Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
- highwayking
- legend
- highwayking
- legend
Tak sem volal do všemožnejch agentur přes koncerty, někam jsem se dovolal, někam ne. Nicméně můj závěr - o Worldticketshop je jasný, že to neni vůbec směrodatný zdroj - bůh ví jestli to vůbec přes ně pude koupit, takže na tu informaci o lupenech přes tenhle podivnej shop bych vůbec nebral zřetel. Sazka o tom koncertu evidentně ví a naplánován je, žijeme v ČR a pravděpodobně to, že byl prodej naplánován na 15. prosince příliš lidem nijak nevadí, takže se začne prodávat až se jim zalíbí... (nemusí být ještě pripravená kampaň, apod...) Vzhledem k paušálnímu navyšování cen na worldticketshop počítam s tim, že nejdražší lístek bude stát do 3000,-. Můžeme být zkrátka v klidu, až se to objeví na netu tak to stejně bude den na terminálech, na kterejch (doufejme) lístky koupí zanedbatelnej zlomek lidí a mi si pak určitě dobrý místa vyberem na sazkaticket. Já si prostě nenecham tenhle koncert zkazit pár tupcema. Jediný co mě teď trochu vrtá hlavou je ta informace o lískách na stání, ale je také z Worldticketshop, takže doufam, že ve finále to bude klasicky na sezení. Takže opravdu teď nezbejvá nic jiného než "zahulíme, uvidíme..."
Shine on...
- highwayking
- legend
Buď bez obav, Sazka na to hází typicky českej salám a Waters není žádná Madonna. Až se čas nachýlí, tak to milostivě a lážoplážo dají do prodeje, tejden sem, nebo tam.... jim je to šumák. Já už vychladnul, po těch letech tady jsem se krapet naučil trpělivosti. Z hlediska vánoc by to ale mohl bejt pro ně slušnej marketingovej tah.
- highwayking
- legend
To je taky pravda. Už z toho nevim jestli mam hlavu na zprávným místě Stejně je to divný když ve všech ostatních státech, kde ten koncert bude ještě pozdějc než u nás už dávno v prodeji lístky jsou... ale opravdu to asi nemá cenu příliš rozebírat, neovlivníme to, kdy si sazka dá lístky k prodeji...
Shine on...
Pokud tu byl někdo před rokem a půl na Robertu Plantovi, kdy se lístky začali prodávat asi 2 týdny před koncertem, tak se nevzrušuje... Času je dost, koncert bude... A ty lístky se taky začnou prodávat... Spíš by mě zajímalo, kde brain damage vzali tu informaci o začátku českého předprodeje, když u nás v republice o tom nikdo nemá ani páru...
Finally I understand the feelings of the few
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
Ashes and diamonds, foe and friend
- We were all equal in the end...
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem Volka.z: tohle není úplně vhodný thread na tohle oznámení. Klidně příště vytvoř třeba "Pink Floyd v TV" nebo tak něco.volka.z píše:něco jako předkrm, ale pro lahůdky si najděte 3 sat 31.12.2006
David Gilmour: Live at Robert Wyatt's Meltdown
Konzertaufzeichnung, Royal Festival Hall, London, od 12.00 31.12.2006
Großbritannien 2001 3sat Konzert
Rock, Pop
Musím si zvykat..
...and after all we're only ordinary men