Nové desky
Moderátor: bery
a je vyborne:)
mimochodem skladba Time Flies je takova nostalgicka pocta Pink Floydu... hlavne jeji krasna instrumentalni prostredni cast pripominajici Time intro a Davidovo solovani z konce 80.let... pak tam je riff jako ze Sheep a akustika pry pripomina Dogs (to ja v tom osobne moc neslysim.. teda pokud clovek nepovazuje kazdou repetitivni akustickou pasaz jako "vykradene" Dogs)
kdyby mel nekdo zajem, muzu tady pro ukazku aspon tu jednu vec uploadnout
kazy? no jestli to mas stahnute, tak je to dost mozne, protoze pred vydanim leaknula hodne spatna verze (nemel jsem moznost slyset, cekal jsem, az mi dorazi moje limitovana deluxe edice )markéta píše:taky jsem si říkala, že mi to dost připomíná Time.. jinak tohle album je opravdu hodně povedené. jen jsou v každé písničce takové ,,kazy", tak nevím, jestli mám kazovou kopii, nebo jestli jsou ty kazy naschvál
no ono to ani zdaleka nezalezi jen na nich, kde hrajoumarkéta píše:no uvažovala jsem nad tím, ale i tak je to dálka... hlavně nechápu proč všichni dělají 50 koncertů v Německu. ještě pochopím, že někdo udělá víc koncertů v USA, ale nasázet skoro všechny koncerty do Německa a na nás zapomenout.. to mě trochu uráží
- paulie
- piper
- Kontaktovat uživatele:
tu - tůdudu - tů dů du tů - tu - tůdudu - tů dů du tů ... Money, get away. Get a good job with good pay and you're okay ...eclipse píše:no ono to ani zdaleka nezalezi jen na nich, kde hrajoumarkéta píše:no uvažovala jsem nad tím, ale i tak je to dálka... hlavně nechápu proč všichni dělají 50 koncertů v Německu. ještě pochopím, že někdo udělá víc koncertů v USA, ale nasázet skoro všechny koncerty do Německa a na nás zapomenout.. to mě trochu uráží
Re: Nové desky
Pro zdejší příznivce Vladimíra Mišíka:
Pod názvem Jednou tě potkám vyjde 20. září nové sólové album Vladimíra Mišíka.
https://magazin.aktualne.cz/kultura/hud ... 47ab5f122/
Pod názvem Jednou tě potkám vyjde 20. září nové sólové album Vladimíra Mišíka.
https://magazin.aktualne.cz/kultura/hud ... 47ab5f122/
Welcome my son, welcome to the machine
Dear Boy, Have A cigar & Welcome To The Machine
tak si tak brouzdám, co by mi šlo pod nos, až budu tvořit další objednávku a hle - sleva, které neodoláš!
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
Klasická sleva pro prodávajícího. Doba je zlá a všichni dohánějí ztráty. V nejbližších dnech bychom si na podobné slevy měli spíše zvykat
What do you mean interesting?