rozhodně jsem pro to rozkliknutí příslušné podsekce (stejně se zalogovaným userům na úvodní stránce zobrazí, kde nové příspěvky jsou a kde ne), určitě bych nechtěl, aby se to, co jsem rozepsal na jednu á čtyřku objevilo coby titulní stránka fóra.bery píše:Fernetti, to je skvele navrzena struktura!
Sekci je pomerne hodne, nemam extra zkusenosti s phpBB ale mam dojem ze neni mozne to "zanorit", tzn. ze by se podtemata objevila az po klknuti na sekci, napr na hlavni strance by bylo: "Pink Floyd", "Syd..", David.." ... a az po klepnuti na "Pink FLoyd" by se objevilo: "Oficialni alba", "DVD"..., takze to by to muselo byt vse na hlavni strance ktera by se tim padem roztahla.
Nemusi to byt ale problem pokud to bude v unosne mezi, a bude to alepson pekne prehledne.
jinak samozřejmě počítám s tím, že by se do těchto hlavních podsekcí mohlo přidávat libovolně velké množství samostatných pod-podsekcí (ty by se ale už nejspíš rozbalily celé (na rozdíl od úvodní stránky fóra).
ještě jednou ale upozorňuju, že jde o návrh, ne dogma, proto ať kdokoliv navrhne svoje řešení nebo ať doplní to moje