Roger Waters v Praze!

in the flesh

Moderátor: bery

Zamčeno
Jend
piper

Příspěvek od Jend »

md8590forever píše:Neber to jako, že tu chci nějak machrovat, jenom nastiňuji jaká je situace..... Neber to vůbec zle!!
Jasný, ale já nechci být členem jen kvůli jedné akci.
What do you mean interesting?

md8590forever
piper

Příspěvek od md8590forever »

Jend píše:
md8590forever píše:Neber to jako, že tu chci nějak machrovat, jenom nastiňuji jaká je situace..... Neber to vůbec zle!!
Jasný, ale já nechci být členem jen kvůli jedné akci.
Naprosto tě chápu, ono totiž samotné členství ti nic nedá........ Členský poplatek je 500,- to je docela dost...... Když k tomu přičtu další členský poplatky ve sportovních sdruženích jejichž jsem členem, tak je to hrůza. Navíc z toho členství skutečně nic nemáš....... Bral bych to fakt jenom učelově, abych se s ním setkal, za to bych dal cokoliv. Já v tomhle případě na peníze nekoukám...... Ale je to dost peněz, to je teda fakt!!!!!!!

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

mám pocit, že fanklub by neměl radost z "členů", kteří by si za pětistovku koupili členství jen proto, aby se mohli setkat s watersem... na tohle raději rychle zapomeňte.
fanklub je klíčem k tomu, jestli se takové setkání uskuteční nebo ne - má k tomu jak právní, tak i morální, snad i organizační předpoklady, proto je teď výhradně na něm, jak se kcelé věci postaví. pokud se nám podaří vyjednat přítomnost lidí od nás, tím lépe, ale konečně slovo je na nich.
mimochodem nemyslím si, že by ochranka nebo kdokoliv jiný požadovat při vstupu na setkání členské průkazky či něco takového, takže členství v pf.cz dle mého názoru nutnost není. nutný je pouze souhlas lidí z pf.cz.
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

md8590forever
piper

fernetti píše:mám pocit, že fanklub by neměl radost z "členů", kteří by si za pětistovku koupili členství jen proto, aby se mohli setkat s watersem... na tohle raději rychle zapomeňte.
fanklub je klíčem k tomu, jestli se takové setkání uskuteční nebo ne - má k tomu jak právní, tak i morální, snad i organizační předpoklady, proto je teď výhradně na něm, jak se kcelé věci postaví. pokud se nám podaří vyjednat přítomnost lidí od nás, tím lépe, ale konečně slovo je na nich.
mimochodem nemyslím si, že by ochranka nebo kdokoliv jiný požadovat při vstupu na setkání členské průkazky či něco takového, takže členství v pf.cz dle mého názoru nutnost není. nutný je pouze souhlas lidí z pf.cz.
No já si myslím právě naopak, že tam se docela tvrdě bude požadovat kdo členem je nebo není..... To je můj názor. S tím členstvím máš pravdu, ale neboj, já to 500 ročně klidně oželím když to bude na dobrou věc..... Klidně členem zůstanu i potom!!!!!

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

fernetti píše:mám pocit, že fanklub by neměl radost z "členů", kteří by si za pětistovku koupili členství jen proto, aby se mohli setkat s watersem... na tohle raději rychle zapomeňte.
Tohle se mi zdá jako konstruktivní přístup. Teď jenom na čem jsme. Zatím je to tak, že md8590forever zaslal PF Funklubu mail, na který mu bylo odpovězeno rozhodně neodmítavě ovšem ne příliš konkrétně... Budeme tedy teď čekat ještě na další vyjádření funklubu nebo (jak tady již bylo řečeno) chcete aby představitel tohoto fóra (tedy z největší pravděpodobností fernetti) zaslal "oficiální" podrobnější mail za celé fórum? :roll:
Shine on...

md8590forever
piper

Ted musí jednoznačně fernetti zaslat e-mail fanklubu za celé forum.

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

md8590forever píše:Ted musí jednoznačně fernetti zaslat e-mail fanklubu za celé forum.
Souhlasím.
Zkusím napsat Colinu Turnerovi z pinkfloydz.com o nějaké rady nebo zkušenosti.
...and after all we're only ordinary men Obrázek

highwayking
legend

bery píše:
md8590forever píše:Ted musí jednoznačně fernetti zaslat e-mail fanklubu za celé forum.
Souhlasím.
Oukej! Dobrý nápad! :)
Shine on...

md8590forever
piper

highwayking píše:
bery píše:
Souhlasím.
a nebo jak jsem již deklaroval, jestli máš kontakt na některá fora ve světě.....

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

bery píše:
Souhlasím.
díky tobě:)

pak nám dej vědět, jak jsi dopadl

highwayking
legend

md8590forever píše:
highwayking píše:
bery píše: Souhlasím.
a nebo jak jsem již deklaroval, jestli máš kontakt na některá fora ve světě.....
Co tohle: http://www.pinkfloydonline.com/cgi-bin/ ... nboard.cgi ?
Shine on...

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

právě se stalo :)

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

ještě bych ale rád připomenul, že pokud by se nám tato akce podařila, nelze počítat s tím, že se na ni dostaneme všichni zdejší - vztahuji to zejména s ohledem na nově registrované uživatele, resp. na ty, kteří zde nenapsali ani čárku. nechci sem už v samém zárodku vkládat nesvár, ale vážně si nemyslím, že by bylo fér, aby nás z fóra mělo tuto možnost všech čtyřiadevadesát, když do fóra nás píše všehovšudy pár... byl bych pro to, aby se vybral jen určitý počet lidí (podle toho, kolik se podaří vyjednat - podaří-li se to vůbec...) a teprve pak se rozhodlo o tom, kdo z nás by tam šel. nejférovější by asi bylo, pokud by se o těchto lidech hlasovalo, ať nepřijde nikdo zkrátka. znovu ale říkám, že to je hodně předčasné řešit, jen jsem měl potřebu tohle napsat, abych zabránil přílišnému juchání a s tím spojenému chaosu spojeném s nekontrolováním registrováním natěšených userů :wink:

highwayking
legend

fernetti píše:
právě se stalo :)
Good job. Díky. Už se třesu na odpověď. :)
Shine on...

highwayking
legend

fernetti píše:ještě bych ale rád připomenul, že pokud by se nám tato akce podařila, nelze počítat s tím, že se na ni dostaneme všichni zdejší - vztahuji to zejména s ohledem na nově registrované uživatele, resp. na ty, kteří zde nenapsali ani čárku. nechci sem už v samém zárodku vkládat nesvár, ale vážně si nemyslím, že by bylo fér, aby nás z fóra mělo tuto možnost všech čtyřiadevadesát, když do fóra nás píše všehovšudy pár... byl bych pro to, aby se vybral jen určitý počet lidí (podle toho, kolik se podaří vyjednat - podaří-li se to vůbec...) a teprve pak se rozhodlo o tom, kdo z nás by tam šel. nejférovější by asi bylo, pokud by se o těchto lidech hlasovalo, ať nepřijde nikdo zkrátka. znovu ale říkám, že to je hodně předčasné řešit, jen jsem měl potřebu tohle napsat, abych zabránil přílišnému juchání a s tím spojenému chaosu spojeném s nekontrolováním registrováním natěšených userů :wink:
To je naprosto v pořádku. Já si myslím, že pokud si to nechají lidi z fóra (tedy ti, kteří přispívají) pro sebe, pak by nás společně s Funklubem nemělo být více jak 100. Toto číslo bych zároveň viděl jako strop. Ale opravdu je to předčasné... :)
Shine on...

Zamčeno