TAK JAKÉ JSOU DOJMY Z PRAHY??????
Moderátor: bery
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
http://denik.astronomy.cz/index.php?id=1176761042
Přidal jsem na svůj web malou reportáž/recenzi z koncertu.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Re: STRHUJÍCÍ PODÍVANÁ
Ridit se srdcem - to je dulezite - tak to beru i ja...Romulus píše: Ale ted už k mému zážitku z PRAHY. Bylo to něco strhujícího a nepopsatelného, díky tomuto koncertu se o Floydy začnu zajímat více, protože koncert ROGERA WATERSE byl fascinující.Četl jsem články kritiky které koncert kritizovali ale já se řídil srdcem a to bylo pro mě mnohem důležitější.
- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
Re: tričko
no co já vím, tak stačí když si koupíš obyčejné tričko a necháš si natisknout obrázek A4 stojí kolem 200 kčeclipse píše:jo to by me taky zajimalo... na ceny tricek jsem taky valil oci a radsi jsem schoval penezenku zpet do kapsyfabelly píše:Ahoj decka,
mozete mi poradit ako a kde zohnat tricko s watersom (ale za normalnu cenu) ake predavali aj na koncerte za tie nekrestanske peniaze? Kupila som si iba hrnicek aby som mala spomienku. Dik za odpovede, s manzelom sme waters-pinkfloyd fandovia od malicka a boli sme na oboch koncertoch v Prahe.
SHINE ON!
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Samosebou - neni nad original !!!uživatel píše: no co já vím, tak stačí když si koupíš obyčejné tričko a necháš si natisknout obrázek A4 stojí kolem 200 kč
Ja jsem mel puvodne v umyslu na zadni stranu si vytisknout text "Welcome to the Prague, Roger" + na predni stranu trika neco originalniho, ale vzhledem k tomu, ze dle vyjadreni prodavace to nema kdovijakou zivotnost (triko: 100, 2x200 (A4 potisk) = 500 - to si radeji koupim CD), tak jsem si to rozmyslel...
- uživatel
- seer of visions
- Kontaktovat uživatele:
pokud mas svoje strsi tricko ktere vypada jaks taks:), tak staci uz jen najit vhodny obrazek a za 200 natisknout. samozdrejme ze to nema kdovi jakou budoucnost a trvanlivost ale je to originalni, nikdo jiny to nebude mit, a porad lepsi dat 200 za tricko ktere mi vydrzi pul roku nez 800 za tricko, ktere ma kazdy:)proti píše:Samosebou - neni nad original !!!uživatel píše: no co já vím, tak stačí když si koupíš obyčejné tričko a necháš si natisknout obrázek A4 stojí kolem 200 kč
Ja jsem mel puvodne v umyslu na zadni stranu si vytisknout text "Welcome to the Prague, Roger" + na predni stranu trika neco originalniho, ale vzhledem k tomu, ze dle vyjadreni prodavace to nema kdovijakou zivotnost (triko: 100, 2x200 (A4 potisk) = 500 - to si radeji koupim CD), tak jsem si to rozmyslel...
SHINE ON!
- md8590forever
- piper
No každý......... Pochybuju že v Chomutově nebo v Mostě někdo takový triko bude mít........uživatel píše:pokud mas svoje strsi tricko ktere vypada jaks taks:), tak staci uz jen najit vhodny obrazek a za 200 natisknout. samozdrejme ze to nema kdovi jakou budoucnost a trvanlivost ale je to originalni, nikdo jiny to nebude mit, a porad lepsi dat 200 za tricko ktere mi vydrzi pul roku nez 800 za tricko, ktere ma kazdy:)proti píše:Samosebou - neni nad original !!!uživatel píše: no co já vím, tak stačí když si koupíš obyčejné tričko a necháš si natisknout obrázek A4 stojí kolem 200 kč
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond
- bery
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná reportážpaulie píše:http://denik.astronomy.cz/index.php?id=1176761042
...and after all we're only ordinary men
- Syd.Barrett1
- raver
- Kontaktovat uživatele:
To jsem se zase jednou rozčílil...
http://lidovky.zpravy.cz/ponekud-osamel ... ultura_vvr
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...
