Píšu z účtu Lorinky, pač ke svému se nemůžu přihlásit

The Wall v žádném případě není moje nejlepší deska PF, ovšem živé provedení zdi- to je nářez! Fantastická show a pro diváky určitě nezapomenutelný zážitek.
Ukázky z dokumentu, který zde zmínil Fernetti, jsem taky viděl. Myslím, že ten dokument se jmenuje Behind The Wall, je to tak? Obrazová kvalita použitých záběrů je opravdu skvělá!
Je zajímavé, že zvuk je naprosto shodný s tím, co můžeme slyšet na živém albu Is There Anybody Out There. Tím chci říct, že zvuk v onom dokumentu asi není původní a je předabovaný záznamem z Is There Anybody Out There. Tady bych asi dal zapravdu Kubovi, když psal, že kvalita zvuku je možná velmi nízká.
Moc by mě zajímalo, kolik těch záznamů vůbec existuje. Vedle tří známých bootlegů z Nassau 27. 2. 1980 a Earl's Court 8. a 9. 8. 1980 to určitě bude všech pět koncertů z Londýna z roku 1981. Tyto koncerty se hráli speciálně pro to, aby mohly být natočeny pro film The Wall. V té době se však ještě počítalo s tím, že roli Pinka bude hrát Roger Waters, proto se od použití natočených záznamů ve filmu nakonec opustilo.
Takže to zatím máme 5 záznamů z roku 1981.
Ale v dokumentu Behind The Wall se píše: Earl's Court 1980! Buď je to chyba a mělo tam být 1981, nebo kvalitních záznamů exisuje mnohem víc, než jsme původně mysleli.
Mně se dokonce podařilo stáhnout krátkou (černobílou) ukázku z Dortmundu, kterou snad ještě mám uloženou někde na disku...
Kvalitní videozáznamy z turné The Wall existují a podle mě je velká škoda, že oko fanouška je nemůže zhlédnout.
Fernetti tady psal, že Roger pracuje na přepisu těchto záznamů. Je to fakt pravda? Můžeš sem třeba hodit link, kde jsi to četl, abych se mohl přesvědčit sám? Nějak tomu totiž nevěřím