eclipse píše:ja bych se chtel zeptat na blizsi info o zpevu:
1.)poprosil bych o seznam potvrzenych zpevaku

2.)za jak dlouho po skonceni koncertu a kde presne se budem na ten zpev schazet ?
dotazy berte z pohledu cloveka, ktery se nemuze dostavit na predkoncertovou schuzi...
(nejlepsi by bylo, kdyby mi nejaky dobrak dal na sebe kontakt, kdybych vas tam prehlednul nebo neco)
ad 1. - seznam zpevaku je na prvni strane tohoto threadu...
Nakolik je aktualni - tezko rict. Ne kazdy chodi na forum denne...
Myslim, ze kdo bude zpivat (tj. kdo bude mit odvahu do toho jit s nama) - to se ukaze i po koncerte - clenove fora + jejich pratele.
ad 2. Dobra otazka - ale ne moc lehko se na ni odpovida. Neni mozne predem rict jak to tam bude po koncerte vypadat.
- ti co jsou v sektoru pred podiem - zustanou tam, az se situace trochu uklidni (?)... a pak je to na nich, kdy zacnou - asi zbormistr zada povel k palbe ... ehm... ke zpevu
- ti z tribun se po posledni pisnicce pokusi dostat pred podium (jak to bude casove - kolik minut - to se ukaze asi az pak...) nevim, jak by se to dalo stanovit dopredu - snad jen tim, az ti co budou pred podiem uznaji ze je jich DOST zacnou zpivat. Pokud se jim nepodari dostat pred podium - budou ŘVÁT z tribun
Ma nekdo jiny nazor?
Na kontaktu na "dobraka" se pracuje

Ja bych ti klidne poslal na SZ svuj telefon - ale neni jiste, zda stihnu tu peveckou zkousku, a cizi mobily nerozdavam - ale uz jsem poslal echo ostatnim

Ozvu se...