Možná že otázka měla položena obráceně, může se Madona rovnat RogeroviRichard píše:Nevěřím tomu, že chvíli po prodeji by to bylo fuč. Waters není Madonna. Já to risknu a počkám do zítra. Chci 111...

Moderátor: bery
Tak co se dá dělat, já se kvůli tomu nerozbrečím. 113 je lepší než nic. Můj známý je astronom, tak si od něj půjčím teleskop, abych na Rogera dobře vidělmd8590forever píše:Já jsem za lístky štasntný, mám to co jsem si vysnil, ale kvůli Vám mě to štve..... Jsem toho názoru, že to hoooooodně lidí (myslím těch mocnej) mělo vošéfovaný dopředu, včera jsem tu něco podobnýho psal. Váš případ toho je asi důkazem.
Já jsem v Sazce nikdy nebyl, ale když je to lístek za 1990,- tak tam určitě je presumpce, že uvidíš dobře, ale jak říkám, nikdy jsem tam nebyl.....Jend píše:Tak co se dá dělat, já se kvůli tomu nerozbrečím. 113 je lepší než nic. Můj známý je astronom, tak si od něj půjčím teleskop, abych na Rogera dobře vidělmd8590forever píše:Já jsem za lístky štasntný, mám to co jsem si vysnil, ale kvůli Vám mě to štve..... Jsem toho názoru, že to hoooooodně lidí (myslím těch mocnej) mělo vošéfovaný dopředu, včera jsem tu něco podobnýho psal. Váš případ toho je asi důkazem.
To zas jo, já jen dělám drahoty, jak je u mě zvykem.md8590forever píše:Já jsem v Sazce nikdy nebyl, ale když je to lístek za 1990,- tak tam určitě je presumpce, že uvidíš dobře, ale jak říkám, nikdy jsem tam nebyl.....
Jsem četl, že se tam s dalekohledem nesmí. Ale já mám klasickej a ne nějakej námořnickej jednookej klacek, takže ho beru.Jend píše:Tak co se dá dělat, já se kvůli tomu nerozbrečím. 113 je lepší než nic. Můj známý je astronom, tak si od něj půjčím teleskop, abych na Rogera dobře vidělmd8590forever píše:Já jsem za lístky štasntný, mám to co jsem si vysnil, ale kvůli Vám mě to štve..... Jsem toho názoru, že to hoooooodně lidí (myslím těch mocnej) mělo vošéfovaný dopředu, včera jsem tu něco podobnýho psal. Váš případ toho je asi důkazem.
Jsme na tom stejně, já taky budu mít premiéruJend píše:To zas jo, já jen dělám drahoty, jak je u mě zvykem.md8590forever píše:Já jsem v Sazce nikdy nebyl, ale když je to lístek za 1990,- tak tam určitě je presumpce, že uvidíš dobře, ale jak říkám, nikdy jsem tam nebyl.....
Bude to poprvé, co uvidím někoho z Floydů, takže i tak mám ohromnou radost
Jende, ještě mě napadla jiná věc, ty už sice lístky máš, ale mohl jsi třeba požádat v několika minutových intervalech o lístek a pak si dejme tomu vybrat ten nejlepší z nich dle tebe a ne dle terminálu. Bába by asi na tebe koukala, že ses zbláznil, ale určitý řešení by to taky mohlo být. Já to měl původně v plánu, ale když mi nalosoval 102 tak jsem to už dál neřešil.md8590forever píše:Jsme na tom stejně, já taky budu mít premiéruJend píše:To zas jo, já jen dělám drahoty, jak je u mě zvykem.md8590forever píše:Já jsem v Sazce nikdy nebyl, ale když je to lístek za 1990,- tak tam určitě je presumpce, že uvidíš dobře, ale jak říkám, nikdy jsem tam nebyl.....
To je pravda, ale já už to neřeším. My jsme to zkoušeli víckrát a vždycky nám to nabídlo 113 nebo 122. Samozřejmě bychom byli rádi za bližší pozici, ale když jsme pak ostatní, co tam jdou s námi, seznámili se situací, tak se všichni shodli, že 113 nám stačí.md8590forever píše:Jende, ještě mě napadla jiná věc, ty už sice lístky máš, ale mohl jsi třeba požádat v několika minutových intervalech o lístek a pak si dejme tomu vybrat ten nejlepší z nich dle tebe a ne dle terminálu. Bába by asi na tebe koukala, že ses zbláznil, ale určitý řešení by to taky mohlo být. Já to měl původně v plánu, ale když mi nalosoval 102 tak jsem to už dál neřešil.md8590forever píše:Jsme na tom stejně, já taky budu mít premiéruJend píše: To zas jo, já jen dělám drahoty, jak je u mě zvykem.