díky, to už vypadá podstatně líp! pokud se to nějak extra neprodraží poštovným, tak o toho asi půjdu - nižší cenu už najdu asi jen ztěží...volka.z píše:našel jsem levnější.....fernetti píše:tak jsem se díval ještě jednou a lehce se opravuju: ano je to tu jak za bolševika: dokonce i tuzex tu máme! považte - je normální chtít ta tohle dvoj-dvd víc než litr korun??? se v tom audiu3 totálně zbláznili!!!
http://www.audio3.cz/goods.asp?gid=1110314
kocour říká třikrát fuj a jde hledat na amazon...![]()
![]()
http://www.wom.de/index.php?node=1002&s ... t+Night%27.+
David Gilmour - Remember That Night DVD
Moderátor: bery
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Já ještě levnějšívolka.z píše:našel jsem levnější.....fernetti píše:tak jsem se díval ještě jednou a lehce se opravuju: ano je to tu jak za bolševika: dokonce i tuzex tu máme! považte - je normální chtít ta tohle dvoj-dvd víc než litr korun??? se v tom audiu3 totálně zbláznili!!!
http://www.audio3.cz/goods.asp?gid=1110314
kocour říká třikrát fuj a jde hledat na amazon...![]()
![]()
http://www.wom.de/index.php?node=1002&s ... t+Night%27.+
http://www.rockserwis.pl/ProductPresent ... =zp&lang=1
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Podstatně asi ne,viz například tento ceník České pošty (myslím, že Polská pošta to nebude mít příliš odlišné).Harman píše:7 cdček za cca 1300 jsem měl poštovný k tomu tak 200-250kč (přesně to přepočítávat nebudu). Platí se podle hmotnosti, takže u toho 2dvd by mohlo být podstatně nižší
náhodou v Polsku je hafo levně(gyros(nezajel by někdo do Stetczewi?) za 7pln tak 3-4krát nabuchanější než ten českej (čínskej=)). jediný, co vím, tak je, že poštovný a balný bylo normálně na gramáž a měl jsem to doporučeně. za jedno cd to tam myslím vycházelo kolem 80kč, ale to už si fakt nejsem jistej.paulie píše:Podstatně asi ne,viz například tento ceník České pošty (myslím, že Polská pošta to nebude mít příliš odlišné).Harman píše:7 cdček za cca 1300 jsem měl poštovný k tomu tak 200-250kč (přesně to přepočítávat nebudu). Platí se podle hmotnosti, takže u toho 2dvd by mohlo být podstatně nižší
Live In Peace
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Na http://www.davidgilmour.com/ lze shlédnout kvalitní videa z premiéry - Castelorizon živě a Otázky a odpovědi,
silně doporučuji.
silně doporučuji.
...and after all we're only ordinary men 

Tak se vám takhle procházím po bontonlandu v Praze Letňanech, a co to nevidím - pana Gilmoura, který má vyjít až v pondělí. Cena 899 Kč. Tak s tím jdu nevěřícně k pokladně a ptám se co to a jak to a paní mi řekla, že to dostali už včera.
Takže ted si prohlížím doma prohlížím obal a říkám si, jestli to vydržím až přijde táta nebo se do toho pustím sám. Jinak obal je pěkný, kolečka jsou přes sebe jako na DVD Pulse, moc pěkný fotky.
Takže ted si prohlížím doma prohlížím obal a říkám si, jestli to vydržím až přijde táta nebo se do toho pustím sám. Jinak obal je pěkný, kolečka jsou přes sebe jako na DVD Pulse, moc pěkný fotky.
Lepší s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít.
Joe píše:Tak se vám takhle procházím po bontonlandu v Praze Letňanech, a co to nevidím - pana Gilmoura, který má vyjít až v pondělí. Cena 899 Kč. Tak s tím jdu nevěřícně k pokladně a ptám se co to a jak to a paní mi řekla, že to dostali už včera.
no tak to je pecka! schválně to vyfoť a hoď to ještě dnes sem! (můžem ten link hodit do placu na brain-damage a na davidgilmour.com, ať tam mají z toho českého diletantství taky nějakou radost
(p.s.: jinak silně závidím - já si budu muset ještě pár dní počkat
Naposledy upravil(a) fernetti dne 15.09.2007 22:06:15, celkem upraveno 1 x.
