Restrukturalizace fóra

často kladené dotazy, nápověda, připomínky...

Moderátor: bery

Odpovědět
fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

bery píše:Fernetti, to je skvele navrzena struktura!
Sekci je pomerne hodne, nemam extra zkusenosti s phpBB ale mam dojem ze neni mozne to "zanorit", tzn. ze by se podtemata objevila az po klknuti na sekci, napr na hlavni strance by bylo: "Pink Floyd", "Syd..", David.." ... a az po klepnuti na "Pink FLoyd" by se objevilo: "Oficialni alba", "DVD"..., takze to by to muselo byt vse na hlavni strance ktera by se tim padem roztahla.
Nemusi to byt ale problem pokud to bude v unosne mezi, a bude to alepson pekne prehledne.
rozhodně jsem pro to rozkliknutí příslušné podsekce (stejně se zalogovaným userům na úvodní stránce zobrazí, kde nové příspěvky jsou a kde ne), určitě bych nechtěl, aby se to, co jsem rozepsal na jednu á čtyřku objevilo coby titulní stránka fóra.

jinak samozřejmě počítám s tím, že by se do těchto hlavních podsekcí mohlo přidávat libovolně velké množství samostatných pod-podsekcí (ty by se ale už nejspíš rozbalily celé (na rozdíl od úvodní stránky fóra).

ještě jednou ale upozorňuju, že jde o návrh, ne dogma, proto ať kdokoliv navrhne svoje řešení nebo ať doplní to moje :)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

Jenom par postrehu.

To, ze se tady notoricky nezakladaj novy vlakna a pokracuje se ve starejch i uplne mimo misu je fakt a taky me to stve.

Rozhodne bych preferoval rozcleneni na co nejmensi pocet "podfor", je blbost aby jich bylo 25 a v kazdym tri vlakna. Rozhodne bych se vyhnul viceurovnovymu zanorovani fora.

Co se mi libi je:
- PF deni u nas
- Muzikanti
- diskuze k jednotlivym clenum bych klidne dal do jedineho podfora nebo, jak nekdo navrhoval, dat Waterse, Gilmoura a ostatni.
- Vse o PF je naopak dost nerikajici a hrozi tim, ze se tam budou objevovat prispevky, ktery vlastne patrej do uplne jinejch for
- uzivatelska sekce je dobrej napad (pokud nekdo vytvori pekny povidani :twisted: )

Zkuste se mrknout sem:
http://royal-orleans.com/phpBB/
Cleneni naprosto jednoduchy, i pri tom mnozstvi clenu naprosto funkcni a prehledny.

Co navrhuju ja:

Kód: Vybrat vše

- PF
* jednotlivi clenove
* historie
* oficialni nahravky
* neoficialni nahravky
- Nastenka (tady je otazka miry integrace do fora prip. dalsiho cleneni)
- uzivatelska sekce
* FAQ (CKD) / pripominky
* PF deni u nas
* muzikanti
* cokoliv

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

všeobecně se mi kubova struktura moc nelíbí a raději bych ji viděl pod podrobnějším (a přehlednějším) členěním jak navrhoval bery nebo já.

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Taky jsem pro podrobnejsi rozcleneni, zkusime najit nejaky kompromis.
Podrobnejsi rozcleneni by zaroven mohlo u uzivatelu podnecovat diskutovani - vymysleni a zakladani temat
...and after all we're only ordinary men Obrázek

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

bery: souhlas

očekávám ale, že se k tomuto tématu vyjádří více lidí, než nás pět, co jsme tu už něco napsali...

Jádro
piper

Příspěvek od Jádro »

Stále nemám moc čas vaše návrhy studovat...snad o víkendu...Teď mě plně zaměstnává propagace naší nahrávky :lol:
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour :D Nicméně když už, tak Dave Kilminster :wink:

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

byl bych rád, pokud by se restrukturalizace fóra vyřešila pokud možno co nejdříve (do konce ledna?), ať už to máme konečně za sebou a můžem vesele psát a neřešit jen provozní záležitosti. co vy na to, kubo a bery?

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Rozhodne pro. Takze do konce ledna.

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

ja se k tomu vyjadrovat nebudu protoze jak uz sem psal nechci se Vam do toho srat :!:
cim vic lidi do toho bude kecat tim dyl to budete realizovat
:!: :!:
a krom toho by to meli resit lidi co maji praxi ve vedeni for a hlavne lidi co to spravujou zejo :?:
naky "at se kazdej vyjadri"je na hovno :evil:
plne Vam duveruji panove a diky ze mate jeste tolik energie poustet se do tak zavaznych zmen

hodne stesti

ogi
piper

Příspěvek od ogi »

S tim mazanim useraku s nulou ale souhlsim beze vseho

pac tohle je na pěst :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

http://pinkfloyd.o106.com/forum/profile ... file&u=270

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

ogi píše:S tim mazanim useraku s nulou ale souhlsim beze vseho

pac tohle je na pěst :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

http://pinkfloyd.o106.com/forum/profile ... file&u=270
Je rozdil mezi uzivatelem a spamovym uzivatelem, tohle je druhej pripad. Jeste nez jsem zakazal asi tak 15 domen prvni urovne tak jich tu bylo tak deset denne.

Nechci vam nejak kazit radost, ale do konce ledna je to naprosto bez sance panove :oops:

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

kuba píše:...
Nechci vam nejak kazit radost, ale do konce ledna je to naprosto bez sance panove :oops:
chapu, je tam dost prace pro tebe. Zkusme se domluvit na co nejkonkretnejsim navrhu ktery bude vsem vyhovovat

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

bery píše:
kuba píše:...
chapu, je tam dost prace pro tebe. Zkusme se domluvit na co nejkonkretnejsim navrhu ktery bude vsem vyhovovat
jj, taky bych se dost přimlouval za to, aby se diskuse blížila k závěru, protože co se týče mne, tak bych spíš přivítal diskusi nad běžnými tématy a ne tady...

kuba
king of snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba »

Tak, dohodnete se jak presne chcete aby to vypadalo a ja to pak nejak naklikam :wink:

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

tak jak tak koukám, částečně už naklikáno je, teď jen zbývá přesypat stávající obsah do připravných škatulek a konečně se rozjet do další éry našeho fóra :)

Odpovědět