koho by to před rokem a něco napadlo, že:)? mám radost, že se tu potkalo pár lidí, kteří mají pink floyd rádi a podělili se s ostatními o své zážitky či znalosti, které k našim miláčkům mají. sice někdy chvilkami stagnujeme, ze zaregistrovaných userů sem přispívá už jen nepatrná hrstka, ale i tak díky vám všem, kteří si ještě uděláte chviličku čas na to, abyste sem zavítali.
teď je sice před vánocemi všude docela hodně velký šrumec, nikdo pořádně nestíhá, takže ani není divu, že máme trošičku pauzu, ale to neva: možná že je čas trošičku se zamyslet nad menším přeorganizováním fóra, aby se zpřehlednilo (přiznávám svůj díl viny - nerad zasahuju násilně do volné zábavy, takže jsem možná příliš volně přistupoval k možnému přesouvání nově zakládaných témat do jiných kategorií tak, aby tu nebyl takový guláš, jaký tu - podle mě - je), resp. aby se vytvořily nové kategorie, které by mohly podnítit fantazii všech k tomu, aby měli opět o čem psát. už jsem to psal několikrát, ale znovu to musím připomenout: jaké si fórum uděláme, takové ho budeme mít.

takže pokud máte (nebo budete mít) nápady a náměty, sem s nimi!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.