Jednoznačně didn'tthe Dark Lord píše:A nemělo by být místo "have't" spíš "didn't"?
TRANSPARENT
Moderátor: bery
- md8590forever
- piper
- the Dark Lord
- piper
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
přídal bych tam interpunkci: "Hello, we love you ( Roger) , pinkfloyd.o106.com/forum"uživatel píše:tak jak teda chci ho dnes zacit tvorit a nechci udelat chybu mame malo prosteradel:) takze : hello we love you ( Roger) , pinkfloyd.o106.com/forum
nebo jiny navrh?
Co ta závorka? nebude lepší "Hello, ( we love you Roger)" ?
A nebo úplně bez závorky?
...and after all we're only ordinary men 

- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
telátko ta závorka je tam proto, protože ještě nevím, jestli tam dám i to ,,roher" nebo jen ,,hello we love you"...jo uvozovky pouziju.bery píše:přídal bych tam interpunkci: "Hello, we love you ( Roger) , pinkfloyd.o106.com/forum"uživatel píše:tak jak teda chci ho dnes zacit tvorit a nechci udelat chybu mame malo prosteradel:) takze : hello we love you ( Roger) , pinkfloyd.o106.com/forum
nebo jiny navrh?
Co ta závorka? nebude lepší "Hello, ( we love you Roger)" ?
A nebo úplně bez závorky?
SHINE ON!
Osobně bych hlasovala pro Hello we love you... Na naše forum se Roger stejně nepodívá (no i kdyby podíval, moc by z toho neměluživatel píše:hm tak jsem doma nasla pouze jedno prsteradlo a i kdyz ho rozstrihnu podel, tak se tam vsechno nevleze. takze neco z toho budu muset vynechat, takze bud udelame reklamu jen nasemu foru a bude tam: ,,PINKFLOYD.O106/FORUM" nebo jenom : ,,WELCOME ROGER", nebo : ,,HELLO WE LOVE YOU!"
takze?

Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
to ze tam bude nase forum neni pro rogera:-) ale pro jine lidi ktere ta hudba zajima a pro zvyseni navstevnosti kubovych stranek.)Jana píše:Osobně bych hlasovala pro Hello we love you... Na naše forum se Roger stejně nepodívá (no i kdyby podíval, moc by z toho neměluživatel píše:hm tak jsem doma nasla pouze jedno prsteradlo a i kdyz ho rozstrihnu podel, tak se tam vsechno nevleze. takze neco z toho budu muset vynechat, takze bud udelame reklamu jen nasemu foru a bude tam: ,,PINKFLOYD.O106/FORUM" nebo jenom : ,,WELCOME ROGER", nebo : ,,HELLO WE LOVE YOU!"
takze?) A je to takový hezčí, než jen Welcome, Roger
SHINE ON!
No stejně mi nezbude čas, takže asi nic... Ale podle mě by tam zase jednoznačně mělo bejt haven't - ve smyslu:md8590forever píše:Jednoznačně didn'tthe Dark Lord píše:A nemělo by být místo "have't" spíš "didn't"?
"Dave haven't come." Jakože dodněška se nerozhoupal sem přijet, což by se podle mě mělo vyjádřit předpřítomným časem

Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour
Nicméně když už, tak Dave Kilminster