TAK JAKÉ JSOU DOJMY Z PRAHY??????
Moderátor: bery
Tohle mně zaujalo. Koncem sedmdesátých let jsme si nahrávali písničky z rádia na kotoučový magnetofon Tesla Sonet Duo.
A co nevidím? Roger ho má na své projekci. Kde přišel k tesláckýmu magiči? Určitě ho tam nedával jenom kvůli nám.
Pokud vím, tak několik tisíc kusů jich odebrala v polovině šedesátých let v NSR firma Quelle.
A co nevidím? Roger ho má na své projekci. Kde přišel k tesláckýmu magiči? Určitě ho tam nedával jenom kvůli nám.
Pokud vím, tak několik tisíc kusů jich odebrala v polovině šedesátých let v NSR firma Quelle.
Welcome my son, welcome to the machine
katie zpívala part v mother ("she won´t let you play..." ), v sóle v TGGITS pak excelovala carol kenyon. a ta třetí (perfect sense) byla pp arnold.eclipse píše:dotaz... The Great Gig In The Sky zpivala Katie Kissoon ? nejsem si jisty a ve vokalistkach nemam prehled
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- md8590forever
- piper
diky... jen jsem chtel vedet, kdo ma na svedomi tak perfektni vykonfernetti píše:katie zpívala part v mother ("she won´t let you play..." ), v sóle v TGGITS pak excelovala carol kenyon. a ta třetí (perfect sense) byla pp arnold.eclipse píše:dotaz... The Great Gig In The Sky zpivala Katie Kissoon ? nejsem si jisty a ve vokalistkach nemam prehled
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Great Gig In The Sky byl pro mě jeden z vrcholů, až mě to trochu zaskočilo (v nejlepším smyslu)
Pár povedených fotek z foťáku Ingrid (Uživatele):
pár dalších zde: http://bery.own.cz/bde/?w=gal&id=9
Pár povedených fotek z foťáku Ingrid (Uživatele):
...and after all we're only ordinary men
- Opice s kamerou
- stranger
BTW - jsem existenční rozkol, jen jsem lehounce změnil image
Bery: Pěkné fotky.
Ostatní: Mám dotaz na všechny, co viděli Waterse i Gilmoura - co myslíte, dají se nějak srovnávat koncerty těch dvou? Je jasné, že asi těžko může někdo říct, který koncert byl lepší, ale odlišnosti tu jsou. Třeba má kamarádka říkala, že Gilmour jí přišel lidštější - narážela na fakt, že v Gdaňsku, kde jsme byli, mluvil polsky a udělal fór s polskou vodkou. Podle mě je to ale blbost, protože hovořit jazykem lidí ze země, kde umělec koncertuje mi přijde už trošku jako otřepané a Waters rozhodně měl dost odkazů na českou kulturu, aby se dalo říct, že se na Prahu připravil. Viz Franz Kafka, viz ten magneťák, viz záběry československé televize a tak dál. Pak ještě je fakt, že Waters to měl perfekcionisticky připravené. Gilmourovy koncerty (byl jsem v Gdaňsku a Frankfurtu) byly oddychové, skoro až komorní (jakkoli to zní při pohledu na návštěvu gdaňského koncertu divně), v přátelské atmosféře, ale David taky dost chyboval. Což mi nevadí, ale když jsem viděl, jak to do nás Waters chrlil, jedna vychytávka za druhou, tak jsem měl čelist skoro permanentně dole.
Tak, jak to vnímáte vy?
Ostatní: Mám dotaz na všechny, co viděli Waterse i Gilmoura - co myslíte, dají se nějak srovnávat koncerty těch dvou? Je jasné, že asi těžko může někdo říct, který koncert byl lepší, ale odlišnosti tu jsou. Třeba má kamarádka říkala, že Gilmour jí přišel lidštější - narážela na fakt, že v Gdaňsku, kde jsme byli, mluvil polsky a udělal fór s polskou vodkou. Podle mě je to ale blbost, protože hovořit jazykem lidí ze země, kde umělec koncertuje mi přijde už trošku jako otřepané a Waters rozhodně měl dost odkazů na českou kulturu, aby se dalo říct, že se na Prahu připravil. Viz Franz Kafka, viz ten magneťák, viz záběry československé televize a tak dál. Pak ještě je fakt, že Waters to měl perfekcionisticky připravené. Gilmourovy koncerty (byl jsem v Gdaňsku a Frankfurtu) byly oddychové, skoro až komorní (jakkoli to zní při pohledu na návštěvu gdaňského koncertu divně), v přátelské atmosféře, ale David taky dost chyboval. Což mi nevadí, ale když jsem viděl, jak to do nás Waters chrlil, jedna vychytávka za druhou, tak jsem měl čelist skoro permanentně dole.
