Household Objects
Moderátor: bery
taky to tak na mě působí...bery píše:Podle toho co je napsáno v tom Echoes FAQ tak bych řekl že použili původní nahrávky.
takže šance, že to někdo v archivu má, ještě žije (třeba si gilmour a spol. řekli, že by se ty ruchy mohly někdy v budoucnu šiknout. a dost možná, že ho ty skleničky v shine on inspirovaly natolik, že tento nápad použil naostro na svém loňském turné...)

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: Household Objects
Jend píše:Tomu nevěř.proti píše:... ale snad existuje nejaky zvukar, nebo tak nejak, kdo to u sebe schovava, aby to casem vytahl na svetlo. Nadeje umira posledni.
Neexistence neceho se dokazuje dost tezko - neni to tak lehke nez dokazat existenci neceho.

Bez dukazu je to tvrzeni proti tvrzeni... ale objevil jsem na Netu nejaky file s nazvem. Household objects - tak jsem to stahl... ale (samozrejme) moc se mi to nezda... tak jsem poslal maila odkud to maji... a i kdyz je to asi "kacice", tak to porad nedokazuje "neexistenci" nejake zbyle nahravky.

Eh...proti píše:Jend píše:Tomu nevěř.proti píše:... ale snad existuje nejaky zvukar, nebo tak nejak, kdo to u sebe schovava, aby to casem vytahl na svetlo. Nadeje umira posledni.
Neexistence neceho se dokazuje dost tezko - neni to tak lehke nez dokazat existenci neceho.![]()
Bez dukazu je to tvrzeni proti tvrzeni... ale objevil jsem na Netu nejaky file s nazvem. Household objects - tak jsem to stahl... ale (samozrejme) moc se mi to nezda... tak jsem poslal maila odkud to maji... a i kdyz je to asi "kacice", tak to porad nedokazuje "neexistenci" nejake zbyle nahravky.

What do you mean interesting?
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Takze - velky Joe mi odepsal. Slo o to, ze to neni Household Objects od Pink Floyd, ale Pink Floyd od Household Objects...proti píše: ... objevil jsem na Netu nejaky file s nazvem. Household objects - tak jsem to stahl... ale (samozrejme) moc se mi to nezda... tak jsem poslal maila odkud to maji... a i kdyz je to asi "kacice", tak to porad nedokazuje "neexistenci" nejake zbyle nahravky.

A ja jsem tak doufal, ze se jedna o objev tisicileti

- Much Blee
- stranger
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vás. Zaujalo mě na Yeeshkul toto: http://www.yeeshkul.com/forum/showthrea ... ld+Objects.
Je tam odkaz na http://www.megaupload.com/?d=PG5SAAC2. Je to NĚCO, co by snad mohlo být tím Household Objects? Když jsem se snažil, tak jsem místy slyšel tóny z Shine On, jak je tam napsáno - totiž použití těch nápadů na albech později. Co si o tom myslíte?
Je tam odkaz na http://www.megaupload.com/?d=PG5SAAC2. Je to NĚCO, co by snad mohlo být tím Household Objects? Když jsem se snažil, tak jsem místy slyšel tóny z Shine On, jak je tam napsáno - totiž použití těch nápadů na albech později. Co si o tom myslíte?

podle mě je to jasný fejk. protože households objects bylo o tom, že si pánové ve studiu nahrávali zvuky domácích nástrojů a potřeb - nádobí, kychyňské nástroje a tak. mason pak píše, že se pásky nedochovaly, protože sami floydi uznali, že to celé bylo jen jeden velký omyl, hrátky k ničemu, prostě odpad. něco se prý užilo v shine on (hra na skleničky, jak ji předvedl gilmour na svém posledním turné). to je asi tak vše, co vím. a teď k té nahrávce: neslyším na ní nic, co by bylo byť jen vzdáleně podobné zvukům, které bych očekával - cinkání, škrábání, bouchání, drnčení. teda zní to blbě, ale kdo slyšel, co dělali floydi naživo v roce 1969, ví, co mám na mysli. podle mě pokud byly nějaké household sessions, tak se podobaly právě tomu, co bylo slyšet při "the man" a "the journey". dále: očekával bych, že zvuk bude čistý, bez šumů, protože se nahrávalo ve studiu. to, co slyším, je jak monotonní kolísání rušičky hlasu ameriky blahého času. to prostě nee. dále: slyším tam nějaké mluvení, zřejmě několikrát zpomalený záznam lidského hlasu - to by snad mohlo být klíčem k rozluštění záhady: co víme, tak roger párkrát zaklíčoval do floydovských nahrávek své "message", takže to tak trochu floydovské je, ale bylo by nejlepší, kdyby to někdo znalý zkusil rozkódovat (co, harmane?Much Blee píše:Zdravím vás. Zaujalo mě na Yeeshkul toto: http://www.yeeshkul.com/forum/showthrea ... ld+Objects.

no a protože nikde ani ň, tak nezbývá než poděkovat za pěkný žert

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Zcela souhlasím s názorem pana F. Tohle zní, jako by si někdo hrál s nějakým synťákem nebo počítačem.Much Blee píše:...