jo, Benesovsky mluvil neco o nejakem Gilmůůůroviproti píše:Taky tam nekolikrat neco mluvil F. Benesovsky.
Co jste pořídili z koncertu?
Moderátor: bery
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Tady se to zvrhává v děsný offtopic. Kamarád a brácha nahrávali koncert na mp3 přehrávač. Vzhledem k tomu, že oba stáli jinde, napadlo mě spojit oba záznamy do sterea. Kvalita je slabá, ale na připomenutí atmosféry je to myslím fajn. Bohužel brácha nahrával koncert po kouskách, takže je to rozsekané a na začátku skladeb občas ten druhý záznam nastupuje až po několika vteřinách.
Ještě nemám zpracovaný přídavek a asi budu znovu zpracovávat WYWH, je to tam nějaké rozsynchronizované. Jsem ve zpracování zvuku naprostý laik a sesynchronizovat ty dva záznamy byla pro mě docela fuška. Pokud vás to zajímá, na zpracování jsem použil Nero Wave Editor a Nero SounTrax. Zájemcům můžu poskytnout originál záznamu, ale předpokládám, že během několika dní se na Yeeshkulu objeví něco lepšího.
http://www.physics.muni.cz/~paulie/sklad/waters/
Ještě nemám zpracovaný přídavek a asi budu znovu zpracovávat WYWH, je to tam nějaké rozsynchronizované. Jsem ve zpracování zvuku naprostý laik a sesynchronizovat ty dva záznamy byla pro mě docela fuška. Pokud vás to zajímá, na zpracování jsem použil Nero Wave Editor a Nero SounTrax. Zájemcům můžu poskytnout originál záznamu, ale předpokládám, že během několika dní se na Yeeshkulu objeví něco lepšího.
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Skvěle.paulie píše:Tady se to zvrhává v děsný offtopic. Kamarád a brácha nahrávali koncert na mp3 přehrávač. Vzhledem k tomu, že oba stáli jinde, napadlo mě spojit oba záznamy do sterea. Kvalita je slabá, ale na připomenutí atmosféry je to myslím fajn. Bohužel brácha nahrával koncert po kouskách, takže je to rozsekané a na začátku skladeb občas ten druhý záznam nastupuje až po několika vteřinách.
Ozvali se mi tapeři z Polska že záznam mají ale ve druhé půlce je nekompletní kvůli baterkám.
Paulie: máte to všechno v mp3?
...and after all we're only ordinary men
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Ano fakt si dávají na čas, záznam z Prahy je podle všeho zpožděný právě kvůli tomu energetickému problému.paulie píše:SUPER!!! Koukal jsem, že si s tím dávají na čas, na Yeeshkulu už je záznam z Kolína (16. 4.) a Budapešti (14. 4.) a Praha pořád nic...bery píše:Podle toho co mi psal tak přerušený je jeden ze zdrojů (pravděpodobně mají tři slušné zdroje).
Takže lidi: kvalitní roio BUDE!! .
...and after all we're only ordinary men