David Gilmour - 2006-07-27 VOIO Burg Clam Austria
Moderátor: bery
David Gilmour - 2006-07-27 VOIO Burg Clam Austria
Ahoj lidi nestáhl jste někdo tuhle show?muj provident mi strhl P2P a já jsem to slíbyl známím co tam byly.Tak jestli by byl někdo ochotnej se nějak dohodnout(výměna,úplatek,....).předem díky
Re: David Gilmour - 2006-07-27 VOIO Burg Clam Austria
anarrky píše:Ahoj lidi nestáhl jste někdo tuhle show?muj provident mi strhl P2P a já jsem to slíbyl známím co tam byly.Tak jestli by byl někdo ochotnej se nějak dohodnout (výpalné,tlačenka,....).předem díky
zajímavé odměny

to voio z klamu má buď richard (prý 15 minut čistého času) nebo existuje další torrent, který zase tahám (už dva měsíce...) já. ten se jmenuje DVD Ordner (kdyžtak ho můžu sem večer postnout, ať to nemusíš hledat) a je to vlastně roio z koncertu (nejspíš jde o "bootlegger, stop you machine now!" nebo tak nějak se to jmenuje) doplněné krátkými videi, co kdo z koncertu pořídil plus jsou tam všecky fotky, rovněž z koncertu pořízené (tedy i něco málo ode mně...) takže svým způsobem se to za voio považovat dá, byť jsem ještě nikdy nic podobného neviděl
bohužel včera, když už mi scházelo nějakých 1,5% do konce, mi chcípnul poslední zdroj, takže jsem momentálně jediný, kdo ho teď sdílí. snad se to ale zase časem rozjede...

bohužel včera, když už mi scházelo nějakých 1,5% do konce, mi chcípnul poslední zdroj, takže jsem momentálně jediný, kdo ho teď sdílí. snad se to ale zase časem rozjede...
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
To voio bohužel nemám, jmenuje se to: dg2006-07-27 Klam - video 15 mins.torrent
Nikdo to ale nesdílí, takže tu mám stav pořád 0,0%. Je ale možné, že torrent DVD Ordner bude obsahovat i toto videjko.
Jinak DVD Ordner seeduje ode mne, kdykoliv mám puštěné pc, snad Ti to procento konečně doteče...
Nikdo to ale nesdílí, takže tu mám stav pořád 0,0%. Je ale možné, že torrent DVD Ordner bude obsahovat i toto videjko.
Jinak DVD Ordner seeduje ode mne, kdykoliv mám puštěné pc, snad Ti to procento konečně doteče...

Welcome my son, welcome to the machine