Máte pocit, že se objeví Praha?
Vídeň v červnu....
než jsem se rozkoukal bylo pondělí skoro vymetené...
Moderátor: bery
úterní.... 28.6.2016 už mám 16.řadaRichard píše:Stran Prahy jsem pesimista... Tu Vídeň bych si ale lajsnu.
Pojedeš na některý z uvedených koncertů?
finančně jsem sice zakrvácel, ale nelituju. narozdíl o tebe - bojím bojím, jestli ho ještě někdy naživo uvidíš... a že bys sakra měl!!!Jend píše:Kruci, kdy já konečně zvednu ten svůj línej zadek a taky si jednou zajedu na Gimloura..?Jen jestli ještě vůbec někdy bude možnost k nějakému "kdy"?
Fakt závist, Fernetti. Já Gilmoura ještě nikdy neviděl.
I já věčný optimista ( Jendův termín! ) to vidím dost pesimisticky, rozuměj realisticky. Asi né....fernetti píše:... ale nelituju. narozdíl o tebe - bojím bojím, jestli ho ještě někdy naživo uvidíš... a že bys sakra měl!!!
konkrétně z tohoto koncertu vyšla min. dvě roio (2 různé zdroje -audience, co jsem slyšel), ale oba trpí hlukem ožralých rakušákůRichard píše:Díky za zprávu a fota!Rozhodně se těším alespoň na nějakou DVD placičku.
Já optimista tady opět budu pesimistou. Ty koncerty v RAH byly tuším 3 a silně pochybuji, že by to šlo slepit v tak krátkém termínu. Touto doboufernetti píše:ikdyž teď už asi všichni čekají, kdy se na pultech objeví ofic. DVD, které gilmour natáčel z jeho finálních koncertů RTL tour v RAH teď na podzim...
(že by už o vánocích 2016???)