eclipse píše:no ja to mam kousek, takze se tam taky ukazu... teda pokud za to nebudou chtit nejake nadpozemske prachy
No nadpozemské prachy snad chtít nebudou... Přeci jen, Floydi to nejsou Myslím, že bude zajímavé to porovnat s koncerty Filipa Benešovského, které se mi teda zatím líbily vždy a moc (ty co jsem viděla )... Uvidíme. Jela bych ale taky....
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
eclipse píše:no ja to mam kousek, takze se tam taky ukazu... teda pokud za to nebudou chtit nejake nadpozemske prachy
No nadpozemské prachy snad chtít nebudou... Přeci jen, Floydi to nejsou Myslím, že bude zajímavé to porovnat s koncerty Filipa Benešovského, které se mi teda zatím líbily vždy a moc (ty co jsem viděla )... Uvidíme. Jela bych ale taky....
No ale precejen ta jejich svetelna show neco stoji
Jinak ted jsem narazil na dvdrip jejich proshot-koncertu (5x 250MB, stahuje se primoz webu), takze kdyby mel nekdo zajem, piste SZ (protoze to asi neni zrovna legalni)
Kdysi jsem si rikal, ze kdyby se Australian PF, objevili v CR, ze bych na ne sel. Musim si asi dodrzet slovo.
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
no já bych samosebou šel (tedy jel, do ostravy to mám kapánek z ruky ), ale abych zase nedopadl jako naposledy s distant bells v brně (času málo, málo, málo a ještě míň...). takže raději nic neslubuju
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Nechci tady kuvikat, ale na jejich strankach - Tour Dates - zadnu Ostravu nevidim.
Resp. - same USA, UK, Brasil, Canada... ze by se nasel jeden koncert i pro CR?
Krome toho maji tam data jen pro prosinec 07 a pak az duben 08 - zadny brezen 08, Ostrava...
eclipse píše:Treba prodlouzili turne i do te mezery (leden az brezen) a budou koncertovat po Evrope... a nebavi je aktualizovat stranky
Doted nikdy v Evrope nekoncertovali mimo GB a Irsko tusim...
Uvidime co z toho bude...
nebo neuvidime...