TAK JAKÉ JSOU DOJMY Z PRAHY??????

in the flesh

Moderátor: bery

Odpovědět
bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

:palec: Vítej Rome!
...and after all we're only ordinary men Obrázek

paulie
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paulie »

http://denik.astronomy.cz/index.php?id=1176761042

Přidal jsem na svůj web malou reportáž/recenzi z koncertu. :)

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Re: STRHUJÍCÍ PODÍVANÁ

Příspěvek od proti »

Romulus píše: Ale ted už k mému zážitku z PRAHY. Bylo to něco strhujícího a nepopsatelného, díky tomuto koncertu se o Floydy začnu zajímat více, protože koncert ROGERA WATERSE byl fascinující.Četl jsem články kritiky které koncert kritizovali ale já se řídil srdcem a to bylo pro mě mnohem důležitější.
Ridit se srdcem - to je dulezite - tak to beru i ja...

uživatel
seer of visions
Kontaktovat uživatele:

Re: tričko

Příspěvek od uživatel »

eclipse píše:
fabelly píše:Ahoj decka,

mozete mi poradit ako a kde zohnat tricko s watersom (ale za normalnu cenu) ake predavali aj na koncerte za tie nekrestanske peniaze? Kupila som si iba hrnicek aby som mala spomienku. Dik za odpovede, s manzelom sme waters-pinkfloyd fandovia od malicka a boli sme na oboch koncertoch v Prahe.
jo to by me taky zajimalo... na ceny tricek jsem taky valil oci a radsi jsem schoval penezenku zpet do kapsy :)
no co já vím, tak stačí když si koupíš obyčejné tričko a necháš si natisknout obrázek A4 stojí kolem 200 kč :twisted:
SHINE ON!

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

uživatel píše: no co já vím, tak stačí když si koupíš obyčejné tričko a necháš si natisknout obrázek A4 stojí kolem 200 kč :twisted:
Samosebou - neni nad original !!!
Ja jsem mel puvodne v umyslu na zadni stranu si vytisknout text "Welcome to the Prague, Roger" + na predni stranu trika neco originalniho, ale vzhledem k tomu, ze dle vyjadreni prodavace to nema kdovijakou zivotnost (triko: 100, 2x200 (A4 potisk) = 500 - to si radeji koupim CD), tak jsem si to rozmyslel...

uživatel
seer of visions
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uživatel »

proti píše:
uživatel píše: no co já vím, tak stačí když si koupíš obyčejné tričko a necháš si natisknout obrázek A4 stojí kolem 200 kč :twisted:
Ja jsem mel puvodne v umyslu na zadni stranu si vytisknout text "Welcome to the Prague, Roger" + na predni stranu trika neco originalniho, ale vzhledem k tomu, ze dle vyjadreni prodavace to nema kdovijakou zivotnost (triko: 100, 2x200 (A4 potisk) = 500 - to si radeji koupim CD), tak jsem si to rozmyslel...
pokud mas svoje strsi tricko ktere vypada jaks taks:), tak staci uz jen najit vhodny obrazek a za 200 natisknout. samozdrejme ze to nema kdovi jakou budoucnost a trvanlivost ale je to originalni, nikdo jiny to nebude mit, a porad lepsi dat 200 za tricko ktere mi vydrzi pul roku nez 800 za tricko, ktere ma kazdy:)
SHINE ON!

md8590forever
piper

Příspěvek od md8590forever »

uživatel píše:
proti píše:
pokud mas svoje strsi tricko ktere vypada jaks taks:), tak staci uz jen najit vhodny obrazek a za 200 natisknout. samozdrejme ze to nema kdovi jakou budoucnost a trvanlivost ale je to originalni, nikdo jiny to nebude mit, a porad lepsi dat 200 za tricko ktere mi vydrzi pul roku nez 800 za tricko, ktere ma kazdy:)
No každý......... Pochybuju že v Chomutově nebo v Mostě někdo takový triko bude mít........
Remember when you were young, you shone like the sun
Shine on you crazy diamond

bery
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bery »

paulie píše:http://denik.astronomy.cz/index.php?id=1176761042

Přidal jsem na svůj web malou reportáž/recenzi z koncertu. :)
Moc pěkná reportáž
...and after all we're only ordinary men Obrázek

Syd.Barrett1
raver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syd.Barrett1 »

To jsem se zase jednou rozčílil... :evil:
http://lidovky.zpravy.cz/ponekud-osamel ... ultura_vvr
Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky...

