proti píše:Ne ze bych se v tom nejak vyznal - ale kdyz jako "pravak" otocis kytaru na "levaka" - tak se na tu kytaru musi brnkat naopak (od zdola nahoru)...
Po What Shall We Do Now byla vždycky kratší technická přestávka a aby se diváci nenudili, tak Roger nebo Dave občas prohodili něco vtipného.
Teď se mi vybavuje jeden bootleg z Dortmundu, kdy si Roger dělal prču z Davida. Před Young Lust ho představil slovy: "He's ready to go... Here he is... a very young loveable Dave"
A díváci na to: "Chacha..."
Teď jsem si vzpomněl ještě na jeden proslov před Young Lust.
Roger v něm asi narážel na popového zpěváka Neila Diamonda. Byl to úplně poslední koncert The Wall, 17. 6. 1981.
"At least, Neil Diamond's not here tonight and it's something, isn't it?"
A když už Dave začal hrát, tak Roger ještě stihl dodat: "Sorry, Neil, only joking!"
Nenapadá vás, na co tím asi narážel?
Jend píše:A když už Dave začal hrát, tak Roger ještě stihl dodat: "Sorry, Neil, only joking!"
Nenapadá vás, na co tím asi narážel?
Asi zertoval...
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
Nick píše ve své knize docela zajímavou historku z tohoto období: prý před některým z koncertů jejich druhý bubeník Wilson (byl členem "Surr.... band") údajně zkolaboval. Jeho nepřítomnost vyřešili elegantně, jelikož nikoho tak rychle nesehnali, tak se toho ujal Nickův technik přes bubny........Zahrál si tak dva koncerty.....
Snad jsem to pochopil v té knize dobře
Naposledy upravil(a) md8590forever dne 21.05.2007 10:59:00, celkem upraveno 1 x.
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond
md8590forever píše:Nick píše ve své knize docela zajímavou historku z tohoto období: prý před některým z koncertů jejich druhý bubeník Wilson (byl členem "Surr.... band") údajně zkolaboval. Jeho nepřítomnost vyřešili elegantně, jelikož nikoho tak rychle nesehnali, tak se toho ujal Nickův technik přes bubny........Zahrál si tak dva koncerty.....
Snad jsem to pochopil v té knize dobře
ten jsem se dočetl v rozhovoru s T. Rewnickem, že zmíněný Willie Wilson je bubeník, který hrál s D. Gilmourem v kapale Jokers Wild
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond