Roger Waters v Praze!

in the flesh

Moderátor: bery

Zamčeno
md8590forever
piper

Příspěvek od md8590forever »

md8590forever píše:
highwayking píše:
Jana píše: Jaký je In the flash, nevím, ale IN THE FLESH je fakt skvělý :lol:
nojo. Velice častá chyba. :) Jinak části jsem viděl a hodně o tom slyšel - a to v zásadě jen chválu. Teď jenom nevím, jestli stojí za to si připlatit a jít do verze s cd. To je prostě jen k tomu dvd přidán záznam na cd? Jiný rozdíl není? Pak bych asi šel jen do samotného DVD....

http://www.amazon.co.uk/Flesh-Live-Limi ... F8&s=music

http://www.amazon.co.uk/Roger-Waters-Fl ... UTF8&s=dvd

http://www.bontonland.cz/search.php?ret ... nazev%5D=1

tam najdeš obě verze IN THE FLEEEEEEEEEEEEEEEESH :D
Já mám pouze DVD, mám ho už 4 roky a tenkrát mě stálo kolem 700,- dnes to je za babku..... Ale vážně uvažuji že si koupím ještě tu limitovanou edici 2 CD + DVD. Mě to strašně líbí. Mám za to, že mezi nimi rozdíl není, tedy vlastně je na CD1 není Set the controls....... Na druhém CD je asi tisková chyby je tam 2x po sobě napsáno Eclipse, jednou tam má asi být Comfortably numb

Podle toho amazonu tam je Set the controls a comfortably tam je napsaná správně

highwayking
legend

Příspěvek od highwayking »

Ok. Možná mi ale bude stačit jen to DVD. Ještě uvidim. :)
Shine on...

md8590forever
piper

highwayking píše:Ok. Možná mi ale bude stačit jen to DVD. Ještě uvidim. :)
Bohatě....... Já chci mít ale komplet víš.... :D

highwayking
legend

md8590forever píše:
highwayking píše:Ok. Možná mi ale bude stačit jen to DVD. Ještě uvidim. :)
Bohatě....... Já chci mít ale komplet víš.... :D
Rozumim... Taky mívam takový touhy... :) Ale zrovna u tohohle mě to nechytlo. Možná až budu to DVD mít tak dostanu taky chuť mít i tu limitovanou edici... :)
Shine on...

md8590forever
piper

'Few Changes' to Roger's 2007 Tour Saxophonist Ian Ritchie has said on his splendid BLOG that there are a few minor changes, but it will be basically the same show as in 2006. Roger did mentioned some improved visuals and effects though. The first show of this leg of the tour kicks off on Thursday 25 January, at the Acer Arena in Sydney Australia. (Footnote - Col will be there)

Některých drobných změn se prý dočkáme...........

Jinak tady je malá ochutnávka písně k filmu The last mimzy:

http://newlinerecords.com/pages/mimzy/r ... player.htm

Ondřej
martyr

Příspěvek od Ondřej »

Právě sem dokoukal Watersovo DVD "In The Flesh" - NÁDHERA, tohle sem fakt nečekal. Sice komornější vystoupení než Floydovský PULSE, ale to je možná i ku prospěchu věci. Tenhle záznam jenom potvrzuje, že Waters není jenom výbornej hudebník, ale i skvělej herec, což je na koncertech určitě zajímavější než Gilmourův strnulej výraz bez emocí (teda většinou) na PULSE. Nevíte někdo náhodou, kdo je ten kytarysta v černým, s těma korálema, popř. v jaký kapele hraje? Je skvělej, třeba to sólíčko v Comfortably Numb si tam s Whitem dává neskutečně dobře. A navíc má i zajímavej hlas, kterej pasuje i do starejch písní skoro jako ten Gilmourův. Nevíte, jestli nebude s Watersem v dubnu v Praze?
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.

highwayking
legend

Právě jsem DVD In the flesh objednal. :) Už se na něj třesu...
Shine on...

md8590forever
piper

Ondřej píše:Právě sem dokoukal Watersovo DVD "In The Flesh" - NÁDHERA, tohle sem fakt nečekal. Sice komornější vystoupení než Floydovský PULSE, ale to je možná i ku prospěchu věci. Tenhle záznam jenom potvrzuje, že Waters není jenom výbornej hudebník, ale i skvělej herec, což je na koncertech určitě zajímavější než Gilmourův strnulej výraz bez emocí (teda většinou) na PULSE. Nevíte někdo náhodou, kdo je ten kytarysta v černým, s těma korálema, popř. v jaký kapele hraje? Je skvělej, třeba to sólíčko v Comfortably Numb si tam s Whitem dává neskutečně dobře. A navíc má i zajímavej hlas, kterej pasuje i do starejch písní skoro jako ten Gilmourův. Nevíte, jestli nebude s Watersem v dubnu v Praze?
Tak tenhle kytarista se jmenuje Doyl Bramhall, v roce 2006 byl kytaristou na turné Rogera Waterse Dave Kilminster, který hraje převážně na Telecaster a také zpívá společně s Carinem pasáže s Dark Side Of The Moon. Kytaru hraje společně se Snowy Whitem a takové složení bude pravděpodobně i v roce 2007.

