proti píše:Nestras !!! Hned tak po ránu...

Moderátor: bery
No jo - na zkousku - ale tolik zapoctu, co pred tim musi bytuživatel píše: no blizi e to:) jsem nervozni jak pred nejakou zkouskou ve skole:)
jojo... listek jsem zvladla, tricko taky, ted uz jen zkouska z transparentu, pak zopakovat na text, a pak uz huraaaa a welcome to prague!proti píše:No jo - na zkousku - ale tolik zapoctu, co pred tim musi bytuživatel píše: no blizi e to:) jsem nervozni jak pred nejakou zkouskou ve skole:)
Listek
Tricko
Transparent
Texty
Welcome to Prague!
Kdo to ma vsechno stihnout!!!
Snad na ty zkousce nevybouchnu!![]()
(a pokud, tak jen at to je v pozitivnim slovasmyslu...)
Tak to mas presne podle psychologie. Nekde jsem cetl, ze je dobre si na ten den, kdyz je zkouska (nebo jiny krizovy faktor) dat si po tom "krizovem okamziku" neco na co se tesim - pri to pomaha...Ondřej píše:No jo, vy to máte jenom "jako" zkoužku. Já mám třináctýho zkoužku opravdouvou. Dopoledne napsat maturitní písemku z češtiny a pak hurá do Práglu. Ufff. To bude náročnej den...
No uvidíme...Každopádně hned po zkoužce přijdou další nervy - časovej press (domů to mám ze školy 50 km, a to bydlim v severních Čechách, takže do Prahy taky žádnej kousek), a ještě k tomu zorganizovat cestu 3 aut totálně narvanejch lidma... Já snad pojedu vlakem - i když se spolehlivostí Českejch drah by to byli asi ještě větší nervy.proti píše:Tak to mas presne podle psychologie. Nekde jsem cetl, ze je dobre si na ten den, kdyz je zkouska (nebo jiny krizovy faktor) dat si po tom "krizovem okamziku" neco na co se tesim - pri to pomaha...
Ondřej píše:No jo, vy to máte jenom "jako" zkoužku. Já mám třináctýho zkoužku opravdouvou. Dopoledne napsat maturitní písemku z češtiny a pak hurá do Práglu. Ufff. To bude náročnej den...
Takze maturitni zkouska z cestiny?Ondřej píše:No uvidíme...Každopádně hned po zkoužce přijdou další nervy - časovej press (domů to mám ze školy 50 km, a to bydlim v severních Čechách, takže do Prahy taky žádnej kousek), a ještě k tomu zorganizovat cestu 3 aut totálně narvanejch lidma... Já snad pojedu vlakem - i když se spolehlivostí Českejch drah by to byli asi ještě větší nervy.
kuba píše:Takze maturitni zkouska z cestiny?Ondřej píše:No uvidíme...Každopádně hned po zkoužce přijdou další nervy - časovej press (domů to mám ze školy 50 km, a to bydlim v severních Čechách, takže do Prahy taky žádnej kousek), a ještě k tomu zorganizovat cestu 3 aut totálně narvanejch lidma... Já snad pojedu vlakem - i když se spolehlivostí Českejch drah by to byli asi ještě větší nervy.![]()
No právě proto mám takový nervy...kuba píše:Takze maturitni zkouska z cestiny?Ondřej píše:No uvidíme...Každopádně hned po zkoužce přijdou další nervy - časovej press (domů to mám ze školy 50 km, a to bydlim v severních Čechách, takže do Prahy taky žádnej kousek), a ještě k tomu zorganizovat cestu 3 aut totálně narvanejch lidma... Já snad pojedu vlakem - i když se spolehlivostí Českejch drah by to byli asi ještě větší nervy.![]()
Ja bych je oba vyloucil z forabery píše:Diskutujte o Rogerovi přátelé![]()
Musím být tvrdší mod.
no praha je druhý koncert po dvoutýdenní pauze, takže na 99,99% se NÁŠ KONCERT rušit nebudeproti píše:Ja bych je oba vyloucil z forabery píše:Diskutujte o Rogerovi přátelé![]()
Musím být tvrdší mod.:
A sebe taky - protoze jsem off topic!
Mimoto - slyseli jste o tom, ze Roger - vzhledem k unave chce zrusit nekolik koncertu v Evrope, aby je nemel tak za sebou? Tak doufejme, ze to nebude Praha...![]()
(Slysel jsem to vcera na RTL, jen v nedeli nejsem na I-netu.)