NatkA
Moderátor: bery
Myslis tu SACD verzi?NatkA píše:Počul tu niekto o tom novom (no,novom ako novom) The dark side of the moon? Vraj je to celé nahraté nanovo s perfektným,špičkovým zvukom... Tak čo???:
NatkA
Je mi to jasneNatkA píše:Hej,presne tú myslím...![]()
NatkA
A na cem to teda budes poslouchat? Je to sice hybridni a *pry* i ta samotna klasicka CD vrstva je lepsi nez original, ale tam uz ten rozdil nebude podle mne takovy..fernetti píše:taky o tom DSOMT v SACD verzi uvažuju (leto má ještě vyjít SACD WYWH), ale pro čistý stereo poslech to asi nebude, chtělo by to domácí kino a to si kvůli tomu pořizovat nehodlám. pro ty, kdo mají zájem dozvědět se něco víc o audio technice vřele doporučuju tenhle link: http://hifi.nazory.cz/hifi.htm, resp. tento: http://hifi.nazory.cz/stranky/nejlevnejsihifi.php
Práve som Time dnes počúvala,mala som to na plné pecky,ale keď to začalo zvoniť!PARÁDA!!!FleetingGlimpse píše:Nebo aspon zajit do obchodu, nechat si predvest ten nelepsi kus, "rozmyslet" se s koupi a poprosit prodavace, jestli by tam nepustil TimeNa to tam musi byt zvykli
Uznavam, neni to ono chodit do kramu vzdycky kdyz bych si to chtel poslechnout, ale aspon neco
To CD je hybridni, obsahuje vrstvu i pro normalni CD prehravace, takze kdyz si to koupis, doma si to pustis. UDAJNE i pri tomto normalnim poslechu ma byt znat rozdil, ale do toho bych asi nesel.NatkA píše:Práve som Time dnes počúvala,mala som to na plné pecky,ale keď to začalo zvoniť!PARÁDA!!!FleetingGlimpse píše:Nebo aspon zajit do obchodu, nechat si predvest ten nelepsi kus, "rozmyslet" se s koupi a poprosit prodavace, jestli by tam nepustil TimeNa to tam musi byt zvykli
Uznavam, neni to ono chodit do kramu vzdycky kdyz bych si to chtel poslechnout, ale aspon neco![]()
Veru v tej SACD verzii to musí stáť za to!
...takže sa mi to bez tej špeciálnej techniky asi kupovať neoplatí,však?
Škoda,raz si na to zarobím!![]()
NatkA
Jasné,chápem...FleetingGlimpse píše:Ja te nechci odrazovat, ale preci jen nejakych 600,- Sk neni asi zanedbatelna castka a mohla bys byt zklamana tim malym rozdilem..NatkA píše:Keď to hovoríš ty...![]()
NatkA
asi máš pravdu s tím, že je na nové SACD verzi slyšet ve stereu o něco málo víc (asi nějaké další cinknutí v time nebo mírně odlišný sampl v on the run, či co já vím), ale to s duchem nahrávky, tj, tím, co pánové waters, wright, gilmour a mason do původního záznamu vtiskli, neskutečně silnou a krásnou výpověď stmelenou v dokonalou harmonii hudby a textu, nijak nepohne. takže pokud můžu mluvit sám za sebe, SACD DSOTM si právě kvůli těm pár jiným zvukům kdesi v pozadí pořizovat nehodlám, moje remasterované CD mi bohatě stačí, extáze prožívám i při němFleetingGlimpse píše:
To CD je hybridni, obsahuje vrstvu i pro normalni CD prehravace, takze kdyz si to koupis, doma si to pustis. UDAJNE i pri tomto normalnim poslechu ma byt znat rozdil, ale do toho bych asi nesel.