Kurna, kdo se v tom ma vyznat. Piste sem misto nazvu presny datumy
Jinak Jende mas asi pravdu. Jediny videa ze zdi o kterych vim (ne ze bych se zrovna o The Wall nejak zajimal) jsou tydle:
1980-02-27 New York
1980-08-08,09 Londyn
Hele lidi, moje požadavky jsou buď 2krát(tedy v tomhle případě 4) víc médií+poštovný nebo náklady na dvdčka plus poštovný. Jsem zastánce i osobního tradingu.
když to tak počítám
DVD = 2*15 = 30
obálka= ???
poštovné = 30kč
60kč plus náklady na platbu složenkou (sorry, nemám BÚ)
myslím si že když to bude za kilo včetně všeho tak je to docela v poho pro všexny (a zůstane mi provize na pifko=)
Jend píše:No nejsi zrovna z nejlevnějšího kraje... ale budu o tom přemýšlet
sry čoveče, ale sám sem rád, když na vlastní dva a poštovný je prostě drahá svině, složenky taky a o vypolstrovanejx obálkách ani cenu nevím popř. shánět někde krabice jak homeless
Tak se mi podařilo získat zatím nejlepší videozáznam z turné The Wall. Je to 9. 8. 1980 rozdělený na 10 souborů ve formátu wmv... Na první část koncertu se celkem dá dívat, druhá polovina je mnohem horší. Ale jak říkám, je to zatím nejlepší záznam The Wall Live, co jsem viděl.
Celý záznam jsem slepil dohromady a převedl do formátu avi, takže teď se dá v pohodě vypálit na 1 cd Nuže, kdo má zájem??
V současné také pracuji na tvoření vlastního seznamu roio, takže s vámi budu moct obchodovat
2DVD divided we fall už mám a je to od chlapců z harvested velice povedená věc! info viz: http://www.harvested.org/DVD006 (mám verzi ještě se starým obalem dělaným podle artworku the wall, ale předpokládám, že obsah bude stejný)
jinak david gilmour při tiskovce k uvedení DVD pulse řekl, že na přepisu záznamu the wall na DVD se pracuje a vše má teď v rukou roger waters (který si tu věc nejspíš vzal pod křídla). srovnám-li to, co teď už existuje v podobě divided we fall s tím, co by mohla EMI udělat na chystaném DVD, tak bych řekl, že práce už musí být dávno za půlkou
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
fernetti píše:2DVD divided we fall už mám a je to od chlapců z harvested velice povedená věc! info viz: http://www.harvested.org/DVD006 (mám verzi ještě se starým obalem dělaným podle artworku the wall, ale předpokládám, že obsah bude stejný)
jinak david gilmour při tiskovce k uvedení DVD pulse řekl, že na přepisu záznamu the wall na DVD se pracuje a vše má teď v rukou roger waters (který si tu věc nejspíš vzal pod křídla). srovnám-li to, co teď už existuje v podobě divided we fall s tím, co by mohla EMI udělat na chystaném DVD, tak bych řekl, že práce už musí být dávno za půlkou
Na webu jsem četl, že důvodem, proč DVD The Wall oficiálně ještě nevyšlo, je údajně špatná kvalita záznamů. A jestli jsem to dobře pochopil, tak několik skalních fanoušků prý podepsalo nějakou petici pro vydání toho záznamu a poslali ji Watersovi...
Bohužel už jsem ospalý, takže si nevybavuju podrobnosti...