The Wall Live- Divided We Fall
Moderátor: bery
Je to voio, viz. tento thread: http://www.yeeshkul.com/forum/showthread.php?p=15216fernetti píše:jende, to co anoncuješ, že je na yeeshkulu, je voio nebo roio?
Píše se tam sice, že je to jen z 9. 8., ale všechny ostatní zdroje uvádí, že vydání od The Wall Performed Live od Sirene, obsahuje část koncertu z 8. 9. Tak nevím. Já to teda stáhnu, a pak vám dám vědět. Když to bude stát za to, tak to někde uploadnu, jak navrhoval Joe25, protože přes torrent byste to stahovali týden. (

What do you mean interesting?
výborně, možná by to šlo hodit na "naše" ftp, pokud ještě funguje?Jend píše:Je to voio, viz. tento thread: http://www.yeeshkul.com/forum/showthread.php?p=15216fernetti píše:jende, to co anoncuješ, že je na yeeshkulu, je voio nebo roio?
Píše se tam sice, že je to jen z 9. 8., ale všechny ostatní zdroje uvádí, že vydání od The Wall Performed Live od Sirene, obsahuje část koncertu z 8. 9. Tak nevím. Já to teda stáhnu, a pak vám dám vědět. Když to bude stát za to, tak to někde uploadnu, jak navrhoval Joe25, protože přes torrent byste to stahovali týden. (![]()
![]()
)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
To neni pravda - zkousel jsem to a nefunguje to.Harold píše:No jo Bůh je prostě machr, ten by luskl prsty a to DVD by měl stáhnuté![]()

Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Jako ale fakt mě to zklamalo, páč mi to stáhlo i naskenovaný booklet toho DVD, na kterém je napsané 8.-9. 8. 1980. Tak jsem si říkal wow, to bude mazec. Takže jsem si to po stažení celej nadrženej pustil a během Outside The Wall si říkám tyvoe dyť to je Divided We Fall, jen s jiným názvem 

No, je možné, že DVD od Sirene přece jen obsahuje záznamy ze dvou koncertů. Např. během CN David má na některých záběrech vyhrnuté rukávy až po lokty a za pár vteřin je má v dalším záběru až k zápěstí. (to samé můžete vidět i v dokumentech o koncertech The Wall) Ale v tom případě je i Divided We Fall ze dvou dnů, protože mezi těmito DVD nevidím rozdíl. Teda až na to, že Divided We Fall obsahuje i několik kvalitnějších záběrů z dokumentů.
Tak remasterovaná verze mi právě dnes přišla a musím říct, že jsem mile překvapen, ač jsem zpočátku byl poněkud nedůvěřivý.
Obraz je jasnější a ostřejší a to tak,že dokonce ani kontrast mezi dokumentární a originální částí Comfortably Numb není tak markantní jako na předchozích verzích!
Až se naučím dělat screenshoty, tak se nějaký postnu
Co mě ale zklamalo, je zvuk
No co vám budu vyprávět... Je úplně stejný jako na Divided We Fall. Ale myslím, že i s tím by se dalo pohnout. Kdyby se přidalo trochu echa, rozumně nastavil ekvalizér a mezi skladbami přidal fake řev diváků z jiných koncertů, snad by to prospělo... Ale do toho se mi opravdu nechce
Jinak to celkově hodnotím kladně a přemýšlím, že bych to hodil na Yeeshkul
Obraz je jasnější a ostřejší a to tak,že dokonce ani kontrast mezi dokumentární a originální částí Comfortably Numb není tak markantní jako na předchozích verzích!
Až se naučím dělat screenshoty, tak se nějaký postnu

Co mě ale zklamalo, je zvuk

Jinak to celkově hodnotím kladně a přemýšlím, že bych to hodil na Yeeshkul