The Wall Live- Divided We Fall
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
na téhle stránce jsou screenshoty z DVD
http://www.pinkfloydonvideo.info/titles ... 09-hrv.htm
mimochodem asi koluje více verzí, já mám verzi na dvě DVD (2x2.5GB),
kde není např. toto:

to je část Hey You z dokumentu Behind the Wall
http://www.pinkfloydonvideo.info/titles ... 09-hrv.htm
mimochodem asi koluje více verzí, já mám verzi na dvě DVD (2x2.5GB),
kde není např. toto:

to je část Hey You z dokumentu Behind the Wall
...and after all we're only ordinary men 

měl jsem kdysi původní verzi tohoto záznamu zkomprimovanou do 2x 700MB (aby se to celé vešlo na dvě CD) a už tak špatný obraz jaký byl v originále (a který se nejspíš podařilo nejlíp zachovat na DVD od harvested) byl na těch dvou CD téměř k nekoukání.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
napiš watersoviJend píše:Nevíte, jak je v současné době práce daleko? Fernetti?fernetti píše:jinak david gilmour při tiskovce k uvedení DVD pulse řekl, že na přepisu záznamu the wall na DVD se pracuje a vše má teď v rukou roger waters

teď vážně: zatím nikde ani ťuk a docela pochybuju, že se toho dočkáme před tím, než vyjde rogerovi dvd z jeho letošního turné.
po hodně dlouhé době jsem se hrabal ve svém archivu videjí a až teď jsem si všiml, že v dokumentu, který běžel na channel four (vysíláno 2005-11-09, pořad "best live concerts") byly použity záběry ze zdi, které jsou neskutečně kvalitní a nebyly vidět ani na jednom ze dvou známých záznamů (tzn. earls court a nassau coliseum). fakt jsem hleděl, kde ty záběry vzali - protože pokud opravdu existuje záznam zdi v takové kvalitě, pak nechápu, proč ještě dodnes není venku na oficko dévédé!
(video by mělo být někde volně sosatelné z archivu na neptunepinkfloyd.co.uk)
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsi dokument Behind the Wall? jsou tam taky kvalitní záběry ze Zdi, některé stejné (ale kvalitnější) jako z Earls Court ale i jiné. Celkem by mě zajímalo jestli to jsou ještě nejaké jiné než v tom pořadu o kterém mluvíšfernetti píše:po hodně dlouhé době jsem se hrabal ve svém archivu videjí a až teď jsem si všiml, že v dokumentu, který běžel na channel four (vysíláno 2005-11-09, pořad "best live concerts") byly použity záběry ze zdi, které jsou neskutečně kvalitní a nebyly vidět ani na jednom ze dvou známých záznamů (tzn. earls court a nassau coliseum). fakt jsem hleděl, kde ty záběry vzali - protože pokud opravdu existuje záznam zdi v takové kvalitě, pak nechápu, proč ještě dodnes není venku na oficko dévédé!

no vzhledem k tomu, že behind the wall (zatím) nemám, tak si nedovolím říct nic bližšího.bery píše:Viděl jsi dokument Behind the Wall? jsou tam taky kvalitní záběry ze Zdi, některé stejné (ale kvalitnější) jako z Earls Court ale i jiné. Celkem by mě zajímalo jestli to jsou ještě nejaké jiné než v tom pořadu o kterém mluvíšfernetti píše:po hodně dlouhé době jsem se hrabal ve svém archivu videjí a až teď jsem si všiml, že v dokumentu, který běžel na channel four (vysíláno 2005-11-09, pořad "best live concerts") byly použity záběry ze zdi, které jsou neskutečně kvalitní a nebyly vidět ani na jednom ze dvou známých záznamů (tzn. earls court a nassau coliseum). fakt jsem hleděl, kde ty záběry vzali - protože pokud opravdu existuje záznam zdi v takové kvalitě, pak nechápu, proč ještě dodnes není venku na oficko dévédé!
má tu vlastně nškdo behind the wall? na torrewntech jsem to nikde neviděl a na ebay se dal sehnat za něco přes 20usd...
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
nedávno jsem to stáhnul z yeeshkullu http://www.yeeshkul.com/forum/showthread.php?t=1492fernetti píše:no vzhledem k tomu, že behind the wall (zatím) nemám, tak si nedovolím říct nic bližšího.bery píše:Viděl jsi dokument Behind the Wall? jsou tam taky kvalitní záběry ze Zdi, některé stejné (ale kvalitnější) jako z Earls Court ale i jiné. Celkem by mě zajímalo jestli to jsou ještě nejaké jiné než v tom pořadu o kterém mluvíšfernetti píše:po hodně dlouhé době jsem se hrabal ve svém archivu videjí a až teď jsem si všiml, že v dokumentu, který běžel na channel four (vysíláno 2005-11-09, pořad "best live concerts") byly použity záběry ze zdi, které jsou neskutečně kvalitní a nebyly vidět ani na jednom ze dvou známých záznamů (tzn. earls court a nassau coliseum). fakt jsem hleděl, kde ty záběry vzali - protože pokud opravdu existuje záznam zdi v takové kvalitě, pak nechápu, proč ještě dodnes není venku na oficko dévédé!
má tu vlastně nškdo behind the wall? na torrewntech jsem to nikde neviděl a na ebay se dal sehnat za něco přes 20usd...
kdyby se to nepodařilo stáhnout tak to nějak poskytnu protože je to fakt zajímavé

skvělý tip, díky! jdu sosatbery píše:
nedávno jsem to stáhnul z yeeshkullu http://www.yeeshkul.com/forum/showthread.php?t=1492
kdyby se to nepodařilo stáhnout tak to nějak poskytnu protože je to fakt zajímavé

Uprime receno, moc se tomu nedivim, duvodu muze bejt nekolik. Vlastnictvi prav k zaznamu, panove se nedohodli, panum se vystoupeni nezda dostatecne precizni, panove o tom ani neuvazovali (coz povazuju za nejpravdepodobnejsi)...fernetti píše:... pak nechápu, proč ještě dodnes není venku na oficko dévédé!
Nebo prozaictejsi problemy, jako treba ze zvuk je jenom stereo mix z pultu a je mizernej (ackoli to by se dalo prekousnout), jde o zaznam z jedny kamery (to uz hodne hadam), neexistuje zaznam ze vsech kamer ale jen to jak to bylo nekdy/nekde sestrihany...
No a pak si vzpomente jaky vobstrukce byly s vydanim PULSE