ta ja rad
Moderátor: bery
pred vchodem do sazkyJádro píše:Přesně tak, a taky ten leták mámfernetti píše:no hezké, jen co je pravda. akorát že drtivá většina z nás už má lupeny dávno doma...Ale moh bych pak případnou výhru někomu střelit za těžký peníz
Jsem prece zaprisahlej anti-WatersakJádro píše:Tak navhrhuju, kdo má leták, soutěží za kubu, ne?kuba píše:Kdybyste nevedeli co s listkem, tak ja zadnej nemam... ale platit za nej nebudu
![]()
Jak je možný, že nemáš lístek?
Tvoje chyba, lepší provedení DSOTM naživo už v životě neuslyšíš :!::lol: A to ti říká člověk, kterej to už slyšel a jde podruhýkuba píše:Jsem prece zaprisahlej anti-WatersakJádro píše:Tak navhrhuju, kdo má leták, soutěží za kubu, ne?kuba píše:Kdybyste nevedeli co s listkem, tak ja zadnej nemam... ale platit za nej nebudu
![]()
Ne, tak vazny to nebude, ale toho chlapa moc nemusim a to, ze hral v PF pro me neni dost padnej duvod, abych za nej utracel nemaly obnos obeziva.
Nevis co mluvis.........kuba píše:Jsem prece zaprisahlej anti-WatersakJádro píše:Tak navhrhuju, kdo má leták, soutěží za kubu, ne?kuba píše:Kdybyste nevedeli co s listkem, tak ja zadnej nemam... ale platit za nej nebudu
![]()
Ne, tak vazny to nebude, ale toho chlapa moc nemusim a to, ze hral v PF pro me neni dost padnej duvod, abych za nej utracel nemaly obnos obeziva.
No... kdybych mel jit na Watersa proto, ze hraje na basu, tak to bych asi na nej taky nesel... Jenomze on (nastesti) krome te hry na basu napsal kopu skvelych textu... a to je dost padnej duvod, abych tam sel... i kdyz vic stranim Davidovi.kuba píše: Jsem prece zaprisahlej anti-WatersakNe, tak vazny to nebude, ale toho chlapa moc nemusim a to, ze hral v PF pro me neni dost padnej duvod, abych za nej utracel nemaly obnos obeziva.
ale pane kolego........pas píše:Slyšel jsem, že napsal i nějakou hudbu.proti píše: No... kdybych mel jit na Watersa proto, ze hraje na basu, tak to bych asi na nej taky nesel... Jenomze on (nastesti) krome te hry na basu napsal kopu skvelych textu... a to je dost padnej duvod, abych tam sel... i kdyz vic stranim Davidovi.