klokani hrajou pod novou agenturou ZOO Colin Norfield je zvukar od floydu a drumtechnik Clive Brooks se staral o samotneho Nicka
Jako kapela jsou uvedeni
Steve Mac
Colin Wilson
Jason Sawford
Paul Bonney
pravdepodobne se ve skupine odehrali velke zmeny.Nikde ani slovicko o D Darllingtonovi jen zminka k vyse uvedenym a dlouholeta skupina spolupracovniku...to se ale da chapat vselijak!!!!!!!
Kapela poprve zamiri i na slovensko a to do bratislavy a kosic
Tomu říkám docela odvaha vyrazit na turné v době, kdy stejné úmysly má i nejvýraznější postava Pink Floyd, zvlášť když se mluví o jeho rozlučkovém koncertování. Což o to, skalní fandové jsou nadšení pro všechno, co má s Floydy něco společného. Ale ne všichni zřejmě budou chtít cálovat ne zrovna nejlevnější koncerty v tak krátkém časovém období. Roger ani Australani nejsou žádní troškaři.
Já bohužel patřím do výše zmiňované skupiny
Richard píše:
Ano, jsem nadšen. Ale asi nejsem dostatečně skalní, protože mě třeba nenadchne záležitost, jako např. Pink Floyd Ballet. To fakt ne...
Jak řikam "Wocaď --- pocaď"
Ja taky nejsem dostatecne skalni u me je to takova pomyslna hranice kerou si hlidam aby se mi to nezhnusilo
Take nepochybuji ze to bude v mziku vyprodane
prolejzal jsem aussie forum a nak mi prijde ze se rozesli s D.Darllingtonem!!!coz bych jen stezi kousal
pevne doufam ze se to vyjasni a nebo to spatne chapu
(ale pokuď mě Aussies pozvou na svůj koncert, neodmítnu. )
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
ogi píše:prolejzal jsem aussie forum a nak mi prijde ze se rozesli s D.Darllingtonem!!!coz bych jen stezi kousal
pevne doufam ze se to vyjasni a nebo to spatne chapu
Touring Jamie has spent the last 3 years touring extensivly in the USA with the highly successfull Aussie Floyd show,
and has played at such venues as the Greek Theatre in LA, The Bell Centre Montreal, Canada, and London's Royal Albert Hall.
no s timhle clovekem jsem par veci videl napr.On The Turning Away a musim priznat ze se stim opravdu nesral!! bylo to spolecne vystoupeni s Aussie nekde to vyhrabam ale me se damian zamlouva vic spis si opravdu neumim predstavit klokany bez nej
Tohle jmeno se na aussie foru taky objevilo
sakra jak nikdo muze hrat floydy na Musicmena?!
jeste nemuzu najit video Set The Controls For The Heart Of The Sun kde se stim musicmenem regulerne zblaznil ale musim priznat ze se mi to libilo
to solo bylo naprosto silene no ale neco jineho je zahrat si 2 pisnicky a odehrat celej set
Případná absence Damiana asi bude mít vliv na mé rozhodování, zda se koncertu zúčastnit, nebo ne.
A když k tomu ještě přičtu nemožný ( a již obvyklý ) termín konání koncertu... Hnusnější datum už si vybrat nemohli.
Mě víc sere ten leden. Jak já k smrti nenávidim zimu a když vidim sníh, tak nemám daleko k vraždě.
Bóžínku, jak krásně bylo na Gilmourovi v Clamu... Z tohodle je mi na blití už teď.