké Karlovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bery » 26.06.2006 15:11:33

ogi píše:prave ze to nesumi on je ma paralerne zapojeny a spousti to footpedalem od Cornishe neni to tak ze by mu najednou signal prolejzal 30 efektama ale v matrici zapina jen ten kterej chce princip truebypas

mrkni sem http://www.petecornish.co.uk/fxboards.html

lol, jo tohle jsem měl na mysli
...and after all we're only ordinary men Obrázek

Uživatelský avatar
ogi
piper
Příspěvky: 680
Registrován: 22.10.2005 19:53:36
Bydliště: nikde

Příspěvekod ogi » 26.06.2006 15:12:23

co máš od bosse?CS1 nebo CS-2? mam oba CS3 je sracka nejlepsi je CS2 pak od MXR dynacomp ten je sqelej fakt (taky ho chci)CS1 je mooooc sirova ukrutnej compresor ale tak do Country

Uživatelský avatar
ogi
piper
Příspěvky: 680
Registrován: 22.10.2005 19:53:36
Bydliště: nikde

Příspěvekod ogi » 26.06.2006 15:14:45

Naposledy upravil(a) ogi dne 26.06.2006 15:15:20, celkem upraveno 1 x.

fernetti
piper
Příspěvky: 2974
Registrován: 19.08.2005 11:16:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fernetti » 26.06.2006 15:15:20

bery píše:Opravdu hustý setup, pokud toho má víc tak určitě používá true bypass lištu, chtělo by to nějaké fotky z pódia


zkus se mrknout buď sem http://www.gilmourish.com anebo na fotky podia z hamburku : http://twoflower.matfyz.cz/
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Uživatelský avatar
Jádro
piper
Příspěvky: 490
Registrován: 22.08.2005 11:35:14
Bydliště: Liberec

Příspěvekod Jádro » 26.06.2006 15:15:26

ogi píše:co máš od bosse?CS1 nebo CS-2? mam oba CS3 je sracka nejlepsi je CS2 pak od MXR dynacomp ten je sqelej fakt (taky ho chci)CS1 je mooooc sirova ukrutnej compresor ale tak do Country

Myslels syrová? Teď si nevzpomínám asi CS-1. Má to čtyři gombíky :) Level, Tone, Attack a Sustain. Je to Compressor/Limiter. Hlavně mi neříkej, že mám CS-3, když říkáš, že je to sračka :)

Nesmíš psát tak rychle, vynecháváš diakritiku a já ti potom moc nerozumím :)


Zpět na „David Gilmour“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host