Pozměněný text v Time
Moderátor: bery
- Kwisatz Haderach
- seer of visions
Pozměněný text v Time
Ahoj, když poslouchám nějaké ROIO z let 1972-74, tak je v Time jasně slyšet změněný text- místo ,,Tired of lying in the sunshine" je tam ,,lying foo fight in the sunshine" a místo ,,every year is getting shorter" je tam ,,every day is getting shorter." Přišlo mi to celkem zajímavé, protože jsem o tom nikde nečetl, víte o tom něco? Případně mohu dodat i důkazy
- Kwisatz Haderach
- seer of visions
Objevuje se to například i na bootlegu z roku 1975(!), což mě dost překvapilo. Jak to myslíš, naopak?Harman píše:nějak jsem si nevšiml, z této doby mám jen oproti celku relativně málo bootlegů. pokud máš pravdu, tak tato změna bude asi spíš v roce 1972 kdy ještě Time nebyl úplně hotovej. Jinak teda bych to viděl naopak protože "every day is getting shorter" se hodi spíš pro starší lidi
- the Dark Lord
- piper
- md8590forever
- piper
Re: Pozměněný text v Time
Ano, máš pravdu, důkaz je třeba na bootlegu z Hamiltonu z roku 1974....Kwisatz Haderach píše:Ahoj, když poslouchám nějaké ROIO z let 1972-74, tak je v Time jasně slyšet změněný text- místo ,,Tired of lying in the sunshine" je tam ,,lying foo fight in the sunshine" a místo ,,every year is getting shorter" je tam ,,every day is getting shorter." Přišlo mi to celkem zajímavé, protože jsem o tom nikde nečetl, víte o tom něco? Případně mohu dodat i důkazy
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond
Shine on you crazy diamond