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

Listek uz samozrejme mam ...
I kdyz si ho asi "do ramecku" jako PF1994 nedam, abych nedelal reklamu Sazce...

... ale, abych pravdu rekl - po tom, co PF zahrali Live DS uz pred 12-ti lety... myslim, ze kdyby Waters ted sahl po Amused to Death Live (myslim cely album), tak by udelal lip...
(skromny nazor...)

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

proti píše:... ale, abych pravdu rekl - po tom, co PF zahrali Live DS uz pred 12-ti lety... myslim, ze kdyby Waters ted sahl po Amused to Death Live (myslim cely album), tak by udelal lip...
(skromny nazor...)
PF94 ti závidím, ale člověče, byl jsem na Watersovi v Berlíně a ten Dark Side set byl sakra dobrý.

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

proti píše:... ale, abych pravdu rekl - po tom, co PF zahrali Live DS uz pred 12-ti lety... myslim, ze kdyby Waters ted sahl po Amused to Death Live (myslim cely album), tak by udelal lip...
(skromny nazor...)
Proti tomu protestuji (i když amused to death live by mě taky nezlobilo). Byla jsem taky v Berlíně a viděla jsem PULSE na DVD. Je přinejmenším jeden bod, kde Waters pulsáckou verzi drtí - a to The great gig in the sky... No vidíte, vlastně je nedrtí ani Waters :lol: :lol:
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

paulie píše: byl jsem na Watersovi v Berlíně a ten Dark Side set byl sakra dobrý.
Netvrdim, ze DS by byl spatny, jen ze kdyby udelal ATD Live - myslim, ze by to bylo lepsi... (ja osobne bych se i vic tesil - asi tak 3-4x vic...)

Taky mam obavu - aby to tak trochu nebylo jak dejavu - z pred 4 let...

Jana
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana »

proti píše: Taky mam obavu - aby to tak trochu nebylo jak dejavu - z pred 4 let...
Tak s tím si fakt nedělej hlavu :)
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...

md8590forever
piper

proti píše:
paulie píše: byl jsem na Watersovi v Berlíně a ten Dark Side set byl sakra dobrý.
Netvrdim, ze DS by byl spatny, jen ze kdyby udelal ATD Live - myslim, ze by to bylo lepsi... (ja osobne bych se i vic tesil - asi tak 3-4x vic...)

Taky mam obavu - aby to tak trochu nebylo jak dejavu - z pred 4 let...
Zkus si stáhnout třeba nějaké DVD nebo CD z loňského turné............. At přibližně vidíš jakou to má úroveň, myslím že tvoje soudy a obavy nejsou až tak aktuální....... Má to velice kvalitní po všech stránkách

FleetingGlimpse
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FleetingGlimpse »

md8590forever píše:
Ondřej píše:Právě sem dokoukal Watersovo DVD "In The Flesh" - NÁDHERA, tohle sem fakt nečekal. Sice komornější vystoupení než Floydovský PULSE, ale to je možná i ku prospěchu věci. Tenhle záznam jenom potvrzuje, že Waters není jenom výbornej hudebník, ale i skvělej herec, což je na koncertech určitě zajímavější než Gilmourův strnulej výraz bez emocí (teda většinou) na PULSE. Nevíte někdo náhodou, kdo je ten kytarysta v černým, s těma korálema, popř. v jaký kapele hraje? Je skvělej, třeba to sólíčko v Comfortably Numb si tam s Whitem dává neskutečně dobře. A navíc má i zajímavej hlas, kterej pasuje i do starejch písní skoro jako ten Gilmourův. Nevíte, jestli nebude s Watersem v dubnu v Praze?
Tak tenhle kytarista se jmenuje Doyl Bramhall, v roce 2006 byl kytaristou na turné Rogera Waterse Dave Kilminster, který hraje převážně na Telecaster a také zpívá společně s Carinem pasáže s Dark Side Of The Moon. Kytaru hraje společně se Snowy Whitem a takové složení bude pravděpodobně i v roce 2007.
Jinak Doyle hraje ve skupine Doyle Bramhall & The Smokestack a je to hodne bluesova vec, rekl bych dost riznute Stevie Ray Vaughanem.
The sun is the same in a relative way but you're older,
shorter of breath and one day closer to death

Zamčeno