a myslíte, že to třeba poznaj, když si to holka dá mezi šminky ( taštička, kde má pičifuky, malůvky, intimky atd. ) že to ten detektror nebo co to je pozná i když to bude zahrabaný mezi těma věcma v kabelce???ogi píše:http://www.megapixel.cz/digitalni-audio-zaznamniky
pro lepsi zaznam je dobre vybrat s ext.vstupem a pak nakej lepsi mikrofon treba klopovej co si pripnes kamkoliv na telo
maj i lepsi odolnost proti ruseni trenim
to je jedna s mozností
nema cenu nahravat na mp3 prehravce pac ten mikrak wewnitr je sracka
dalsi moznost je minidigikamera,telefon,reportazni volkmen atd
moznosti je vic ale nejlepsi je ten zaznamnik lepsi kousky jako treba sony maj dokonce stereo kond.mikrofon
uplne nej pecka je asi na tohle ale toto:
Datka
Sony TCD-D8
Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
- md8590forever
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, zda jsem nesledoval moc filmy o prepadeni bank a pasovani, ale co tak vyzkoušet klasiku a sve pritelkyni kratkodobe "udelat" brisko "asi tak v 5 mesici" - tam preneses i kotucak.md8590forever píše:a myslíte, že to třeba poznaj, když si to holka dá mezi šminky ( taštička, kde má pičifuky, malůvky, intimky atd. ) že to ten detektror nebo co to je pozná i když to bude zahrabaný mezi těma věcma v kabelce???
- md8590forever
- piper
nevím no, prostě chci aspoň zvukový záznam ROIO.........proti píše:Nevim, zda jsem nesledoval moc filmy o prepadeni bank a pasovani, ale co tak vyzkoušet klasiku a sve pritelkyni kratkodobe "udelat" brisko "asi tak v 5 mesici" - tam preneses i kotucak.md8590forever píše:a myslíte, že to třeba poznaj, když si to holka dá mezi šminky ( taštička, kde má pičifuky, malůvky, intimky atd. ) že to ten detektror nebo co to je pozná i když to bude zahrabaný mezi těma věcma v kabelce???
Do Sazka Areny se jde přes klasické letištní detektory. Všechno kovové musíte vytáhnout a dát do košíčku, pak na vás ještě použijí ruční detektor. Když jsem byl na Plantovi, protáhl jsem tam MiniDisc včetně externího mikrofonu. MiniDisc jsem strčil do peněženky, která šla do košíčku a tudíž přes detektor nešla. Mikrofon jsem strčil mezi nohy a nezapomněl jsem si vzít pásek s kovovou přeskou.
Naposledy upravil(a) James dne 08.02.2007 23:05:54, celkem upraveno 1 x.
- md8590forever
- piper
Tak ty jsi chlape asi profík, smekám!!!!!! Hele a jaká je kvalita zvuku to co jsi nahrál, nemohl by jsi sem hodit nějakej sampl??????????James píše:Do Sazka Areny se jde přes klasické letištní detektory. Všechno kovové musíte vytáhnout a dát do košíčku, pak na vás ještě použijí ruční detektor. Když jsem byl na Plantovi, protáhl jsem tam MiniDisc včetně externího mikrofonu. MiniDisc jsem strčil do peněženky, která šla do košíčku a tudíž přes detektor nešla. Mikrofon jsem strčil mezi nohy a nezapoměl jsem si vzít pásek s kovovou přeskou.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
¨James píše:Do Sazka Areny se jde přes klasické letištní detektory. Všechno kovové musíte vytáhnout a dát do košíčku, pak na vás ještě použijí ruční detektor. Když jsem byl na Plantovi, protáhl jsem tam MiniDisc včetně externího mikrofonu. MiniDisc jsem strčil do peněženky, která šla do košíčku a tudíž přes detektor nešla. Mikrofon jsem strčil mezi nohy a nezapomněl jsem si vzít pásek s kovovou přeskou.
James mohl napsat: "My name is Bond. ... James Bond"
No a co mp3 záznamník s externím mikrofonem? Můžu si jeden půjčit, akorát ten externí mikrák, co je k tomu, není kdovíco, takže to asi nebude úplně ono. Je to ale fakt malej přístrojek, takže ten se schová téměř kamkolivogi píše:http://www.megapixel.cz/digitalni-audio-zaznamniky
pro lepsi zaznam je dobre vybrat s ext.vstupem a pak nakej lepsi mikrofon treba klopovej co si pripnes kamkoliv na telo
to je jedna s mozností
Napadlo mě, že kdybysme to měli nahraný z vícero zdrojů a míst, tak by se to dalo namíchat a docílit možná lepšího zvuku
Co kdyby mi někdo prones ten mikrák, co vy na to?
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
tak zjisti co to je za pristroj a jak je na tom s kvalitou zaznamu a hlavne kolik se na to vejdeJádro píše:No a co mp3 záznamník s externím mikrofonem? Můžu si jeden půjčit, akorát ten externí mikrák, co je k tomu, není kdovíco, takže to asi nebude úplně ono. Je to ale fakt malej přístrojek, takže ten se schová téměř kamkolivogi píše:http://www.megapixel.cz/digitalni-audio-zaznamniky
to je jedna s mozností
Napadlo mě, že kdybysme to měli nahraný z vícero zdrojů a míst, tak by se to dalo namíchat a docílit možná lepšího zvuku
Co kdyby mi někdo prones ten mikrák, co vy na to?
mikrak by eventuelne nemel bejt takovej problem
Tak už mám dvě varianty:ogi píše:tak zjisti co to je za pristroj a jak je na tom s kvalitou zaznamu a hlavne kolik se na to vejde
mikrak by eventuelne nemel bejt takovej problem
SAFA, tuším 128MB, možnost 128, 192kbps
a ta druhá (dneska jsem to objednal ):
iRiver H10, 20GB , viz http://www.iriver.cz/harddiskplayer/H10 ... olor_.aspx (musíte dát ještě reload, pokud to píše service unavailable), na to už se nechá pořídit slušnej záznam, ne? Jenom to nějak pronýst...
Nikdo není Gilmourovatější než Gilmour Nicméně když už, tak Dave Kilminster
- Opice s kamerou
- stranger
Hurá! Roger v Praze!
Už jste někdo uvažoval nad tím, jestli neuděláte nějaký pěkný transparent?
The monkey sat on a pile of stones and stared at the broken bone in his hand. And the stains of a Viennese quartet rang out across the land
- md8590forever
- piper
Re: Hurá! Roger v Praze!
Jo, to už se to někde řešilo, zkus prolistovat.Opice s kamerou píše:Už jste někdo uvažoval nad tím, jestli neuděláte nějaký pěkný transparent?