proti píše:Uz?
Prodam listek!

napis mi do pm dohoda jista

Moderátor: bery
Jsem četl, že snad v Sydney ho chytili během koncertu fanoušci a nechtěli ho pustit...eclipse píše:hehe, prase jak krava... to je hotovy zverinecfernetti píše:tyjo, to je prase jak kráva!![]()
no ale je to fakt pekne velke, na videich se to nezda
To se jim stalo uz v 77-mem ze se floydum povesili fanousci na prase.md8590forever píše: Jsem četl, že snad v Sydney ho chytili během koncertu fanoušci a nechtěli ho pustit...
Vzhledem k tomu, že nejsem schopnej sehnat tu debilní kolíbku, tak nevim. Už mi dvakrát poslali úplně jinou, takže jsem jim to vida rudě posílal už dvakrát zpátky... A ten kamenej krám se zatím neozval.md8590forever píše:Budete se tedy někdo pokoušet o záznam koncertu????? A jinak jak to vypadá s tou Prahou jak tu někdo stahuje, sorry nemůžu najít kde to tady na foru........
Jádro píše:Vzhledem k tomu, že nejsem schopnej sehnat tu debilní kolíbku, tak nevim. Už mi dvakrát poslali úplně jinou, takže jsem jim to vida rudě posílal už dvakrát zpátky... A ten kamenej krám se zatím neozval.md8590forever píše:Budete se tedy někdo pokoušet o záznam koncertu????? A jinak jak to vypadá s tou Prahou jak tu někdo stahuje, sorry nemůžu najít kde to tady na foru........
Navíc si přitom chci zazpívat, což by záznam navždy znehodnotilo, tak nevim, co s tim
Myslíš Prahu 2002?md8590forever píše:A jinak jak to vypadá s tou Prahou jak tu někdo stahuje, sorry nemůžu najít kde to tady na foru........