TAK JAKÉ JSOU DOJMY Z PRAHY??????

in the flesh

Moderátor: bery

Odpovědět
eclipse
piper

Re: tričko

Příspěvek od eclipse »

fabelly píše:Ahoj decka,

mozete mi poradit ako a kde zohnat tricko s watersom (ale za normalnu cenu) ake predavali aj na koncerte za tie nekrestanske peniaze? Kupila som si iba hrnicek aby som mala spomienku. Dik za odpovede, s manzelom sme waters-pinkfloyd fandovia od malicka a boli sme na oboch koncertoch v Prahe.
jo to by me taky zajimalo... na ceny tricek jsem taky valil oci a radsi jsem schoval penezenku zpet do kapsy :)

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

fabelly píše:Ahoj decka,

mozete mi poradit ako a kde zohnat tricko s watersom (ale za normalnu cenu) ake predavali aj na koncerte za tie nekrestanske peniaze? Kupila som si iba hrnicek aby som mala spomienku. Dik za odpovede, s manzelom sme waters-pinkfloyd fandovia od malicka a boli sme na oboch koncertoch v Prahe.
Ahoj, vítáme tě.
Dá se to objednat například zde: http://www.rogerwatersmerch.com/stores.html
ale ceny jsou no...minimálně stejné jako tam.
Fernetti říkal že po koncertě by se to mohlo slevnit stejně jako na Gilmourovi, bylo to tak? kupoval někdo něco po koncertě? já když jsem viděl tu frontu tak jsem radši šel ven abych ještě všechny viděl a rozloučil se.
Venku u plotu měli pultík s plakátama a německý pán tam pokřikoval "one hundred and fifty" a na moje "one hundred" moc nereagoval tak jsem si říkal že asi moc slevňovat nebudou.
...and after all we're only ordinary men Obrázek

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

Ad tricko - ostatne, kdyz se mohlo udelat jedno tricko, pokud by se naslo vice lidi, proc by se nemohlo udelat jeste nejake jine... a urcite za levnejsi penize...

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fernetti »

před vstupem do metra na českomoravské (tzn. pár metrů od haly) stál strejda s kabelou trik (modrá barva, vepředu klasický motiv DSOTM, vzadu "ROGER WATERS TOUR 2007" plus výčet zemí, kam šňůra zavítala) a cena byla za 300,- kč. nejspíš šlo o neoficiálního prodejce (možná jeden z kamioňáků od waterse - hodně se to tak dělává...). u těch oficko věcí, co se prodávaly přímo v hale tipuju, že ceny nesnížili ani po koncertu. nemůžu to ale potvrdit, protože jsem měl úplně jiné radosti a starosti :)
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

Tak si projíždím na netu recenze a jestli vám můžu poradit, ani to nečtěte. Neznám nikoho, kdo by si z toho koncertu neodnesl ohromný zážitek, jen páni recenzenti mají potřebu šířit své jedovaté (pseudo)intelektuální žvásty. Obrázek

Opice s kamerou
stranger

Tak děkuju, že jste se mohutně rozkecali o mé otázce.:-)))

Příspěvek od Opice s kamerou »

Ty trička byla všecka za osm set, že? No pálka jak něco. Doposud jsme vždycky s Pauliem kupovali skoro z každého koncertu tričko, tentokrát jsme se na to vykašlali. Ale co! Však to, co jsme si vyrobili sami (resp. co ho vyrobil Paulie) úplně jako památka stačí.:-))
The monkey sat on a pile of stones and stared at the broken bone in his hand. And the stains of a Viennese quartet rang out across the land

fernetti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak děkuju, že jste se mohutně rozkecali o mé otázce.:-)

Příspěvek od fernetti »

Opice s kamerou píše:Ty trička byla všecka za osm set, že? No pálka jak něco. Doposud jsme vždycky s Pauliem kupovali skoro z každého koncertu tričko, tentokrát jsme se na to vykašlali. Ale co! Však to, co jsme si vyrobili sami (resp. co ho vyrobil Paulie) úplně jako památka stačí.:-))
no taky žejo! triko za třista jsem si se zájmem prohlídl a když se na mě strejda tázavě kouknul, jestli se mnou udělá kšeft, tak jsem s úsměvem odpověděl "thank you" :)
bodejť by ne, když paulieho triko je stokrát lepčejší a ještě k tomu za polovic :mrgreen:
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.

eclipse
piper

Příspěvek od eclipse »

Opice s kamerou píše:Ty trička byla všecka za osm set, že? No pálka jak něco. Doposud jsme vždycky s Pauliem kupovali skoro z každého koncertu tričko, tentokrát jsme se na to vykašlali. Ale co! Však to, co jsme si vyrobili sami (resp. co ho vyrobil Paulie) úplně jako památka stačí.:-))
za 800 byly nejlevnejsi ne ? :)

Syd.Barrett1
raver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syd.Barrett1 »

eclipse píše:
za 800 byly nejlevnejsi ne ? :)
pár jich tam bylo i za 1200Kč... Já osobně si koupil alespoň jedno za 800, abych mel nejakej suvenýr...
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

Ale pěkné to oficiální je, to se musí nechat. Mě se moc líbí.
Ale fakt na tom nějak moc chtějí vydělat.
...and after all we're only ordinary men Obrázek

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

Taky jsem valil bulvy na ty pálky.
A mrzelo mne, že toho moc neprodávali.
Kdyby aspoň taky i nějaký ty drobnosti typu klíčenka . . . . do tý bych možná šel (ale přišla by mne nejspíš na dvě stouky)
Obrázek

skypekai
piper

Příspěvek od skypekai »

abych to upřesnil, když se ten topic mezitím zamknul - vážně jsem to opravdu nemyslel :lol:

Syd.Barrett1
raver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syd.Barrett1 »

skypekai píše:abych to upřesnil, když se ten topic mezitím zamknul - vážně jsem to opravdu nemyslel :lol:
ještě aby si to tak myslel... :lol: :lol: :lol:
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...

eclipse
piper

Příspěvek od eclipse »

skypekai píše:abych to upřesnil, když se ten topic mezitím zamknul - vážně jsem to opravdu nemyslel :lol:
to jsme nikdo ani nedoufali :o

Romulus
stranger

STRHUJÍCÍ PODÍVANÁ

Příspěvek od Romulus »

No musím říci, že PINK FLOYD poslouchám teprve chvíli a nikdy jsem si k ním nemohl najít předtím cestu. Až díky mému nejlepšímu kamarádovi a kolegovi z fóra (díky Bery) jsem si tou cestou vydal a zjistil jsem, že jsem udělal správnou věc. To je taky jeden z mnoha dalších důvodu proč se přihlašuji na forum, abych věděl o nových věcech atd.

Ale ted už k mému zážitku z PRAHY. Bylo to něco strhujícího a nepopsatelného, díky tomuto koncertu se o Floydy začnu zajímat více, protože koncert ROGERA WATERSE byl fascinující.Četl jsem články kritiky které koncert kritizovali ale já se řídil srdcem a to bylo pro mě mnohem důležitější. Díky ROGERE, splnil jsi sen všem co Ti plně důvěřovali!!!Díky.
There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon
You are only coming through in waves

Odpovědět