Hezka sbirka!!!
Ale radeji jsem se ocima ani moc nezameroval na jednotlive kousky, protoze by to zkoncilo obligatnim "to chci videt" / "to chci slyset"
nebo jeste horsim: "to chci taky mit"

.
Vzhledem ke skracujici se delce zivota, vim, ze nikdy vse neuvidim, neuslysim, takze rezignuji.
Ad sbirka:
Ale jednu vec predce z toho - nahodou asi mam. Pata fotka - to uplne v pravo - to CD se "sesticipou hvezdickou" + napis Limited Edition - neni to nejaky interview disc? - Nebo se mozna mylim - totiz mam takovy (nebo podobny) interview disc. Ale ted ani nevim, kde jsem ho zalozil...
ad moze zbirka:
mam jen radove albumy s Boxetem Shine On, The Piper 30th Unniversary, par videokazet, DVDs, "original Roios"

- nic moc zvlastniho, co by stalo za fotku.
Na fotce c. 3 - jsem si vsimnul takovy zajimavy efekt - jak se obal the Wall zrcadli na obalu Final Cutu.
8. fotka - to uprostred s napisem "pink floyd" a zlutym pod tim napsane "starprofil" - nebo tak nejak - to mam taky - sveho casu to bylo v Levnych knihach - tusim za 100 Kc. Je to audio pokec o PF (tusim) + knizka, ale nikdy jsem nemel tolik trpelivosti, abych to doposlouchal do konce. (je tam neco zajimaveho?)
Ad listky - listek z koncertu na Strahove mam listek i s ustrizkem. Kontrola na listky pres kterou jsme tehdy sli je jaksi netrhala. brachovi zustal cely listek (pak mi ho daroval) a mne to nechali do 3/4 natrhnute a kdyz kontrolor videl muj smutny pohled tak ten ustrizek nedotrhl.
AD DVDs - jo nektere ty kusi jsem videl, za celkem (ne)slusny ceny, takze jsem to nechal byt.
Neco z toho meli na popronu...