jo to by me taky zajimalo... na ceny tricek jsem taky valil oci a radsi jsem schoval penezenku zpet do kapsyfabelly píše:Ahoj decka,
mozete mi poradit ako a kde zohnat tricko s watersom (ale za normalnu cenu) ake predavali aj na koncerte za tie nekrestanske peniaze? Kupila som si iba hrnicek aby som mala spomienku. Dik za odpovede, s manzelom sme waters-pinkfloyd fandovia od malicka a boli sme na oboch koncertoch v Prahe.
TAK JAKÉ JSOU DOJMY Z PRAHY??????
Moderátor: bery
Re: tričko
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, vítáme tě.fabelly píše:Ahoj decka,
mozete mi poradit ako a kde zohnat tricko s watersom (ale za normalnu cenu) ake predavali aj na koncerte za tie nekrestanske peniaze? Kupila som si iba hrnicek aby som mala spomienku. Dik za odpovede, s manzelom sme waters-pinkfloyd fandovia od malicka a boli sme na oboch koncertoch v Prahe.
Dá se to objednat například zde: http://www.rogerwatersmerch.com/stores.html
ale ceny jsou no...minimálně stejné jako tam.
Fernetti říkal že po koncertě by se to mohlo slevnit stejně jako na Gilmourovi, bylo to tak? kupoval někdo něco po koncertě? já když jsem viděl tu frontu tak jsem radši šel ven abych ještě všechny viděl a rozloučil se.
Venku u plotu měli pultík s plakátama a německý pán tam pokřikoval "one hundred and fifty" a na moje "one hundred" moc nereagoval tak jsem si říkal že asi moc slevňovat nebudou.
...and after all we're only ordinary men
před vstupem do metra na českomoravské (tzn. pár metrů od haly) stál strejda s kabelou trik (modrá barva, vepředu klasický motiv DSOTM, vzadu "ROGER WATERS TOUR 2007" plus výčet zemí, kam šňůra zavítala) a cena byla za 300,- kč. nejspíš šlo o neoficiálního prodejce (možná jeden z kamioňáků od waterse - hodně se to tak dělává...). u těch oficko věcí, co se prodávaly přímo v hale tipuju, že ceny nesnížili ani po koncertu. nemůžu to ale potvrdit, protože jsem měl úplně jiné radosti a starosti
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- Opice s kamerou
- stranger
Tak děkuju, že jste se mohutně rozkecali o mé otázce.:-)))
Ty trička byla všecka za osm set, že? No pálka jak něco. Doposud jsme vždycky s Pauliem kupovali skoro z každého koncertu tričko, tentokrát jsme se na to vykašlali. Ale co! Však to, co jsme si vyrobili sami (resp. co ho vyrobil Paulie) úplně jako památka stačí.)
The monkey sat on a pile of stones and stared at the broken bone in his hand. And the stains of a Viennese quartet rang out across the land
Re: Tak děkuju, že jste se mohutně rozkecali o mé otázce.:-)
no taky žejo! triko za třista jsem si se zájmem prohlídl a když se na mě strejda tázavě kouknul, jestli se mnou udělá kšeft, tak jsem s úsměvem odpověděl "thank you"Opice s kamerou píše:Ty trička byla všecka za osm set, že? No pálka jak něco. Doposud jsme vždycky s Pauliem kupovali skoro z každého koncertu tričko, tentokrát jsme se na to vykašlali. Ale co! Však to, co jsme si vyrobili sami (resp. co ho vyrobil Paulie) úplně jako památka stačí.)
bodejť by ne, když paulieho triko je stokrát lepčejší a ještě k tomu za polovic
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
za 800 byly nejlevnejsi ne ?Opice s kamerou píše:Ty trička byla všecka za osm set, že? No pálka jak něco. Doposud jsme vždycky s Pauliem kupovali skoro z každého koncertu tričko, tentokrát jsme se na to vykašlali. Ale co! Však to, co jsme si vyrobili sami (resp. co ho vyrobil Paulie) úplně jako památka stačí.)
- Syd.Barrett1
- raver
- Kontaktovat uživatele:
pár jich tam bylo i za 1200Kč... Já osobně si koupil alespoň jedno za 800, abych mel nejakej suvenýr...eclipse píše:za 800 byly nejlevnejsi ne ?Opice s kamerou píše:Ty trička byla všecka za osm set, že? No pálka jak něco. Doposud jsme vždycky s Pauliem kupovali skoro z každého koncertu tričko, tentokrát jsme se na to vykašlali. Ale co! Však to, co jsme si vyrobili sami (resp. co ho vyrobil Paulie) úplně jako památka stačí.)
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...
- the Dark Lord
- piper
- Syd.Barrett1
- raver
- Kontaktovat uživatele:
STRHUJÍCÍ PODÍVANÁ
No musím říci, že PINK FLOYD poslouchám teprve chvíli a nikdy jsem si k ním nemohl najít předtím cestu. Až díky mému nejlepšímu kamarádovi a kolegovi z fóra (díky Bery) jsem si tou cestou vydal a zjistil jsem, že jsem udělal správnou věc. To je taky jeden z mnoha dalších důvodu proč se přihlašuji na forum, abych věděl o nových věcech atd.
Ale ted už k mému zážitku z PRAHY. Bylo to něco strhujícího a nepopsatelného, díky tomuto koncertu se o Floydy začnu zajímat více, protože koncert ROGERA WATERSE byl fascinující.Četl jsem články kritiky které koncert kritizovali ale já se řídil srdcem a to bylo pro mě mnohem důležitější. Díky ROGERE, splnil jsi sen všem co Ti plně důvěřovali!!!Díky.
Ale ted už k mému zážitku z PRAHY. Bylo to něco strhujícího a nepopsatelného, díky tomuto koncertu se o Floydy začnu zajímat více, protože koncert ROGERA WATERSE byl fascinující.Četl jsem články kritiky které koncert kritizovali ale já se řídil srdcem a to bylo pro mě mnohem důležitější. Díky ROGERE, splnil jsi sen všem co Ti plně důvěřovali!!!Díky.
There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon
You are only coming through in waves
A distant ship, smoke on the horizon
You are only coming through in waves