tak tohle je predbezny navrh .bohuzel pouze v ,,malovani" jelikoz muj super rychly pocitac ma taaaak velkou pamet ze jiny program nezvladne:( ale alespon neco. tak cekam vasi kritiku:) http://www.kayamusic.estranky.cz/fotoal ... riginal/30
MOD EDIT: změnil jsem název threadu na "Transparent - final verze" aby bylo jasné o co jde
Transparent - final verze
Moderátor: bery
- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
Transparent - final verze
SHINE ON!
no chtelo by to zmenit font u toho prvniho u odkazu na forum, blbe se to cte, ale u toho "Hello we love you" to vypada dobre...
vic se mi libi ten druhy navrh s heartbeatem, ale chtelo by to tam nekde dopsat ten odkaz... a ten samotny heartbeat bych zjednodusil jen na nejakou linku
mimochodem jak velky ten transparent bude ?
vic se mi libi ten druhy navrh s heartbeatem, ale chtelo by to tam nekde dopsat ten odkaz... a ten samotny heartbeat bych zjednodusil jen na nejakou linku
- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
psala jsem to ,,floydovinou" no. zase kdyz tam dam jiny font, bude to vypadat divne. taky jsem osobne pro ten druhy navrh a uz jsem uvazovala i o zjednoduseni te linky, ale myslim si ze ta duhova barva dobre vystihuje ten paprsek z dark side of the moon a anvic ten heardbeat mame i na triku tak jsem to tak chtela nechat. nicmene pokusim najit misto i pro nadpis o foru. ale mam prave problem s tim materialem. predstav si jedno prosteradlo roztrzene podelne a spojene.. dlouhe to bude dost ale s tou sirkou nevim nevim.eclipse píše:no chtelo by to zmenit font u toho prvniho u odkazu na forum, blbe se to cte, ale u toho "Hello we love you" to vypada dobre...
SHINE ON!
ja vim, ja vim... wall font, v poradku, jen u toho odkazu to nevypada dobre, protoze tam jsou znaky jako tecky, lomitka, takze se to tak nejak moc kryje, udelal bych to nejakym jednoduchym pismem a myslim si, ze to klidne muze byt nekde mensim v rohu kdyz se to tam nechce vleztuživatel píše:psala jsem to ,,floydovinou" no
no a na vytvarne zpracovani jsem zvedav