bery píše:(btw co myslíte že udělali s tím zapomenutým textem Time?)
To by mě zajímalo, co? Osobně bych si tipnul, že to sestřihli ...
Moderátor: bery
bery píše:Co říkáte na ty skladby z bonusového cd? Já jsem posledním kusem (Dominoes) nadšen. Je tu vůbec ještě nějaký zoufalec jako já, který má jen 3/4disk a stahuje to z toho webu?
skypekai píše:já teprv koupi plánuju, takže zatím nic.. (otci pod stromeček, zabiju dvě mouchy jednou ranou)
volka.z píše:můžu jen potvrdit Beryho poznámku... čím více to poslouchám, tím více objevuji a Proti, ty nahrávky LIG jsou skutečně z těch nejchrumkavějších.
volka.z píše:ta oficiální vydání pak nabízí možnost stahování po přihlášení se na www.davidgilmour.com/bonus , kde je pod kodem nosiče možnost stažení si čeho si navíc ve špičkové kvalitě, na rozdíl od některých torretů (kde mimochodem je vše kompletně) a jako ochutnávku před koupí oficiálního doporučuji "nakouknout" třeba jen na DVD . Mě má LP verze pustila kodem ke stažení mp3 verze všech 5 LP. tak je to i "do kapsy"
bery píše:To ne, je to normalni zaznam znejici podobne jako prvni dve cd. Jen z ruznych jinych koncertu
volka.z píše:... Mě má LP verze pustila kodem ke stažení mp3 verze všech 5 LP. tak je to i "do kapsy"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host