Tak, jak to vnímáte vy?
The monkey sat on a pile of stones and stared at the broken bone in his hand. And the stains of a Viennese quartet rang out across the land
- highwayking
- legend
Přesně tohle říkal táta! Ale bylo to dost brzo po koncertu a já jsem ho moc nevnímal Začal mi povídat nějaký příhody s tim magneťákem, jaká to byla vzácnost. Každopádně je to hodně zajímavý!Richard píše:Tohle mně zaujalo. Koncem sedmdesátých let jsme si nahrávali písničky z rádia na kotoučový magnetofon Tesla Sonet Duo.
Parádní fotkybery píše:Pár povedených fotek z foťáku Ingrid (Uživatele):
Pokud budeš moct, hoď je prosim na to FTP. Díky moc
Shine on...
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si na koncertu vsiml ten firemni znak na tom kotucaku - a rikam si: "pokud mne pamet neklame, je to Tesla!"Richard píše:Tohle mně zaujalo. Koncem sedmdesátých let jsme si nahrávali písničky z rádia na kotoučový magnetofon Tesla Sonet Duo.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Hodne uz toho bylo napsano - nebudu opakovat...
... jen utrzky...
...Kdyz jsem tam zustal pred halou sam (musel jsem cekat na kamarady, kterym jsem dle Sazky prodal neplatne listky - protoze jsem na kazdem "vydelal" 10 korun (nechteli je zpatky) a to dle Sazky ty listky "dela" neplatnymi ) , sel jsem se podivat na ty cerne kamiony vedle haly - potkal jsem tam dva ridice Martina a Vanessu, s kterymi jsem se dal trochu do reci - v ramci mych omezenych schopnosti anglictiny - predstavil jsem se, spomenul forum, zeptal se na jmeno, jak se jim libi Praha a tak. Praha se jim libila, rikali, ze uz tu byli vicekrat. Martin rikal, ze tuhle praci dela uz 20 let, pracuje jako ridic pro firmu, ktera organizuje logistiku pro hudebni skupiny, a ze je uz z toho trochu unaveny. (Sladka to unava ) Zeptal jsem se jich, jak dlouho to trva takove rozbaleni a zbaleni podia. Rikali, ze to trva tak asi 3 hodiny nez to zbali - tj. asi tak do 2. hodiny ranni a pak pojedou do Budapesti... Na vice otazek nebylo casu - chteli si jit nekam sednout, a tak jsem se rozloučil...
... Perfect Sense - hrozne se mi libila vizualni zpracovani souboje ponorky s vrtni plosinou - uzasny...
... Leaving Beirut - uvedomil jsem si, ze moje a Beryho krestni jmena figuruji v teto pisnicce, i kdyz ne v zrovna pozitivnim svetle
...zpev - to hodim do jineho threadu...
Dojmy - od 11:00 v Patek jsem se nachazel v nejakem stavu zmatenosti, ktery pretrvaval dost dlouho ... nevim to popsat...
Ale tak nejak si predstavuji snad i nebe - budou tam 4 kluby - v jednom David, v druhem Waters, ve tretim Syd, ve ctvrtem Pink Floyd a ja je budu pravidelne stridave navstevovat...
(....neberte mne moc doslovne...)
... jedine co mi chybelo - byl nastup Andyho F-Lowa v Money - v r. 2002 to tam hezky oprazil... Teto drobnustky jsem se nedockal, ale jinak bomba.
... padajici listecky - moc hezke - "suvenir zadarmo" ...
... Kdyz jsem videl ty svalnatce za lidmi co stali pred podiem, cekal jsem ktereho z lidi vemou ...
... jen utrzky...
