Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Setlist se asi nijak výrazně nezmění, osobně bych ale byl pro to aby vyhodil Gunners Dream, Southampton Docks, Have a Cigar. Jsou to skvělé písně (miluju Final Cut) ale je skoda to prznit playbackem.
Radši by mohl vybrat něco co v pohodě zvládne, řekl bych že má bohatě z čeho vybírat.
Radši by mohl vybrat něco co v pohodě zvládne, řekl bych že má bohatě z čeho vybírat.
...and after all we're only ordinary men 

Re: Zdravím
vitaj mezi námi!Klema píše:Zdravím fšechny PFfans a těším se na dubnové setkání na RW:D

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
nojo, máš recht, já byl v 18. řadě a přímo přede mnou seděli nějací češiKlema píše:Dík za přivítání![]()
Ostatně Fernetti se zjistilo konzultací s Ogim,žes mi v Hamburku na Dejvovi dejchal na zádaJo a dík moc za fotečky,já vybobenec radši nechal foťák doma a pak si trhal vlasy

obrázek je hezký, ale docela klame - kdo byl v sazce, tak mi dá za pravdu, že z jednoho konce na druhý je to pěkná dálka a uvidět lidi na podiu bude docela problém. takže já mám jasno, půjdu pokud možno co nejblíž k podiu (řada1?)ogi píše:takhle by mohl vypadat zasedaci poradek![]()
kapacita cca 18 000
Tak řadu jedna si asi protentokrát odpustim. Nejradši bych se viděla tak ve středu plochy, mohl by tam být i nej ten kvadrofonní zvuk
Ale uvidíme, podle ceny...
A to mě napadá otázka? Budete kupovat lístky někde na terminále (třeba už v noci až ten předprodej začne), nebo počkáte na net prodej, který mám pocit začíná se zpožděním??

A to mě napadá otázka? Budete kupovat lístky někde na terminále (třeba už v noci až ten předprodej začne), nebo počkáte na net prodej, který mám pocit začíná se zpožděním??
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
co jsem slyšel, tak terminály kolabovaly (ikdyž to asi bylo v případě davového šílenství ohledně madonny, u waterse tohle asi nehrozí....), takže nejspíš budu objednávat onlajn přes net. to případné opoždění bude nejspíš v řádu hodin, takže toho, že by se lupeny rozprodaly příliš brzy, se neobávám. jinak s tím kvadrem máš docela pravdu... uvidíme, asi bude lepší počkat na plánek s rozmístěním sektorů a podle toho vybrat.Jana píše:Tak řadu jedna si asi protentokrát odpustim. Nejradši bych se viděla tak ve středu plochy, mohl by tam být i nej ten kvadrofonní zvukAle uvidíme, podle ceny...