Roger v Praze 2011
Moderátor: bery
no ja ti taky velice rad podam tlapu..sejdem se nekde
nas budou 4 opravdu pohodovi lidi piva a vina se neboji nikdo
seru na nakou cestu zpatky jeste poresim kam slozime hlavy takze ja nikam spechat nebudu a rozhodne ten den nebudu strizlivej takze auto necham doma a posledni fofrpojezd ten den uz nepojede...je to vyreseny
tady by to bylo jaksi priznacne
http://www.pinkfloydcaffe.wz.cz/
kua ale jen do pulnoci
nas budou 4 opravdu pohodovi lidi piva a vina se neboji nikdo
seru na nakou cestu zpatky jeste poresim kam slozime hlavy takze ja nikam spechat nebudu a rozhodne ten den nebudu strizlivej takze auto necham doma a posledni fofrpojezd ten den uz nepojede...je to vyreseny
tady by to bylo jaksi priznacne
http://www.pinkfloydcaffe.wz.cz/
kua ale jen do pulnoci
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Na strankach maji tel. cislo + napsano:
"každý měsíc sraz příznivců skupiny Pink Floyd - www.pinkfloyd.cz "
Myslim, kdyby se par lidi od nas, spojilo s par lidmi z PF.cz, a prislo by se s ponukou, ze budou mit trzbu, snad by slo objednat celi podnik "pro sebe (uzavrenou spolecnost)" s "otevrenou zaviraci hodinou..." Ale muselo by se to zjistit... za pokus a optani nic nedas...
(Popripade bychom mohli prislibit i ucast Rogera Waterse. )
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
Nadřazenost i svoboda. Turistika i drancování.
Deutschland nad námi všemi! Je to štěstí nebo prokletí?
Deutschland! Jste zapomnění nebo je to požehnání?
(Rammstein, Deutschland, Radio Tapok – cover)
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Prijemne prekvapeni!
Osobne ale zustanu jen u jedne ucasti...
(Nebo bych se mohl skryt nekde na strese do pristiho koncertu... )
Osobne ale zustanu jen u jedne ucasti...
(Nebo bych se mohl skryt nekde na strese do pristiho koncertu... )
Tolik slz. Chladná. Miluji tě i nenávidím.
ogimu bylo jasny ze budou 2 koncerty uz podle datumu ostatnich
jen cekali az se to vyproda
JEDU 2X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a je mi velka cest Rogere!!
no fakt sory aussie je mi lito letos ne (hej steve ty vis ze stejne prijedu ..ze si dam o 100 piv min a ze se zase uvidime.. dyt vis ze sem te v okruhu 500km nikdy nevynechal od roku 2002....ouu )pamatujes jak me v chemnitz v pulce vyvedli??pac mi svitila ledka od kamery vic jak vam svetla?
2 dny budu chlastat v praze jo?
Nějak se nemůžu z toho šoku vzpamatovat...
Rád bych na oba, do kotle už mám jeden lístek, takže bych to viděl asi jak psal před časem ogi:
Rád bych na oba, do kotle už mám jeden lístek, takže bych to viděl asi jak psal před časem ogi:
Ať to vidím taky trochu z dálky, protože podle videí je to opravdu něco...ogi píše:...sel by nekdo 2x?umim si predstavit nejlevnejsi variantu nekde na ochoze pivaka orisky pohodicka preci na sebe furt nenecham hazet cihly
Tak lístek na stání u pódia na druhý koncert už je doma! Daj se koupit ode dneška na terminálech, od zítra na internetu. Tak do toho!
Vzal jsem zase kotel, tam to bude podle mě nejlepší - U2 jedou turné taky s perfektním pódiem a vizuální show a spousta lidí si kupuje sezení "aby si to užila jako celek." Já to viděl 3x, z toho 2x těsně pod pódiem a jednou trochu víc z dálky, i když taky dost blízko. Tak jsem sledoval i to okolo, ale s tím zážitkem zblízka se to vůbec nedá srovnávat.
A pánové - druhej koncert na ochoze s pivečkem a oříškama? Kdybych dal skoro 2 lirty za (nejlevnější) lístek, tak bych i tak nemrhal časem chozením pro pívo a oříšky, ty si můžu dát kdykoli kdekoli jinde. Já si to jedu 2x naplno užít!
Tak šup, šup, koukejte taky rozhejbat svý starý záda a sejdeme se v kotli.
Vzal jsem zase kotel, tam to bude podle mě nejlepší - U2 jedou turné taky s perfektním pódiem a vizuální show a spousta lidí si kupuje sezení "aby si to užila jako celek." Já to viděl 3x, z toho 2x těsně pod pódiem a jednou trochu víc z dálky, i když taky dost blízko. Tak jsem sledoval i to okolo, ale s tím zážitkem zblízka se to vůbec nedá srovnávat.
A pánové - druhej koncert na ochoze s pivečkem a oříškama? Kdybych dal skoro 2 lirty za (nejlevnější) lístek, tak bych i tak nemrhal časem chozením pro pívo a oříšky, ty si můžu dát kdykoli kdekoli jinde. Já si to jedu 2x naplno užít!
Tak šup, šup, koukejte taky rozhejbat svý starý záda a sejdeme se v kotli.
It all makes perfect sence...