- a28 (1).jpg (192.14 KiB) Zobrazeno 2748 x
The Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains
Moderátor: bery
...
v té černočerné tmě, když se vychází do další sekce, svítí tento panel - známý z pozdějších reedic dark side v devadesátých letech. má asi 90x90 cm a dá se na to koukat furt dokola...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Re: THE GREAT GIG IN THE SKY
Toto by pro mne byl bezpochyby jeden z vrcholů výstavy...fernetti píše:dokonalé spočinutí v kráse hudby, upírajíc oči ke stále pořád rotujícímu hranolu, který se stále pořád dokola otáčí a proměňuje paprsky světla, všude vůkol jen tma, občas někdo tiše postojí nebo projde, zůstává jen hudba, obraz a vjem.
nepopsatelné. trvale sdělné. geniální.
Welcome my son, welcome to the machine
SONIC INVENTIONS
místnost věnovaná výstavě HUDEBNÍCH nástrojů:
- první na řadě jsou nickovy bubny, resp. to, co na nich bylo ke koukání: autor těchto nádherných maleb není znám, na nickových bubnech se objevovaly na počátku 70. let - první byly poprvé viděny na free koncertu v hyde parku 1970, druhé nevím (ahm?) a třetí jsou k vidění v pompejích
- první na řadě jsou nickovy bubny, resp. to, co na nich bylo ke koukání: autor těchto nádherných maleb není znám, na nickových bubnech se objevovaly na počátku 70. let - první byly poprvé viděny na free koncertu v hyde parku 1970, druhé nevím (ahm?) a třetí jsou k vidění v pompejích
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: The Pink Floyd Exhibition: Their Mortal Remains
Ano, vydali katalog který byl ke koupi na výstavě, nebo je k objednání. Já si na místě koupil paperback a Fernetti si dodatečně objednal hardback.Richard píše:Fernýttku brzdi, já to ani nestíhám sledovat!![]()
Dnes mě napadlo, jestli na té exhibici nebyla ke koupi nějaká epesní publikace, ale asi je to jedno, když sem láduješ takový krásný matroš.
A k tomu je výhoda, že je od našince!
Zatím jsem to jen letmo prolistoval, ale provedení se mi celkem líbí, Fernetti zmiňoval že tam není všechno co je na výstavě, ale to by asi byla kniha tlustší než širší

https://www.vam.ac.uk/shop/pink-floyd-t ... 49817.html
...and after all we're only ordinary men 

bery, díky za vstuvku - chtěl jsem sem na konec odkaz na tu knihu dát, protože je fakt výborná. kdo na výstavě nebyl, může si ji aspoň takto přiblížit. ikdyž zažít výstavu live je úplně o něčem jiném...
a jdu pokračovat s vkládáním fotek
a jdu pokračovat s vkládáním fotek

SONIC INVENTIONS
pokud si někdo neumí pořádně rozluštit detaily na fotkách - tady třeba text na druhé - ať si klikne pravým myšítkem na fotku a dá si zobrazit obrázek. otevře se mu v plné velikosti, kde už se dá leccos vyčíst. bohužel můj mobil je taková plečka, která v tak těžkých světelných podmínkách a často ještě při záběrech přes sklo, kde měl problémy s ostřením, že hodně fotek prostě není tak dobrá, jak by měla být a já si přál. naštěstí beryho mobil na tom byl o poznání líp, takže pokud někomu děkovat za zprostředkování dojmů z výstavy, je to především beryho zásluha...
SONIC INVENTIONS
a teď se zaměříme na výbavičku pana wrighta...
SONIC INVENTIONS
- Přílohy
-
- a51 (1).jpg (197.27 KiB) Zobrazeno 2718 x
SONIC INVENTIONS
no není to nádhera???
nikdy by mě nenapadlo, že by gilmour dal z ruky po celou dobu výstavy i svého černého krasavce. ano ono se stalo!