Roger Waters v Praze!
Moderátor: bery
jediným špionem jsem já sám, aneb vyhrál první ten, kdo si otevřel dřív pinkfloyd.comogi píše:ty si ale mel informace od špionů
to neplati
ale jestli ti o to tak moc běží, máš lízátko u mně. i se špalkem. dostaneš ho v praze. a můžeš ho cumlat přímo na koncertě. pokud ti ho ale místní ochranka dřív nevyhodí do koše. ona totiž místní ochranka je banda tupých imbecilů. mám osobní zkušenost. a jistě nejsem sám. takže možná bude lepší, když ti poručím velkého ferneta. před nebo po koncertě. to je fér. nebo ne?
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
neberu, páč je to marnost. zabavili by mi to ještě venku před halou. a musel bych si ho "uschovat" v jedné z maringotek stojící opodál. za nemalý peníz mi ho pak ochotně "pohlídají". obávám se, že tohle se bude dít i u mobilních telefonů, které můžou fotit nebo natáčet krátká videjka. teda alespoň dřív to tak bylo, že ani tohle do haly nesmělo. a dost silně pochybuju, že by se něco změnilo. leda že by hušák dostal rozum. ale to asi nestane.ogi píše:jasan ale raci po.. abych tam nerusil ja dycky dyz se napiju tak vyvadim hehe ale zase je prca
rad to otocim
vercajk ale beres ne??
there´s no dark side of the moon, really. matter of fact it´s all pink.
nás tam s fotícíma mobilama loni pustili, nevím jak se ale změnila situacefernetti píše:neberu, páč je to marnost. zabavili by mi to ještě venku před halou. a musel bych si ho "uschovat" v jedné z maringotek stojící opodál. za nemalý peníz mi ho pak ochotně "pohlídají". obávám se, že tohle se bude dít i u mobilních telefonů, které můžou fotit nebo natáčet krátká videjka. teda alespoň dřív to tak bylo, že ani tohle do haly nesmělo. a dost silně pochybuju, že by se něco změnilo. leda že by hušák dostal rozum. ale to asi nestane.ogi píše:jasan ale raci po.. abych tam nerusil ja dycky dyz se napiju tak vyvadim hehe ale zase je prca
rad to otocim
vercajk ale beres ne??
- the Dark Lord
- piper