a taky je zajimave ze se skoro presne na den vrati do praglu po 4 letecharies101 píše:inak je zaujimave ze turne predbezne konci 18.6, co je den po 30. vyroci posledneho koncertu pf s watersom
13,04,2007
Moderátor: bery
Richard píše:
Já taky!![]()
Se konečně uvidíme, co???!!!
majitel stadionu Yankees chcel urobit velku open air show spojenu s reunionom PF. ani sa necudujem ze taku prvoplanovo komercnu zalezitost gilmour odmietol, Pink Floyd to nie je Rolling Stones.Jend píše:Podle diskuzí na NPF Rog údajně přizval Davida ke koncertování na blížící se turné The Wall, ten ovšem dmítl
Ale kdyby tak Roger na kocert dovedl Geldofa a v jeho podání bychom si mohli vychutnat In the Flesh, tak to by bylo !!!Jend píše:Podle diskuzí na NPF Rog údajně přizval Davida ke koncertování na blížící se turné The Wall, ten ovšem dmítl
ale zober si ze nejdeme na the best of Deep Purple, ale na WALL, kde je minimalne dve tretiny skor na pocuvanie ako na skakanie a tancovanie. ci pocas mother, don´t leave me now, nobody home ci trial pogovat a skandovat? si zoberte ze sa ide hrat komplet wall, nie len najvacsie pecky ako cihly 1-3, young lust, comfortably numb alebo run like hell. toto predstavenie ma blizsie k divadlu ci rockovej opere ked uz a nie klasickemu koncertu. preto ma velmi mrzi ze pod podiom sa bude stat, hoci tam pojdem lebo chcem byt blizkoPetrM píše:Já jsem rád, že je stání u pódia a doufám, že to nezmění. Je pravda, že "pohodlí" je o dost nižší, ale atmosféra v kotli je vždy nesrovnatelně lepší. Kdyby bylo sezení, tak spousta lísků pod pódium půjde různým firmám, stát do kotle půjdou jen skuteční fans. Taky se tak "blíž" dostane víc lidí, ale hleavně je člověk tak nějak aktivní součástí koncertu a ne jen divákem, který přišel, aby byl pobaven. Už se těším.