Nebudu zbytecne opakovat vse co uz tu padlo, bylo to proste dokonale. Muj hrdina me opet nezklamal. Zamerne jsem o provedeni zdi na tomto turne nezajimal aby me to prekvapilo, porad jsem cekal kde bude kompromis, kde bude neco co me zaskoci, ale ono me nic neprekvapilo, vsechno bylo presne tak jak to ma byt - proste dokonale, tak jak jsem si zive predstaveni The Wall predstavoval, bez jedineho slabeho momentu.
Trochu jsem si opet i pobrecel, je to proste sila..
S tim chladnejsim publikem (byl jsem jen v patek) bych asi souhlasil i kdyz nemam s cim srovnat, tezko rict proc, mozna ze tim ze tam byli vetsi srdcari ktere to vic uzemnilo (me tedy dokonale).
Moc se mi libilo ze se Roger stejne jako u DSOTM Live drzel puvodnich aranzi a zvuku, to je to co se mi na live vzdy libilo. Dotacky jeho zpevu a playback hodnotim dobre, tyhle veci by proste dnes uz neuzpival. Jeho zpev a projev se mi hodne libil, ma takovy zvlastni podiovy projev..

a byt sam mezi zdi a patnacti tisicema lidi.. tohle musi byt silne i pro nej. Rogerovo hrani na basu dost dobre.
Zaujaly me ty jeho bile tenisky:) ale nerekl bych ze pusobily nejak rusive.
Kapela hrala doprovod, tak to ma u The Wall byt, libilo se mi ze nikdo nevycnival kdyz nemel. A doprovazela dokonale, holt uz je ma sehrane, vsichni na jednicku, zpevak se mi taky libil, technicky to zvladal a vyznivalo to ok. Hlavne si moc nepridal nejake kudrlinky. Ad Snowy, naprosto souhlasim s Ogim, nikdy se mi moc nelibilo jeho jamovani ale ted to pasovalo!
Projekce efekty a vubec veskera technika me uzemnila, cekal jsem leccos ale tohle me dostalo.. treba "zapinani" cihel (promitani jakoby na kazdou zvlast), kombinace s kulatym platnem, samotna kvalita projekce.. bomba. No a obsah, ten samozrejme takovy jak mam byt, trochu jsem se bal jak to nakombinuje s aktualnim "materialem", ale je videt ze ma vkus, nazor a dobry tym, bylo to velice sugestivni.
Pokud by opravdu byla pravda ze tohle je jeho posledni turne, tak to je zatracene dobre zakonceni kariery...