The Wall Live- Divided We Fall

bootlegy, roio, voio, streamy plus vše ostatní

Moderátor: bery

Odpovědět
Jend
piper

Příspěvek od Jend »

Pro ty, kteří záznam z 9. 8. 1980 ještě neviděli: http://video.google.com/videoplay?docid ... earl+court

Odkaz na druhou část koncertu: http://video.google.com/videoplay?docid ... earl+court
What do you mean interesting?

Martin

Příspěvek od Martin »

Ahoj všem,
mám dotaz, stáhl jsem si z torrentů Divided we fall, je to v avi souboru. Chtěl jsem se zeptat jestli i DVD je tak v mizerné kvalitě nebo je to lepší? Na to co jsem si stáhl se teda moc koukat nedá, spíš tak jenom pro představu...

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

na téhle stránce jsou screenshoty z DVD
http://www.pinkfloydonvideo.info/titles ... 09-hrv.htm

mimochodem asi koluje více verzí, já mám verzi na dvě DVD (2x2.5GB),
kde není např. toto:
Obrázek
to je část Hey You z dokumentu Behind the Wall
...and after all we're only ordinary men Obrázek

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

měl jsem kdysi původní verzi tohoto záznamu zkomprimovanou do 2x 700MB (aby se to celé vešlo na dvě CD) a už tak špatný obraz jaký byl v originále (a který se nejspíš podařilo nejlíp zachovat na DVD od harvested) byl na těch dvou CD téměř k nekoukání.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

Richard
piper

Příspěvek od Richard »

Zkrátká bude nejlepší, když se pánové sejdou ještě jednou a nahrajou to znovu a pořádně.

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Richard píše:Zkrátká bude nejlepší, když se pánové sejdou ještě jednou a nahrajou to znovu a pořádně.
:D jo, přesně tak :!: :!: :!:

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

Richard píše:Zkrátká bude nejlepší, když se pánové sejdou ještě jednou a nahrajou to znovu a pořádně.
Dyť oni to nahráli pořádně, jen to nikdo nechce vydat :(

Jend
piper

Příspěvek od Jend »

fernetti píše:jinak david gilmour při tiskovce k uvedení DVD pulse řekl, že na přepisu záznamu the wall na DVD se pracuje a vše má teď v rukou roger waters
Nevíte, jak je v současné době práce daleko? Fernetti?

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

Jend píše:
fernetti píše:jinak david gilmour při tiskovce k uvedení DVD pulse řekl, že na přepisu záznamu the wall na DVD se pracuje a vše má teď v rukou roger waters
Nevíte, jak je v současné době práce daleko? Fernetti?
napiš watersovi :D

teď vážně: zatím nikde ani ťuk a docela pochybuju, že se toho dočkáme před tím, než vyjde rogerovi dvd z jeho letošního turné.

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

po hodně dlouhé době jsem se hrabal ve svém archivu videjí a až teď jsem si všiml, že v dokumentu, který běžel na channel four (vysíláno 2005-11-09, pořad "best live concerts") byly použity záběry ze zdi, které jsou neskutečně kvalitní a nebyly vidět ani na jednom ze dvou známých záznamů (tzn. earls court a nassau coliseum). fakt jsem hleděl, kde ty záběry vzali - protože pokud opravdu existuje záznam zdi v takové kvalitě, pak nechápu, proč ještě dodnes není venku na oficko dévédé!

(video by mělo být někde volně sosatelné z archivu na neptunepinkfloyd.co.uk)

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

fernetti píše:po hodně dlouhé době jsem se hrabal ve svém archivu videjí a až teď jsem si všiml, že v dokumentu, který běžel na channel four (vysíláno 2005-11-09, pořad "best live concerts") byly použity záběry ze zdi, které jsou neskutečně kvalitní a nebyly vidět ani na jednom ze dvou známých záznamů (tzn. earls court a nassau coliseum). fakt jsem hleděl, kde ty záběry vzali - protože pokud opravdu existuje záznam zdi v takové kvalitě, pak nechápu, proč ještě dodnes není venku na oficko dévédé!

Viděl jsi dokument Behind the Wall? jsou tam taky kvalitní záběry ze Zdi, některé stejné (ale kvalitnější) jako z Earls Court ale i jiné. Celkem by mě zajímalo jestli to jsou ještě nejaké jiné než v tom pořadu o kterém mluvíš

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

bery píše:
fernetti píše:po hodně dlouhé době jsem se hrabal ve svém archivu videjí a až teď jsem si všiml, že v dokumentu, který běžel na channel four (vysíláno 2005-11-09, pořad "best live concerts") byly použity záběry ze zdi, které jsou neskutečně kvalitní a nebyly vidět ani na jednom ze dvou známých záznamů (tzn. earls court a nassau coliseum). fakt jsem hleděl, kde ty záběry vzali - protože pokud opravdu existuje záznam zdi v takové kvalitě, pak nechápu, proč ještě dodnes není venku na oficko dévédé!

Viděl jsi dokument Behind the Wall? jsou tam taky kvalitní záběry ze Zdi, některé stejné (ale kvalitnější) jako z Earls Court ale i jiné. Celkem by mě zajímalo jestli to jsou ještě nejaké jiné než v tom pořadu o kterém mluvíš
no vzhledem k tomu, že behind the wall (zatím) nemám, tak si nedovolím říct nic bližšího.

má tu vlastně nškdo behind the wall? na torrewntech jsem to nikde neviděl a na ebay se dal sehnat za něco přes 20usd...

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

fernetti píše:
bery píše:

no vzhledem k tomu, že behind the wall (zatím) nemám, tak si nedovolím říct nic bližšího.

má tu vlastně nškdo behind the wall? na torrewntech jsem to nikde neviděl a na ebay se dal sehnat za něco přes 20usd...
nedávno jsem to stáhnul z yeeshkullu http://www.yeeshkul.com/forum/showthread.php?t=1492
kdyby se to nepodařilo stáhnout tak to nějak poskytnu protože je to fakt zajímavé

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

bery píše:
nedávno jsem to stáhnul z yeeshkullu http://www.yeeshkul.com/forum/showthread.php?t=1492
kdyby se to nepodařilo stáhnout tak to nějak poskytnu protože je to fakt zajímavé
skvělý tip, díky! jdu sosat :)

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

fernetti píše:... pak nechápu, proč ještě dodnes není venku na oficko dévédé!
Uprime receno, moc se tomu nedivim, duvodu muze bejt nekolik. Vlastnictvi prav k zaznamu, panove se nedohodli, panum se vystoupeni nezda dostatecne precizni, panove o tom ani neuvazovali (coz povazuju za nejpravdepodobnejsi)...

Nebo prozaictejsi problemy, jako treba ze zvuk je jenom stereo mix z pultu a je mizernej (ackoli to by se dalo prekousnout), jde o zaznam z jedny kamery (to uz hodne hadam), neexistuje zaznam ze vsech kamer ale jen to jak to bylo nekdy/nekde sestrihany...

No a pak si vzpomente jaky vobstrukce byly s vydanim PULSE :roll:

Odpovědět