Na Johny´s PINK FLOYD webside.Prvé album je: Tonite let´s all make love in London. ??? : : :
Čo teraz? Má niekto rozumné vysvetlenie?
A čo sa týka tých dvoch samostatne vydaných singlov,tie nie sú na žiadnom albume,však?
NatkA
The Pink Floyd & Syd Barrett
Moderátor: bery
Rozhodne bych se nebal nazvat Pipera prvnim albem. Pred nim vysly jen singly Arnold Layne/Candy and a Currant Bun (brezen) a See Emily Play/Scarecrow (cerven) a soundtrack k filmu Tonite Let's All Make Love in London (cervenec?), kde krome jinejch kapel meli flojdi dva prispevky (Interstellar Overdrive a Nick's Boogie) - u tohohle si nejsem uplne jistej jestli Nick's Boogie a cela IO nebyly az na CD zacatkem '90 a na puvodnim vinylu jen IO ve zkraceny verzi.
Syd Barret. Do ruk sa mi dostali prve albumy Floydov, no myslel som si ze neublizi. Mylil som sa. Ma to cele prevalcovalo!! Stravil som tyzden v Prahe, pocuval som stale Pipera a Saucerful....videl som dokument Pink Floyd and Syd Barret story. Ta hudba so Sydom, jeho spev, je bum tč tč...nedam teraz na to dopustit! Je to krasa, je to pre mna zatial nepreskumane obdobie Floydov, ale velmi velmi krasne. Najviac ma chytili Lucifer Sam, Astronomy domine, Flaming.....atd. Odteraz mozem povedat ze milujem Sydove obdobie........
Sranda musí byť, lebo sranda je vážna vec!
Ha! A teraz mi ešte povedz,od koho máš všetky tie CD!!!Stanley píše:Syd Barret. Do ruk sa mi dostali prve albumy Floydov, no myslel som si ze neublizi. Mylil som sa. Ma to cele prevalcovalo!! Stravil som tyzden v Prahe, pocuval som stale Pipera a Saucerful....videl som dokument Pink Floyd and Syd Barret story. Ta hudba so Sydom, jeho spev, je bum tč tč...nedam teraz na to dopustit! Je to krasa, je to pre mna zatial nepreskumane obdobie Floydov, ale velmi velmi krasne. Najviac ma chytili Lucifer Sam, Astronomy domine, Flaming.....atd. Odteraz mozem povedat ze milujem Sydove obdobie........
Chuchú,nebyť mňa...veď vieš čo!!!
NatkA
"I´ve been mad for fucking years,absolutely years,been over the edge for yonks,been working me buns off for bands...
-
- stranger
Barrett
Barrettovo období je to nejlepší od PF. Uvědomte si, že to byl Barrett který vedl kapelu do psychadelie a vyjímečnosti díky které se proslavila. Byli v té době považováni za přirozné nástupce Beatles a to by se nejspíš stalo kdyby se nestalo to co se stalo. . Mám všechny jeho sólová alba i ty nevydaný písničky a je to geniální.
Jak jsem psal ve vláknu o The Final Cut, dnes jsem ho slyšel poprvé celý...
Dnešek je asi v nečem zvláštní, ještě jsem si poslech celýho Pipera (ze smutku nad Sydem... - nevím ani jestli jsem ho taky někdy slyšel celý v kuse) a musím říct, že má fakt něco do sebe. Nějak mi z něj čišela taková nevinnost (naivnost?) - až jsem si říkal, že Syd prostě asi byl z jiného světa a nemohlo to dopadnou jinak...
Ještě u poslouchání mě napadlo, že když porovnám směřování Waterse a Gilmoura, tak se mi zdá, že Gilmour je přecejenom Sydovi blíž než Waters - ten si vlastně z Pink Floydů udělal výstavní skříň svých politických a různých jiných názorů - což pozor nijak neodsuzuju, jenom konstatuju!:) Abych zase od někoho nedostal čočku A navíc to docela chápu - je přirozený psát o tom, co člověka pálí...
Dnešek je asi v nečem zvláštní, ještě jsem si poslech celýho Pipera (ze smutku nad Sydem... - nevím ani jestli jsem ho taky někdy slyšel celý v kuse) a musím říct, že má fakt něco do sebe. Nějak mi z něj čišela taková nevinnost (naivnost?) - až jsem si říkal, že Syd prostě asi byl z jiného světa a nemohlo to dopadnou jinak...
Ještě u poslouchání mě napadlo, že když porovnám směřování Waterse a Gilmoura, tak se mi zdá, že Gilmour je přecejenom Sydovi blíž než Waters - ten si vlastně z Pink Floydů udělal výstavní skříň svých politických a různých jiných názorů - což pozor nijak neodsuzuju, jenom konstatuju!:) Abych zase od někoho nedostal čočku A navíc to docela chápu - je přirozený psát o tom, co člověka pálí...
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster