Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
Jasně - jedu autem, ten vlak mi furt nějak nejde secvičit... Navíc sebou vezu šest nahatejch bab.fernetti píše:pokud s tebou můžu počítat coby s úschovnou mého fotobáglu během koncertu, tak pak není co řešit - vemu ho s sebou!Richard píše:Nebo před koncertem vyfotit a foťák dát do auta.
(na koncert digizrcadlovku určitě nepovolí, ale určitě bude dost příležitostí na focení i mimo halu, žejo...
Welcome my son, welcome to the machine
tímto tě, milý richarde, oficiálně přejmenovávám na FÓROÚSCHOVNU se vším, co k tomu patří, tzn. zajistíš dobrou pojistku na naše svaté krámy u tebe v autě uschované, obsluha pochutinami všeho druhu šesti nahatýma ženskýma potom budiž samozřejmostí!Richard píše:Jasně - jedu autem, ten vlak mi furt nějak nejde secvičit... Navíc sebou vezu šest nahatejch bab.fernetti píše:pokud s tebou můžu počítat coby s úschovnou mého fotobáglu během koncertu, tak pak není co řešit - vemu ho s sebou!Richard píše:Nebo před koncertem vyfotit a foťák dát do auta.
(na koncert digizrcadlovku určitě nepovolí, ale určitě bude dost příležitostí na focení i mimo halu, žejo...
(teda jak já se těším... rožér promine...

there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper
- the Dark Lord
- piper