Kniha "Comfortably Numb - A History Of The Wall"
Moderátor: bery
Jo, to je v pohodě, už sem zaregistrovanej... ale nějak se mi nezdá to placení...jak mám vědět kolik jim mám poslat??? Jasný že bych jim poslal těch 40 dolarů (to se tam taky nějak nastavuje?-měna), ale kolik za to poštovný? Jedině jim do toho vydavatelství napsat mail. Jo a ještě s tim PayPalem...když jim ty prachy na konec pošlu, jak bude to vydavatelství vědět, že chci poslat zrovna tuhle knížku?
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
- highwayking
- legend
No říkam že se mi uplně ten nákup přes www.pfapublishing.com úplně nezdá. zkus to najít v jiným internetovým obchodu jako je třeba amazon. Jinak ty než odešleš prachy tak musíš přes PayPal potvrdit platbu, kde je všechno rozepsaný, za co, kolik a přepočítaný na CZK.Ondřej píše:Jo, to je v pohodě, už sem zaregistrovanej... ale nějak se mi nezdá to placení...jak mám vědět kolik jim mám poslat??? Jasný že bych jim poslal těch 40 dolarů (to se tam taky nějak nastavuje?-měna), ale kolik za to poštovný? Jedině jim do toho vydavatelství napsat mail. Jo a ještě s tim PayPalem...když jim ty prachy na konec pošlu, jak bude to vydavatelství vědět, že chci poslat zrovna tuhle knížku?
Shine on...
Na amazonu to maj, ale je to zrovna nedostpný...
Poslední dotaz. Když chci poslat ty prachy přes PayPale, musim tam nějak nastavovat měnu...nebo se to převede samo na doláče...jde mi o to, že nevim, jestli tam mám zadat částku v dolarech nebo v korunách...
Poslední dotaz. Když chci poslat ty prachy přes PayPale, musim tam nějak nastavovat měnu...nebo se to převede samo na doláče...jde mi o to, že nevim, jestli tam mám zadat částku v dolarech nebo v korunách...
...and now the weather. Tommorow will be cloudy...with an expected high of 4000 degrees celsius.
- highwayking
- legend
Je tam výběr "currency" - tam dáš jakou měnu chceš a když ti to potom bude ztrahávat z českýho účtu tak to automaticky přepočítá na CZK podle aktuálního kurzu.Ondřej píše:Na amazonu to maj, ale je to zrovna nedostpný...
Shine on...
- highwayking
- legend
Dík za rady. Zejtra napíšu maníkům z toho nakladatelství jak je to s tím poštovným a nejspíš to rovnou objednám...pak dám vědět jak to dopadlo a jestli ta knížka vůbec stojí za to, ale podle různejch ohlasů na netu je to fakt klenot...uff. Těšim se jak malej jarda.
- highwayking
- legend
Ok. Dej potom vědět. Jsem zvědavý, jak to přes to nakladatelství dopadne. Já osobně bych radši kupoval přes Amazon pokud to tam mají...Ondřej píše:Dík za rady. Zejtra napíšu maníkům z toho nakladatelství jak je to s tím poštovným a nejspíš to rovnou objednám...pak dám vědět jak to dopadlo a jestli ta knížka vůbec stojí za to, ale podle různejch ohlasů na netu je to fakt klenot...uff. Těšim se jak malej jarda.
Shine on...
- highwayking
- legend
Bohužel jsem nenašel...highwayking píše:Nojo! že mě to nenapadlo. Zkusim to najít.md8590forever píše:Taky bude určitě zajímavá cena....... Hele třeba je někde v elektronický podobě ke stažení (torrent) co????!!!Jend píše:Že bychom se přece jen mohli dozvědět, jak to bylo s filmováním koncertů The Wall??
Název knihy zní lákavě...
Shine on...
Tak s tou knížkou mám asi smůlu. Přes PayPal mi to nešlo objednat, tak sem jim zkoušel napsat mail, ale - mail nefunkční, neexistující, zrušenej....Až si přestanu trhat vlasy z hlavy, možná to zkusim ještě naposled najít někde jinde, ale to jsem zkoušel včera celej den a našel jsem to jen na amazonu, kde je to ale jen v evidenci, ale objednat to nemůžeš...Kdyby vás někoho něco napadlo, please help!!!
mám pocit, že col turner to avizuje na pinkfloydz.com - tak mu zkus napsat, třeba ti poradí.Ondřej píše:Tak s tou knížkou mám asi smůlu. Přes PayPal mi to nešlo objednat, tak sem jim zkoušel napsat mail, ale - mail nefunkční, neexistující, zrušenej....Až si přestanu trhat vlasy z hlavy, možná to zkusim ještě naposled najít někde jinde, ale to jsem zkoušel včera celej den a našel jsem to jen na amazonu, kde je to ale jen v evidenci, ale objednat to nemůžeš...Kdyby vás někoho něco napadlo, please help!!!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Nakonec jsem si našel celkem zajímavou náhradu - určitě znáte, nebo víte něco o DVD "Reflections on the Wall". Maj tam bejt 2DVD (dokumenty a rozhovory o Zdi) a prej i 72-stránková knížečka (tam by mohla bejt taky hromada zajímavej informací). Objednal sem to z vltava.cz, maj to tam jenom za 530,-. Takže vlasy sem si už přestal trhat. Ale uvidíme co se z toho vyklube, dvouset stránková encyklopedie to bohužel asi fakt nebude
- highwayking
- legend
Našel jsem jí ještě v další třech internetových obchodech ale všude neni available. Nevim proč... Nicméně ta náhrada co jsi vybral nevypadá špatně. Navíc za 2 DVD s knížkou neni 530,- tolik. Můžeš jsem hodit odkaz?Ondřej píše:Nakonec jsem si našel celkem zajímavou náhradu - určitě znáte, nebo víte něco o DVD "Reflections on the Wall". Maj tam bejt 2DVD (dokumenty a rozhovory o Zdi) a prej i 72-stránková knížečka (tam by mohla bejt taky hromada zajímavej informací). Objednal sem to z vltava.cz, maj to tam jenom za 530,-. Takže vlasy sem si už přestal trhat. Ale uvidíme co se z toho vyklube, dvouset stránková encyklopedie to bohužel asi fakt nebude
Shine on...