Přesně tohle si taky myslím, v kvalitě záznamů to nebude...Jend píše:Jo a teď mě ještě něco napadlo.
Is There Anybody Out There je pořízené ze všech londýnských vystoupení, tzn. 1980 i 1981.
Rozumíte mi, co tím myslím, kvalitní zvuk z jednotlivých koncertů taky existuje.
The Wall Live- Divided We Fall
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
...and after all we're only ordinary men 

Už si tady pomalu připadám víc jako filozof než fanda PF.
Což takhle být trochu víc aktivní?
Kdesi jsem četl, že nějací blázni poslali Rogerovi petici k vydání The Wall Live.
Neříkám, že bychom měli udělat to samé, to snad ne, ale takhle tady můžem plácat podobné hypotézy celá léta. A co z toho budem mít?
Správně, nic.
Což takhle být trochu víc aktivní?
Kdesi jsem četl, že nějací blázni poslali Rogerovi petici k vydání The Wall Live.
Neříkám, že bychom měli udělat to samé, to snad ne, ale takhle tady můžem plácat podobné hypotézy celá léta. A co z toho budem mít?
Správně, nic.
What do you mean interesting?
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, ale co se dá dělat? Roger i management určitě ví že lidi chtějí aby to vydali. Jediné vyjádření co si pamatuju přímo od Rogera bylo že kvalita záznamů není dobrá ale to asi fakt už nemá cenu řešit.
Doufám že optimistická odpověd Davida na tiskovce k vydání PULSE bude naplněna.
Jinak někde mám rozhovor s Rogerem k vádání Is There.. ale neviděl jsem to celé, nemluví tam náhodou i o tom videozáznamu?
Doufám že optimistická odpověd Davida na tiskovce k vydání PULSE bude naplněna.
Jinak někde mám rozhovor s Rogerem k vádání Is There.. ale neviděl jsem to celé, nemluví tam náhodou i o tom videozáznamu?

- md8590forever
- piper
jj je to tak a podle mého názoru to nebude ani v kvalitě obrazu......bery píše:Přesně tohle si taky myslím, v kvalitě záznamů to nebude...Jend píše:Jo a teď mě ještě něco napadlo.
Is There Anybody Out There je pořízené ze všech londýnských vystoupení, tzn. 1980 i 1981.
Rozumíte mi, co tím myslím, kvalitní zvuk z jednotlivých koncertů taky existuje.
Resumé

Jana píše:takže pokud to nechce vydat, má k tomu určitě nějaké důvody - třeba kvalitu toho záznamu.. co já vím..
fernetti píše:archivy bbc jsou něco jiného a tam si vážně myslím, že jsou pouze dva možné důvody, proč jsou pásky pod zámkem: buď nesouhlas vlastníka autorských práv nebo špatná kvalita záznamu
bery píše:Souhlasím s tím že důvod proč to nectějí vydat je buď kvůli právům nebo mizerné kvalitě.
md8590forever píše:Já pořád jenom nechápu, proč, když už to evidentně profesionálně natáčely, tak je kvalita mizerná...... Někde se stala chyba, buď někdo nedělal svou práci pořádně (což dle mého názoru na takové úrovni je hloupost) nebo to nahrané pořádně je (pár záznamů se už přece propašovalo viz dokument atd), ale mají pádný důvod to nevydat.
fernetti píše:taky si myslím, že důvodem k nevydání filmového záznamu koncertního provedení the wall bude otázka autorských práv - alespoň podle mě tomu vše napovídá...
md8590forever píše:Ve zvuku teda určitě podle mne problém nebude, pes je zakopán někde jinde.......
bery píše:Přesně tohle si taky myslím, v kvalitě záznamů to nebude...
md8590forever píše:jj je to tak a podle mého názoru to nebude ani v kvalitě obrazu......
- md8590forever
- piper
Jend píše:Resumé![]()
![]()
![]()
Jana píše:takže pokud to nechce vydat, má k tomu určitě nějaké důvody - třeba kvalitu toho záznamu.. co já vím..fernetti píše:archivy bbc jsou něco jiného a tam si vážně myslím, že jsou pouze dva možné důvody, proč jsou pásky pod zámkem: buď nesouhlas vlastníka autorských práv nebo špatná kvalita záznamubery píše:Souhlasím s tím že důvod proč to nectějí vydat je buď kvůli právům nebo mizerné kvalitě.md8590forever píše:Já pořád jenom nechápu, proč, když už to evidentně profesionálně natáčely, tak je kvalita mizerná...... Někde se stala chyba, buď někdo nedělal svou práci pořádně (což dle mého názoru na takové úrovni je hloupost) nebo to nahrané pořádně je (pár záznamů se už přece propašovalo viz dokument atd), ale mají pádný důvod to nevydat.fernetti píše:taky si myslím, že důvodem k nevydání filmového záznamu koncertního provedení the wall bude otázka autorských práv - alespoň podle mě tomu vše napovídá...md8590forever píše:Ve zvuku teda určitě podle mne problém nebude, pes je zakopán někde jinde.......bery píše:Přesně tohle si taky myslím, v kvalitě záznamů to nebude...md8590forever píše:jj je to tak a podle mého názoru to nebude ani v kvalitě obrazu......

Njn, i když tím rokem 1980 si nejsem až tak jistý, jen odhaduju podle názvu- Is There Anybody Out There, The Wall Live 1980-81.kuba píše:Do hoven, to me vubec nenapadlo!! Dobra poznamka.
Mimochodem, dokázal by někdo z vás přiřadit jednotlivé skladby alba ke koncertům, ve kterých se hrály? Zkoušel jsem hledat na webu, ale nikde nic. Na vlastní pěst se mi zatím podařilo identifikovat jen Mother (16. 6. 81) a Comfortably Numb (17. 6. 81, ale ruku do ohně bych za to nedal)
Kdyby mi někdo zařadil aspoň The Last Few Bricks, Hey You, Nobody Home a Run Like Hell, dostane ode mě pusu na čelo

Omyl, tak CN je taky 16. 6. 81.
Tak mě napadlo, že špatnou kvalitou se nutně nemusí myslet jen obraz nebo zvuk, ale třeba i provedení. Během koncertů čato docházelo k technickým problémům, nejčastěji to byl případ nefunkčního mikrofonu během Davidova zpěvu v prvních částech první sloky CN- nevím, jak je vůbec možné, že se to stalo snad desetkrát. A byla spousta dalších, často byť jen nepatrných nepříjemností, které puntičkářským Pink Floyd možná tak vadí.
Tak mě napadlo, že špatnou kvalitou se nutně nemusí myslet jen obraz nebo zvuk, ale třeba i provedení. Během koncertů čato docházelo k technickým problémům, nejčastěji to byl případ nefunkčního mikrofonu během Davidova zpěvu v prvních částech první sloky CN- nevím, jak je vůbec možné, že se to stalo snad desetkrát. A byla spousta dalších, často byť jen nepatrných nepříjemností, které puntičkářským Pink Floyd možná tak vadí.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
ABITW je asi 9.8.1980 (čili Divided we fall)
S Run Like Hell to bude težké, dá se to určit podle Rogerova uvedení písně, ale to co je na ITAOT je mix několika vystoupení ("..its called Run LIke Fuck!" tam dát nemohli, že). moc si to nepamatuju ale myslím že část je z úplně posledního vystoupení v Earls Court
S Run Like Hell to bude težké, dá se to určit podle Rogerova uvedení písně, ale to co je na ITAOT je mix několika vystoupení ("..its called Run LIke Fuck!" tam dát nemohli, že). moc si to nepamatuju ale myslím že část je z úplně posledního vystoupení v Earls Court

- md8590forever
- piper
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
to by mě taky zajímalo, ale řekl bych že budou všechny dost podobnémd8590forever píše:Mám dotaz na někoho, kdo chodí na YEESHKUL. V současnosti tam je asi 4 - 5 verzí DVD koncertu The Wall 09.08.1980, nemátě někdo náhodou zkušenost s tím, která verze je asi nejlepší?

- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
pěkná databáze proslovů před RLH http://molm.org/wall/
předběžně vidím že RLH na ITAOT je mix:
June 15, 1981: " Are there any paranoids in the audience tonight? Is there anyone who worries about things? Pathetic!"
June 17, 1981: "This one is for all you WEAK people in the audience! Is there anyone here who's weak? This is for you; it's called 'Run Like Hell.' Let's all have a clap!"
Ty skřeky by mohly být August 8, 1980
Zbytek RLH by teoreticky mohl být taky June 17, 1981
předběžně vidím že RLH na ITAOT je mix:
June 15, 1981: " Are there any paranoids in the audience tonight? Is there anyone who worries about things? Pathetic!"
June 17, 1981: "This one is for all you WEAK people in the audience! Is there anyone here who's weak? This is for you; it's called 'Run Like Hell.' Let's all have a clap!"
Ty skřeky by mohly být August 8, 1980
Zbytek RLH by teoreticky mohl být taky June 17, 1981