Restrukturalizace fóra
Moderátor: bery
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Jen takový návrh pro adminy, dal bych na titulní stranu nějaký stručný popis toho, co se tady změnilo, proč jsou některé sekce zamčené, případně kam se přesunula fóra, kde to poslední dobou žilo... Dalo mi docela práci, než jsem zase našel náš thread o tričku a číst všechny stránky, kde se diskutovalo o restrukturalizaci, se mi teď nechce. 
Vůbec, hodila by se na titulce nějaká nástěnka, kam by administrátoři a moderátoři mohli sdělovat důležité informace, které by byly hned na očích. Co vy na to?
Jinak oceňuju vaši práci, myslím, že fórum teď hodně oživlo, pomalu už ani nestíhám sledovat, co se tu všechno děje.

Vůbec, hodila by se na titulce nějaká nástěnka, kam by administrátoři a moderátoři mohli sdělovat důležité informace, které by byly hned na očích. Co vy na to?
Jinak oceňuju vaši práci, myslím, že fórum teď hodně oživlo, pomalu už ani nestíhám sledovat, co se tu všechno děje.

- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ano, změnilo se toho hodně, nicméně pořád je to tak trochu "mezistav"
stále existují původní sekce (nelze do nich ale již vkládat témata) ze kterých se přesunuly témata do nových sekcí.
V dohledné době vytvořím takový malý "průvodce" který by měl být povinnou četbou pro nováčky.
Mějte prosím trpělivost pokud nemůžete najít určitý thread - snažili jsme se to zpřehlednit a myslím že se to povedlo, holt si na to musíme zvyknout, určitě to bude ku prospěchu věci
stále existují původní sekce (nelze do nich ale již vkládat témata) ze kterých se přesunuly témata do nových sekcí.
V dohledné době vytvořím takový malý "průvodce" který by měl být povinnou četbou pro nováčky.
Mějte prosím trpělivost pokud nemůžete najít určitý thread - snažili jsme se to zpřehlednit a myslím že se to povedlo, holt si na to musíme zvyknout, určitě to bude ku prospěchu věci
...and after all we're only ordinary men 

tohle bohužel čeká na kubu, až tu bude - moderátor na to nemá práva. stejně tak ještě zbývá oprava velkých písmen, jak jsi včera správně upozorňoval...Dave píše:Kdy zmizí ty staré thready? Nechtěl bych se urollovat k smrti ještě před 13. dubnem
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
To není smutný výraz... Aspoň to na mě tak nepůsobífernetti píše:proč ten smutný výraz? chceš něco upravit? co ti schází?Jana píše:Jenom Vám chci říct..............
Že se mi to moc líbí

Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- the Dark Lord
- piper