p.s. pro richarda: od března ´17 mají být hospody nekuřácké (jak se o to postarali naši soudruzi poslanci), tak snad nebude takový problém nějakou vhodnou najít...
(...za podmínky, že to do té doby díky babišovu eet nezabalí...

Moderátor: bery
Soudruzi poslanci vymýšlí samé slabomyslnosti a bejkárny. Lidstvo se dělí na kuřáky a nekuřáky. Já jsem nekuřák, ale kuřákům přeji hospodu,fernetti píše:p.s. pro richarda: od března ´17 mají být hospody nekuřácké (jak se o to postarali naši soudruzi poslanci), tak snad nebude takový problém nějakou vhodnou najít...
(...za podmínky, že to do té doby díky babišovu eet nezabalí...)
Čili zde jest:fernetti píše:...s tím tričkem bych to viděl na samostatnou diskusi...
Prosím pokračovat zde:Roman píše:Což takhle triko s klokanem, z jehož kapsy na hrudi leze EKG?
Ouuuuu... to byl návrh spíš tak z nostalgie na můj nějkdejší mládenecký život v Praze. Na oběd bych tuhle hospodu ale moc nedoporučoval. Kdysi před XY lety jsme s klukama z bytu (všichni jsme tehdy byli studenti kdesi mimo Prahu) takhle bloudili Žižkovem a hledali jsme něco, kde by točili naše oblíbené Svijany, načež nás kdesi z dálky upoutala cedule tohohle pivovaru, tak jsme plni očekávání vešli dovnitř. No pajzl to byl hroznej, ale všechny nás tam učarovala hospodská- asi tak čtyřicátnice dvakrát starší než my, ale velmi zachovalého a přitažlivého vzhledu, no a mě tam totálně dodělal ten jukebox plný Pink Floyd a Oasis a dalších laskomin... Proto jsme si to tam tak oblíbili a ještě letos při mé letní návštěvě Prahy jsem si tam zašel zavzpomínat a hodit všechny svoje drobáky do toho jukeboxu.fernetti píše:nabídka na žižškovskou hposu od jenda se mi líbí, takže nejspíš se objevím nejdřív tam na oběd