...Kdyz jsem tam zustal pred halou sam (musel jsem cekat na kamarady, kterym jsem dle Sazky prodal neplatne listky - protoze jsem na kazdem "vydelal" 10 korun (nechteli je zpatky) a to dle Sazky ty listky "dela" neplatnymi ) , sel jsem se podivat na ty cerne kamiony vedle haly - potkal jsem tam dva ridice Martina a Vanessu, s kterymi jsem se dal trochu do reci - v ramci mych omezenych schopnosti anglictiny - predstavil jsem se, spomenul forum, zeptal se na jmeno, jak se jim libi Praha a tak. Praha se jim libila, rikali, ze uz tu byli vicekrat. Martin rikal, ze tuhle praci dela uz 20 let, pracuje jako ridic pro firmu, ktera organizuje logistiku pro hudebni skupiny, a ze je uz z toho trochu unaveny. (Sladka to unava ) Zeptal jsem se jich, jak dlouho to trva takove rozbaleni a zbaleni podia. Rikali, ze to trva tak asi 3 hodiny nez to zbali - tj. asi tak do 2. hodiny ranni a pak pojedou do Budapesti... Na vice otazek nebylo casu - chteli si jit nekam sednout, a tak jsem se rozloučil...
... Perfect Sense - hrozne se mi libila vizualni zpracovani souboje ponorky s vrtni plosinou - uzasny...
... Leaving Beirut - uvedomil jsem si, ze moje a Beryho krestni jmena figuruji v teto pisnicce, i kdyz ne v zrovna pozitivnim svetle
...zpev - to hodim do jineho threadu...
Dojmy - od 11:00 v Patek jsem se nachazel v nejakem stavu zmatenosti, ktery pretrvaval dost dlouho ... nevim to popsat...
Ale tak nejak si predstavuji snad i nebe - budou tam 4 kluby - v jednom David, v druhem Waters, ve tretim Syd, ve ctvrtem Pink Floyd a ja je budu pravidelne stridave navstevovat...
(....neberte mne moc doslovne...)
... jedine co mi chybelo - byl nastup Andyho F-Lowa v Money - v r. 2002 to tam hezky oprazil... Teto drobnustky jsem se nedockal, ale jinak bomba.
... padajici listecky - moc hezke - "suvenir zadarmo" ...
... Kdyz jsem videl ty svalnatce za lidmi co stali pred podiem, cekal jsem ktereho z lidi vemou ...
Moc pěkné obrázky jste pořídili!bery píše:Pár povedených fotek z foťáku Ingrid (Uživatele):
Welcome my son, welcome to the machine
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Richarde moc děkujeme za úschovu věcí, a ještě jednou říkám že ten pátek byl pro mě a určitě i pro vás vyjímečný nejen samotným koncertem Rogera ale i tím s kým si ten koncert vychutnám.
Moc rád jsem vás všechny viděl.
Mimochodem jak Sára hledala Fernettiho to bylo něco úžasného:)
Pane F. jste opravdu celebrita a gentleman.
Moc se těším až se zase uvidíme.
Moc rád jsem vás všechny viděl.
Mimochodem jak Sára hledala Fernettiho to bylo něco úžasného:)
Pane F. jste opravdu celebrita a gentleman.
Moc se těším až se zase uvidíme.
...and after all we're only ordinary men
pan f. se pýří a je v rozpacích
...pro mě bylo kratičké setkání se sárou asi tou nejkrásnější tečkou za skvělým zážitkem toho večera a vždy na budu tento třináctý pátek vzpomínat jen v tom nejlepším. mimojiné (a především!) taky díky tobě, sáro!
...pro mě bylo kratičké setkání se sárou asi tou nejkrásnější tečkou za skvělým zážitkem toho večera a vždy na budu tento třináctý pátek vzpomínat jen v tom nejlepším. mimojiné (a především!) taky díky tobě, sáro!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
tričko
Ahoj decka,
mozete mi poradit ako a kde zohnat tricko s watersom (ale za normalnu cenu) ake predavali aj na koncerte za tie nekrestanske peniaze? Kupila som si iba hrnicek aby som mala spomienku. Dik za odpovede, s manzelom sme waters-pinkfloyd fandovia od malicka a boli sme na oboch koncertoch v Prahe.
mozete mi poradit ako a kde zohnat tricko s watersom (ale za normalnu cenu) ake predavali aj na koncerte za tie nekrestanske peniaze? Kupila som si iba hrnicek aby som mala spomienku. Dik za odpovede, s manzelom sme waters-pinkfloyd fandovia od malicka a boli sme na oboch koncertoch v Prahe.