jo: nelinkuj stránku, ale samotný obrázekJaninkaW píše:a poradíš mi, jak tady vložit obrázek, aby se zobrazil ?fernetti píše:no patku má úplně přesně takovou, jako o dvacet let pozdějc
třeba takhle:
Moderátor: bery
nějak Ti to nevyšlo a stejně jsem tak natvrdlá, že to trošku nechápu, tedy obrázek odkaz z mého kompu? páč já tam dala odkaz na obrázek na stránce ... a když si nechám vyjet v html jak jsi to tam vložil ty, vyjde to stejně, jak jsem to udělala já...fernetti píše:jo: nelinkuj stránku, ale samotný obrázekJaninkaW píše:a poradíš mi, jak tady vložit obrázek, aby se zobrazil ?fernetti píše:no patku má úplně přesně takovou, jako o dvacet let pozdějc
třeba takhle:
no a kde je tedy problém? já to tam před tím vložila a nic ?Jádro píše:JaninkaW:
Obrázek musí "viset" někde na I-netu, sem se dá dát pouze link na něj (což se ti evidetně povedlo , takže následující příklad píšu zbytečně )
Link se vloží jako text (třeba i s pomocí tlačítka Img), tzn. [img*]http://neco.cz/obrazek.jpg[/img*] (jenom si odmysli ty hvězdičky, ty tam nepatří)
Protože jsi tam dala tohle:JaninkaW píše:no a kde je tedy problém? já to tam před tím vložila a nic ?
Hmm, to je spíš otázka třeba pro kubu...nemáš nějakej blbej prohlížeč? Nebo šumy na síti? Zkus to znova, třeba už to vyjdeJaninkaW píše:tak samo jsem tady do jiné kategorie chtěla založit nové téma a vložit překlad rozhovoru s Davidem a vyhodilo mě to že nějakéká všeobecná chyba nebo co ... asi mě to tady nemá rádo