Tak na tátu jsem nečekal, to nešlo vydržet
Menu mě dostalo - v prostoru se otevirající booklet alba, moc hezky udělané. Jinak tedy co se týče obsahu, žádné překvapení, všichni víme co tam má být a je to tam.
Co se týče koncertu, jenom jsem projel pár písniček, chci si zítra v klidu poslechnout celé na domácím kině. Dal jsem si Time (bez připomínek, akorát tedy mi trochu chyběl styl Grahama Broada
), High Hopes (u sola se mi chtělo brečet, na mě má dost zvláštní vliv), samozřejmě Echoes (neuvěřitelné) a Comfy s Bowiem (paráda). Co se týče hudby a muzikantů, bomba. Ale.
Obraz na TV vypadá výborně, na 17"" monitoru je to horší, přijde mi že asi ze dvou kamer vzadu a za bubeníkem je obraz dost zašumělý , blíží se to kvalitě Pulsu, aspoň tak mi to připadá, docela mi to vadilo. Kamery u podia dobrý, ale žádný zázrak na dnešní dobu. Zvuk (nejlepší zvuk má podle mě DVD In the flesh a zůstane to tak i nadále) je samozřejmě dobrý, ale na zadek jsem si z toho nesedl, přijdou mi trochu nevýrazné bicí a basová kytara,
Takže suma sumarum po jednom poslechu pár písníček hudebně bomba, kvalita nahrávky mě trochu zklamala, hlavně po obrazové stránce. Tam mi ještě trochu vadily ty reflektory na podiu, špatně jsou vidět detaily. Možná zítra změním názor, přeci jenom očekávání byla obrovská, tak možná proto taková kritika. A mám taky zásadu nehodnotit nic na první poslech, tohle je výjimka.
Menu mě dostalo - v prostoru se otevirající booklet alba, moc hezky udělané. Jinak tedy co se týče obsahu, žádné překvapení, všichni víme co tam má být a je to tam.
Co se týče koncertu, jenom jsem projel pár písniček, chci si zítra v klidu poslechnout celé na domácím kině. Dal jsem si Time (bez připomínek, akorát tedy mi trochu chyběl styl Grahama Broada
Obraz na TV vypadá výborně, na 17"" monitoru je to horší, přijde mi že asi ze dvou kamer vzadu a za bubeníkem je obraz dost zašumělý , blíží se to kvalitě Pulsu, aspoň tak mi to připadá, docela mi to vadilo. Kamery u podia dobrý, ale žádný zázrak na dnešní dobu. Zvuk (nejlepší zvuk má podle mě DVD In the flesh a zůstane to tak i nadále) je samozřejmě dobrý, ale na zadek jsem si z toho nesedl, přijdou mi trochu nevýrazné bicí a basová kytara,
Takže suma sumarum po jednom poslechu pár písníček hudebně bomba, kvalita nahrávky mě trochu zklamala, hlavně po obrazové stránce. Tam mi ještě trochu vadily ty reflektory na podiu, špatně jsou vidět detaily. Možná zítra změním názor, přeci jenom očekávání byla obrovská, tak možná proto taková kritika. A mám taky zásadu nehodnotit nic na první poslech, tohle je výjimka.
Lepší s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít.
tak jsem proběhl nějaká zahraniční fóra, jestli už tohle dvd někdo má a taky že jo! v některých evropských zemích je prý v prodeji od pátku.
btw. na dvd je ukryto jedno překvapení: schválně ale nebudu psát, oč jde, ať se máme na co těšit. můžu ale ujistit, že už jen kvůli tomuto skrytému bonusu stojí za to těch pár stovek za dvd utratit
btw. na dvd je ukryto jedno překvapení: schválně ale nebudu psát, oč jde, ať se máme na co těšit. můžu ale ujistit, že už jen kvůli tomuto skrytému bonusu stojí za to těch pár stovek za dvd utratit