Australian Pink Floyd 2009
Moderátor: bery
.... a nějaké čtení + obrázky zde:
http://musicserver.cz/clanek/24773/The- ... togalerie/
http://musicserver.cz/clanek/24774/Aust ... -2-2-2009/
http://musicserver.cz/clanek/24773/The- ... togalerie/
http://musicserver.cz/clanek/24774/Aust ... -2-2-2009/
Welcome my son, welcome to the machine
- FleetingGlimpse
- piper
- Kontaktovat uživatele:
človek si může doma pouštět cd či film do omrzení , ale včerejší koncert to všechno zasklí. Samozřejmě, že se zase vrátím k cd,pustím dvd, ale přesto ten pocit atmosféry ze včerejška mi nikdo nevezme. Je nepodstatné, že to nebyl originál, ale atmosféra, kterou vystoupení mělo aspoň pro mne ten nedostatek nevzbuzovala. Jen bych zase podotkl, že ten kdo nebyl může skutečně litovat. Vše jak bylo je neopakovatelné aspoň když je to poprvé.a tady se to povedlo....
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas.volka.z píše:človek si může doma pouštět cd či film do omrzení , ale včerejší koncert to všechno zasklí. Samozřejmě, že se zase vrátím k cd,pustím dvd, ale přesto ten pocit atmosféry ze včerejška mi nikdo nevezme. Je nepodstatné, že to nebyl originál, ale atmosféra, kterou vystoupení mělo aspoň pro mne ten nedostatek nevzbuzovala.
To mi pripomina okamih a pocit, kdyz jsem se ke svym CD a MC vratil po koncertu na Strahove 1994. Temer (a mozna i skutecne? - uz ted nevim presne) jsem plakal, kdyz jsem opet slysel jen "sound" svych reproduktoru po tom, co jsem se vratil z koncertu...
A jaksi jsem si v tu chvilku nedokazal predstavit, ze uz po zvysek sveho zivota nikdy nic tak zive nebudu slyset a zustanou mi jen ty media reprodukovaneho zvuku / obrazu... Ty slzy meli jistou davku sladkosti a hořkosti v sobe zvlastne spojenou...
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
tak co fernet a bery jaka byla ostrava?
Pro me apsolutni vrchol
ja zavrel woci a fakt sem byl na pinkfloydech
ty backvocalisky uuum vlastne vsem to zpivalo neuveritelne
husinu sem mel az na prdelce
fotek mame 1g plus naky videa celi CN a pak kousky az to proberem tak to nekam mrsknu
lidi rvali silene a ogi nejvic jeste ted nemuzu mluvit
ta zenska co sedele prede mnou,ze me mela v head karbanatek,asi sem ji pekne sral
ale to byla spontalni reakce
jo a byla pekna kosa fuck TASLA
Pro me apsolutni vrchol
ja zavrel woci a fakt sem byl na pinkfloydech
ty backvocalisky uuum vlastne vsem to zpivalo neuveritelne
husinu sem mel az na prdelce
fotek mame 1g plus naky videa celi CN a pak kousky az to proberem tak to nekam mrsknu
lidi rvali silene a ogi nejvic jeste ted nemuzu mluvit
ta zenska co sedele prede mnou,ze me mela v head karbanatek,asi sem ji pekne sral
ale to byla spontalni reakce
jo a byla pekna kosa fuck TASLA
Nebyls náhodou v lavicích před pódiem, tak přibližně někde uprostřed...? Nezřídka jsem odtamtud zaslechl hlasité výkřiky jednoho člověkaogi píše: lidi rvali silene a ogi nejvic jeste ted nemuzu mluvit
Během přestávky jsme si na tebe s Richardem vzpomněli, škoda, žes nám nedal vědět
What do you mean interesting?
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
bohužel nám to ušlo, tak dlouho jsem otálel s koupí lístků až nebylo co kupovat. Domněnka, že když se to loni nevyprodalo tak ani letos se nevyprodá, se bohužel (pro nás), nepotvrdila. I další šance na lístek jsem propásl takže mi to asi nebylo souzeno. Dost mě to mrzí protože loni jsem z koncertu byl nadšen.ogi píše:tak co fernet a bery jaka byla ostrava?
Pro me apsolutni vrchol
...
...and after all we're only ordinary men
Ten, kdo nebyl ani netuší, jak moc musí litovat. Takový zážitek lze pouze odvyprávět a shlédnout na DVD, ale to podstatné bylo k mání jen a pouze při osobní účasti.volka.z píše:... ten kdo nebyl může skutečně litovat. Vše jak bylo je neopakovatelné aspoň když je to poprvé.a tady se to povedlo....
Ano prosral. Jednou pro vždy.Tady přesdržky nepomůžou.paulie píše: Kurnik pánové, to jsem bez pardonu prosral. Až budu příště váhat, jestli jít nebo ne, dejte mi rovnou pár facek
Ten koncert byl jasnou ukázkou, že to chlapci hrajou i srdcem. Je úplně fuk, jestli muzikant poletuje jako když potřebuje neodbytně vyčůrat, nebo klidně stojí a soustředí se na hru.
Vždy mě lehce zvedá ze židle věta typu, že ".... jejich projev byl poněkud studený..."
Cože???bery píše:bohužel nám to ušlo...
Welcome my son, welcome to the machine
jasne to rikam furt a nemuzu uverit ze jste tam panove nebyliRichard píše:
Ten koncert byl jasnou ukázkou, že to chlapci hrajou i srdcem. Je úplně fuk, jestli muzikant poletuje jako když potřebuje neodbytně vyčůrat, nebo klidně stojí a soustředí se na hru.
Vždy mě lehce zvedá ze židle věta typu, že ".... jejich projev byl poněkud studený..."
Cože???bery píše:bohužel nám to ušlo...
to byl takovej nahul normalne sem ujizdel s tou zidli
woe hrali 35 flaku ten vecer byl dlouhej a strasne rychle utek
no vlastne mejdan ve varech do 6 do rana
klema tocil
az bude cas tak to nekam soupnu v plny palbe je toho vic
zatim vochutnavka
http://www.youtube.com/watch?v=tNTiPaKl5wg