- md8590forever
- piper
Snowyho Part v CN byl neskutečnej.......... Hlavně ten první nástup..... Pamatuju si, že mě to hnedka strašně oslovilo (takovej krásnej tón, nikdy jsem ho na jinech ROIO z letoška ani z lonňska neslyšel) a ted při poslechu záznamu jsem si znova ověřil......
Neskutečnej zážitek............
CN byla úžasná!!!!!!
Snowy díky!!!
CN byla úžasná!!!!!!
Snowy díky!!!
- md8590forever
- piper
Mám z toho strašnej mráz a slzy v očích, když to teď slyším...... Magické!md8590forever píše:Snowyho Part v CN byl neskutečnej.......... Hlavně ten první nástup..... Pamatuju si, že mě to hnedka strašně oslovilo (takovej krásnej tón, nikdy jsem ho na jinech ROIO z letoška ani z lonňska neslyšel) a ted při poslechu záznamu jsem si znova ověřil......
CN byla úžasná!!!!!!
Snowy díky!!!
- the Dark Lord
- piper
Tohle nebylo zas až tak strašný.Syd.Barrett1 píše:To jsem se zase jednou rozčílil...
To že se nějací idioti nechali unést efekty, to je jejich mínus.
My víme své a to nám stačí.
- proti
- piper
- Kontaktovat uživatele:
Muj nazor na recenze:
1. Vetsinou je pisi lidi (nekteri jim rikaji "kritikove"), ktery to stejne pisi na Roling Stones, Olympic, Madonu, Darinku Rolincovu... a skratka na vsechny a vsechno od A po Z - takze nutne z toho vzejde jenom povrchny vhled.
2. Musi necim zaujmout - tj. "musi byt kriticti" - MUSI tam dat neco vlastniho - tj. cim vetsi blbost vyplyvnou - tim vic je to originalni, tim vic lidi si to precte, tim vic lidi bude nadavat - a negativni reklama je taky reklama.
Asi tak...
1. Vetsinou je pisi lidi (nekteri jim rikaji "kritikove"), ktery to stejne pisi na Roling Stones, Olympic, Madonu, Darinku Rolincovu... a skratka na vsechny a vsechno od A po Z - takze nutne z toho vzejde jenom povrchny vhled.
2. Musi necim zaujmout - tj. "musi byt kriticti" - MUSI tam dat neco vlastniho - tj. cim vetsi blbost vyplyvnou - tim vic je to originalni, tim vic lidi si to precte, tim vic lidi bude nadavat - a negativni reklama je taky reklama.
Asi tak...
jak to vidim ja
zdravim, floydy posloucham nejakych 20 let od utleho detsvi (drive diky otci, kterej to valil vsude a pak uz sam kvuli sobe), ale nikdy jsem nemel potrebu to s nekym sdilet. mi znami pf neposlouchaji, jsem takovy samorost. az snaha najit nejake fotky z koncertu rw me donutila se zapojit. takze jsem nasel vas (nevim, jestli je nejaky vetsi board venovany pf) a aby se nereklo, tak prispivam taky svoji troskou do mlyna. muj report zde:
http://kmlide.sblog.cz/2007/04/16/199
btw. je zvlastni, ze jste vsichni po tom koncertu tak enthusiasticti. jen u jednoho cloveka jsem zde zaznamenal podobne pocity, jako jsem mel ja. viz posledni odstavec meho reportu.
btw. mam k dispozici mp3 (vcelku) se zaznamem dsotml, je to z lonskeho roku z ameriky. setlist je na vlas stejny jako byl v praze. ma o to nekdo zajem? muzu vystavit na ftp a dat link ke stazeni. akorat nevim, kam to postovat. nechci byt ot.
http://kmlide.sblog.cz/2007/04/16/199
btw. je zvlastni, ze jste vsichni po tom koncertu tak enthusiasticti. jen u jednoho cloveka jsem zde zaznamenal podobne pocity, jako jsem mel ja. viz posledni odstavec meho reportu.
btw. mam k dispozici mp3 (vcelku) se zaznamem dsotml, je to z lonskeho roku z ameriky. setlist je na vlas stejny jako byl v praze. ma o to nekdo zajem? muzu vystavit na ftp a dat link ke stazeni. akorat nevim, kam to postovat. nechci byt ot.
is there anybody .. out there?