Lorinka
martyr

Příspěvek od Lorinka »

nevidím žádný důvod, proč se rozčilovat kvůli recenzím. my si přece z koncertu odnášímě plno krásných zážitků a ty nám nikdo nevezme. a jestli se tam někdo nudil? to je jen jeho mínus

md8590forever
piper

Snowyho Part v CN byl neskutečnej.......... Hlavně ten první nástup..... Pamatuju si, že mě to hnedka strašně oslovilo (takovej krásnej tón, nikdy jsem ho na jinech ROIO z letoška ani z lonňska neslyšel) a ted při poslechu záznamu jsem si znova ověřil......
Neskutečnej zážitek............
CN byla úžasná!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Snowy díky!!! =D> =D> =D> =D>

md8590forever
piper

md8590forever píše:Snowyho Part v CN byl neskutečnej.......... Hlavně ten první nástup..... Pamatuju si, že mě to hnedka strašně oslovilo (takovej krásnej tón, nikdy jsem ho na jinech ROIO z letoška ani z lonňska neslyšel) a ted při poslechu záznamu jsem si znova ověřil......
Neskutečnej zážitek............
CN byla úžasná!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Snowy díky!!! =D> =D> =D> =D>
Mám z toho strašnej mráz a slzy v očích, když to teď slyším...... Magické! :cry: =D>

the Dark Lord
piper

Příspěvek od the Dark Lord »

Syd.Barrett1 píše:To jsem se zase jednou rozčílil... :evil:
http://lidovky.zpravy.cz/ponekud-osamel ... ultura_vvr
Tohle nebylo zas až tak strašný.
To že se nějací idioti nechali unést efekty, to je jejich mínus.
My víme své a to nám stačí.
Obrázek

proti
piper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proti »

Muj nazor na recenze:
1. Vetsinou je pisi lidi (nekteri jim rikaji "kritikove"), ktery to stejne pisi na Roling Stones, Olympic, Madonu, Darinku Rolincovu... a skratka na vsechny a vsechno od A po Z - takze nutne z toho vzejde jenom povrchny vhled.

2. Musi necim zaujmout - tj. "musi byt kriticti" - MUSI tam dat neco vlastniho - tj. cim vetsi blbost vyplyvnou - tim vic je to originalni, tim vic lidi si to precte, tim vic lidi bude nadavat - a negativni reklama je taky reklama.

Asi tak...

jarecek
stranger

jak to vidim ja

Příspěvek od jarecek »

zdravim, floydy posloucham nejakych 20 let od utleho detsvi (drive diky otci, kterej to valil vsude a pak uz sam kvuli sobe), ale nikdy jsem nemel potrebu to s nekym sdilet. mi znami pf neposlouchaji, jsem takovy samorost. az snaha najit nejake fotky z koncertu rw me donutila se zapojit. takze jsem nasel vas (nevim, jestli je nejaky vetsi board venovany pf) a aby se nereklo, tak prispivam taky svoji troskou do mlyna. muj report zde:

http://kmlide.sblog.cz/2007/04/16/199

btw. je zvlastni, ze jste vsichni po tom koncertu tak enthusiasticti. jen u jednoho cloveka jsem zde zaznamenal podobne pocity, jako jsem mel ja. viz posledni odstavec meho reportu.

btw. mam k dispozici mp3 (vcelku) se zaznamem dsotml, je to z lonskeho roku z ameriky. setlist je na vlas stejny jako byl v praze. ma o to nekdo zajem? muzu vystavit na ftp a dat link ke stazeni. akorat nevim, kam to postovat. nechci byt ot.
is there anybody .. out there?

Odpovědět