achjo
Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
Tak...bala jsem se, ze to prijde...a ono to prislo...nejedu na Rogera...Je mi to líto, a je mi líto hlavně to, že Vás neuvidím..moc jsem se na Vás těšila:( Nedovoluje mi to finanční stránka...hold prachy jsou na ...pi.u...tak mi ho tam nafoťte, a pozdravujte...hlavně mu zaspívejte, i kdyby to neslyšel...hlavní je čin, né výsledek..mrzí mě, že jsou prachy taková překážka..hold my studenti se musíme někdy vzdát věcí , které pro nás moc znamenají jako Roger pro me...takže si to užijte, a pořádně, jasné?
achjo
achjo
SHINE ON!
- md8590forever
- piper
- md8590forever
- piper
jjbery píše:Myslíš Prahu 2002?md8590forever píše:A jinak jak to vypadá s tou Prahou jak tu někdo stahuje, sorry nemůžu najít kde to tady na foru........
Psal o tom zde http://pinkfloyd.o106.com/forum/viewtop ... =8273#8273
Dotažené to ještě nemám takže musíte ještě vydržet.
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond
Shine on you crazy diamond
- the Dark Lord
- piper
pokud jde o prachy, tak tě klidně založímuživatel píše:Tak...bala jsem se, ze to prijde...a ono to prislo...nejedu na Rogera...Je mi to líto, a je mi líto hlavně to, že Vás neuvidím..moc jsem se na Vás těšila:( Nedovoluje mi to finanční stránka...hold prachy jsou na ...pi.u...tak mi ho tam nafoťte, a pozdravujte...hlavně mu zaspívejte, i kdyby to neslyšel...hlavní je čin, né výsledek..mrzí mě, že jsou prachy taková překážka..hold my studenti se musíme někdy vzdát věcí , které pro nás moc znamenají jako Roger pro me...takže si to užijte, a pořádně, jasné?![]()
achjo
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
- the Dark Lord
- piper
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
No sak prave - ja si myslim, ze by jsme se zlozit mohli.the Dark Lord píše:no právě proto se ptám na ten lístek, protože jinak není problém se na ni složit
Asi nebudem takhle verejne provetravat kdo, kolik, ale ja uz jsem svou nabidku poslal... - Kdyz nas bude vic, tak se urcite zlozime...
(Jsme predce nejaci gentlemani (cte se gentlemani
- the Dark Lord
- piper